Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

janusqa07

no džana aj ja si myslim ze niektore jedla v diete su dost od veci a dnes som ani nastihla obedovat a teraz som taka hladna ze by som ziedla aj klince.uvidim ako to pojde. ja mam 165cm a 68kgchcem schdnut aspon neakych 8-9kil

jessika

čaute baby.takže začnem ja.

výška 164 cm.
váha 80 kg.
dnes máme za sebou prvý deň.čo sa týka obeda bol dobrý a aj mi stačil.no a čo dodať k tej večery :-) som hladná ale teraz si trochu zacvičím a potom si asi pôjdem skoro lahnúť spať aby bolo už zajtra. a vy baby ako ste dopadli dnes???

džana

Baby, ja by som sa vôbec nedržala tej knižky. Podľa mňa sú tam neni moc chutné recepty. Treba trošku porozmýšľať čo do ktorého dňa patrí a urobiť si svoje recepty. Fakt je to omnoho lepšie. Ak by bola nejaká baba z okolia Blavy, tak kľudne mi sem napíš mail a môžme sa radiť čo kedy a ako urobiť..

janusqa07

vivana poslala som ti mail aj s adresou kde si to mas stiahnut aj mne vypisalo ze eror ale skusila som asi 2krat a potom to uz islo.no ja mam na ranajky nieco ine a na obed uvarim prsicka a ktomu tiez zeleninu.juj trochu som si to presla trochu sa mi to zda drasticke ale dufam ze to zvladnem a nevzdam.jessika dakujem za ochotu poslat mi tu knizku ale neako sa to nepodarilo stiahla som si to potom z toho mailu.dufam ze vydrzime az do konca pa idem

jessika

hoppá.nejaký eror mi tam vypiszuje.takže máš pravdu ale aj ja som si to odtial stiahla.
ja som si pripravila na raňajky 2 pomaranče a na obed si uvarím 1 kuracie prsíčko a k tomu zeleninovú zmes.

[zruseny17]

ahojte,chcela by som sa k vam pridat este aj ja,ak mozem:)poslete aj mne ten rozpis?ta adresa co dala jessika mi nejde...

jessika

www.rapidshare.com...

takže ak niektorá z vás nemá čas prehrabávať sa v archýve tak tu si môžete stiahnuť knižku 90-dňovej diéty.