Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

džana

No ahojte! Janusqa, to ma mrzí, že sa Ti nepodarilo nič zhodiť, vôbec netuším, čím to môže byť. A vám ostatným sa ako darí? Ja som mala dnes na obed opečenú papriku, plnenú syrom. Mňaaam, veľmi som si pochutila.. skúste :) čo ste mali dobrého vy?

janusqa07

ja to uz pomali vzdavam neschudla som nic ani gram takze asi skusim nieco ine menej narocne a hlavne aby som nebola hladna.asi najdem inu dietu alebo skusim nieco vymysliet.

janusqa07

ahojte tak aj ten dnesny den bol celkom v pohode ale rano som si dala spisske parky(2)nemohla som si nechat ujst lebo my ich tu tak casto nepapame iba ked maju v slovenskom obchode aj to nie vzdy.na obed len polovicku pizze.a vecera nebola ale dam si teraz neake ovocie a idem si urobit tie zajtrajsie ranajky lebo rano sa mi nebude chciet alebo nebudem mat cas.zajtra ovocie a tesim sa aj na ten pekny film co bude ist zajtra na jojke o pol 5tej.pozrite je pekny fakt.papa zajtra

jessika

čaute baby.aj mne ušiel deň v pohode.mala som hostí a každý sa pekne najedol a ja som jedla s nimi svoje jedlo.trochu sa čudovali a usmievali ale v celku to ubehlo v pohode.

džana

Ahojte! Janusqa07, mne to tiež išlo fajn, dnes som mala ovocný deň a vôbec som nebola hladná. Ale tak aspoň raňajky, obeda a večera musí byť, aby sa nepovedalo :)

janusqa07

ahojte ako to dnes islo?ja celkom dobre ale dufam ze uz bude vidno aj neaky vysledok.tak sa drzte ja idem hajat pa zajtra baby

džana

No čaute kočky! V prvom rade - vitaj medzi nami Valika! :) Veľa šťastia aj Tebe! Mne zatiaľ tiež ide diéta bez problémov, úplne sa to dá zvládnuť ľavou zadnou! :) Len tá váha sa zastavila. Už dva dni čakám váhu 75,... a stále nejako neprichádza. Asi tak, ako vy čakáte tú 74-ku. Škoda, že teraz sa nedá naplno ešte športovať - korčule, bicykel a tak, lebo ja sa cvičiť asi nedonútim. Nenormálne ma to nebaví! ja som radšej aktívna :) už nech je to pekné slniečko!