Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
No ahojte! Janusqa, to ma mrzí, že sa Ti nepodarilo nič zhodiť, vôbec netuším, čím to môže byť. A vám ostatným sa ako darí? Ja som mala dnes na obed opečenú papriku, plnenú syrom. Mňaaam, veľmi som si pochutila.. skúste :) čo ste mali dobrého vy?
ja to uz pomali vzdavam neschudla som nic ani gram takze asi skusim nieco ine menej narocne a hlavne aby som nebola hladna.asi najdem inu dietu alebo skusim nieco vymysliet.
ahojte co ste to vzdali ze nikto nepise?
ahojte tak aj ten dnesny den bol celkom v pohode ale rano som si dala spisske parky(2)nemohla som si nechat ujst lebo my ich tu tak casto nepapame iba ked maju v slovenskom obchode aj to nie vzdy.na obed len polovicku pizze.a vecera nebola ale dam si teraz neake ovocie a idem si urobit tie zajtrajsie ranajky lebo rano sa mi nebude chciet alebo nebudem mat cas.zajtra ovocie a tesim sa aj na ten pekny film co bude ist zajtra na jojke o pol 5tej.pozrite je pekny fakt.papa zajtra
čaute baby.aj mne ušiel deň v pohode.mala som hostí a každý sa pekne najedol a ja som jedla s nimi svoje jedlo.trochu sa čudovali a usmievali ale v celku to ubehlo v pohode.
Ahojte! Janusqa07, mne to tiež išlo fajn, dnes som mala ovocný deň a vôbec som nebola hladná. Ale tak aspoň raňajky, obeda a večera musí byť, aby sa nepovedalo :)
ahojte ako to dnes islo?ja celkom dobre ale dufam ze uz bude vidno aj neaky vysledok.tak sa drzte ja idem hajat pa zajtra baby
Babuliatko, ďakujeme za recepty! Niektoré vyzerajú veľmi lákavo. Mňami-mňam :))
No čaute kočky! V prvom rade - vitaj medzi nami Valika! :) Veľa šťastia aj Tebe! Mne zatiaľ tiež ide diéta bez problémov, úplne sa to dá zvládnuť ľavou zadnou! :) Len tá váha sa zastavila. Už dva dni čakám váhu 75,... a stále nejako neprichádza. Asi tak, ako vy čakáte tú 74-ku. Škoda, že teraz sa nedá naplno ešte športovať - korčule, bicykel a tak, lebo ja sa cvičiť asi nedonútim. Nenormálne ma to nebaví! ja som radšej aktívna :) už nech je to pekné slniečko!