Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

džana

Katkaantonio, my už ju držíme tri týždne, teda aspoň ja, neviem ako baby, čo je s nimi, dlhšie sa tu neukázali. Ale kľudne sa napoj na nás :)

džana

Katkaantonio, my už ju držíme tri týždne, teda aspoň ja, neviem ako baby, čo je s nimi, dlhšie sa tu neukázali. Ale kľudne sa napoj na nás :)

džana

katkaantonio

Ahojky...ja sa pustam druhykrat do 90 dnovej diety..prvykrat som na nu schudla za mesiac 13 kg..kto sa prida?

džana

Ivicaa, prepáč, trošku som sa pomiešala do nesprávneho rozhovoru. Ja som normálnym menom Jana, tak keď som zbadala Janusqa, nejako ma to automaticky zmietlo :))

džana

Ahoj Ivica. to je tá 90-dňová, prečo by to nemala byť ona? Len si robím podľa seba to čo mi chutí, dodržiavam aj poriadie štyroch dní... Len si nerobím recepty z tej knižky (čo je originál kniha k tej diéte). Ale inak všetko podľa toho ako má byť! hm??

ivicaa

janusqa, akú to ty vlastne držíš diétu ? Lebo podľa toho čo tu píšeš, že konzumuješ to nie je 90 dňová...

džana

No ahojte! Janusqa, to ma mrzí, že sa Ti nepodarilo nič zhodiť, vôbec netuším, čím to môže byť. A vám ostatným sa ako darí? Ja som mala dnes na obed opečenú papriku, plnenú syrom. Mňaaam, veľmi som si pochutila.. skúste :) čo ste mali dobrého vy?

džana

No ahojte! Janusqa, to ma mrzí, že sa Ti nepodarilo nič zhodiť, vôbec netuším, čím to môže byť. A vám ostatným sa ako darí? Ja som mala dnes na obed opečenú papriku, plnenú syrom. Mňaaam, veľmi som si pochutila.. skúste :) čo ste mali dobrého vy?