Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
čaute baby.takže začnem ja.
výška 164 cm.
váha 80 kg.
dnes máme za sebou prvý deň.čo sa týka obeda bol dobrý a aj mi stačil.no a čo dodať k tej večery :-) som hladná ale teraz si trochu zacvičím a potom si asi pôjdem skoro lahnúť spať aby bolo už zajtra. a vy baby ako ste dopadli dnes???
Baby, ja by som sa vôbec nedržala tej knižky. Podľa mňa sú tam neni moc chutné recepty. Treba trošku porozmýšľať čo do ktorého dňa patrí a urobiť si svoje recepty. Fakt je to omnoho lepšie. Ak by bola nejaká baba z okolia Blavy, tak kľudne mi sem napíš mail a môžme sa radiť čo kedy a ako urobiť..
www.rapidshare.com
takže kočky teraz to už pôjde aj odtialto stiahnuť.
vivana poslala som ti mail aj s adresou kde si to mas stiahnut aj mne vypisalo ze eror ale skusila som asi 2krat a potom to uz islo.no ja mam na ranajky nieco ine a na obed uvarim prsicka a ktomu tiez zeleninu.juj trochu som si to presla trochu sa mi to zda drasticke ale dufam ze to zvladnem a nevzdam.jessika dakujem za ochotu poslat mi tu knizku ale neako sa to nepodarilo stiahla som si to potom z toho mailu.dufam ze vydrzime az do konca pa idem
hoppá.nejaký eror mi tam vypiszuje.takže máš pravdu ale aj ja som si to odtial stiahla.
ja som si pripravila na raňajky 2 pomaranče a na obed si uvarím 1 kuracie prsíčko a k tomu zeleninovú zmes.
nikushka
ale ide to stiahnuť len klikni na to free a stiahne ti to
a co mate na plane zajtra papat?
ahojte,chcela by som sa k vam pridat este aj ja,ak mozem:)poslete aj mne ten rozpis?ta adresa co dala jessika mi nejde...
takže ak niektorá z vás nemá čas prehrabávať sa v archýve tak tu si môžete stiahnuť knižku 90-dňovej diéty.