Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
ahoj babuliatko.
ďakujeme:)určite nám to pomôže spestriť si jedálniček.ešte som stránku nekukla ale hneď to pozriem. prajem vela úspechov aj tebe.
ahoj valika
vitaj medzi nami:-) na začiatok by si mohla udať aj ty svoje miery a potom už len chudnúť.prajem vela šťastia.
ja sa držím dobre.diétu dodržiavam bez problémov.a vy kočky? ako sa držíte?
recepty k 90 dnovej diete chudnime.kiga.sk
valika tak sa pridaj.ved to nevadi ze meskas hlavne ze chces zacat.no jessika ja som vcera prezila ale dnes nemam dobry den a na obed som si dala chlieb vo vajicku ale uz jenem dnes viac nic.zajtra si urobim kyslu kapustu alebo ryzu.mozno to je aj tym ze ja tiez nepijem vela vody 3krat si dam zeleny caj a dost akurat vcera som vypila skoro liter dzusu.idem trochu zacvicit a potom este do sprchy a spat.
a nestraš dievča.už som sa zlakla že to fakt vyskočilo na 86 kíl:))
ahoj džana.tie cestoviny by som si teraz dala tiž:) ak budeš chorá tak treba trochu ubrať z tej disciplíny. aby si sa čo najskôr dala do poriadku.netráp sa kôli cestovinám.jec aj iné ak to nevydržíš ale snaž sa vždy jesť niečo diétne.a keď bude telíčko úplne zdravé tak to pôjde dole.ale pitný režim určite dodrž.hrá obrovskú rolu v diéte.nikdy som nepila vela a diéty som držala už ani neviem kolko.ale asi som to vždy pokašlala s tým málo pitím.drž sa.
ahoj janusqa.pravdaže to zvládneš.a čo dnes? išlo to? ja sa asi rýchlo napchám do postele lebo začínam byť velmi hladná a ja krava si ešte aj recepty čítam:-) a potom že som hladná.
ahojte tak to som asi na tom najlepsie stou vahou mam stale 68kg ale neako to neklesa snazim sa aj cvicit ale deti mi nedovolia ked dam deku na zem a maly zbada ze cvicim tak zacne pomne skakat a uz sa salime.dufam ze to zvladnem.
ahoj kočky.konečne máme večer:-) a konečne za sebou vitamínový deň.zvládnutý bez prehreškov ale už sa teším na zajtra.spravím si niečo dobré.rozmýšlala som na špenáte s vajcom.neviem či sa to hodí na bielkovinový deň.no uvidíme.zatial sa sama čudujem ale sa držím.ale tá váha nechce klesnúť pod 75.no to ma štve.tak strašne chcem ísť pod toto číslo:-)