Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Katkaantonio, my už ju držíme tri týždne, teda aspoň ja, neviem ako baby, čo je s nimi, dlhšie sa tu neukázali. Ale kľudne sa napoj na nás :)
Katkaantonio, my už ju držíme tri týždne, teda aspoň ja, neviem ako baby, čo je s nimi, dlhšie sa tu neukázali. Ale kľudne sa napoj na nás :)
džana, lebo píšeš , že si jedla raz na raňajky koláčiky, potom párky a to nevyzerá na túto diétu
Ivicaa, prepáč, trošku som sa pomiešala do nesprávneho rozhovoru. Ja som normálnym menom Jana, tak keď som zbadala Janusqa, nejako ma to automaticky zmietlo :))
Ahoj Ivica. to je tá 90-dňová, prečo by to nemala byť ona? Len si robím podľa seba to čo mi chutí, dodržiavam aj poriadie štyroch dní... Len si nerobím recepty z tej knižky (čo je originál kniha k tej diéte). Ale inak všetko podľa toho ako má byť! hm??
janusqa, akú to ty vlastne držíš diétu ? Lebo podľa toho čo tu píšeš, že konzumuješ to nie je 90 dňová...
No ahojte! Janusqa, to ma mrzí, že sa Ti nepodarilo nič zhodiť, vôbec netuším, čím to môže byť. A vám ostatným sa ako darí? Ja som mala dnes na obed opečenú papriku, plnenú syrom. Mňaaam, veľmi som si pochutila.. skúste :) čo ste mali dobrého vy?
No ahojte! Janusqa, to ma mrzí, že sa Ti nepodarilo nič zhodiť, vôbec netuším, čím to môže byť. A vám ostatným sa ako darí? Ja som mala dnes na obed opečenú papriku, plnenú syrom. Mňaaam, veľmi som si pochutila.. skúste :) čo ste mali dobrého vy?