Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Jessica, myslím, že tie ovsené s mliekom nie sú dobrý nápad, pretože mlieko je už skupina bielkovín, teda úplne iný deň! Aspoň skús vydržať len na tom ovocí, je to v pohode!! a s tým čajom ani nebudeš vedieť že máš len ovocný deň, fakt! daj vedieť, ako si to zvládla!
A inak - dnes som mala ovocný deň, a veľmi mi chutilo. Ono sa zdá, že ovocie nezasýti, ale nie je to tak. V tento deň sa dá jesť cca každé dve hodiny, takže to nie je vôbec hrozné. A keď medzitým popíjate nejaký neslad.čaj, tak to zasýti myslím, že dosť, tak nie že sa vzdáte dopredu!! :o)
Áno, minulý rok niekedy apríl, máj som ju držala. Schudla som vtedy necelých 10 kg za cca 2 mesiace. Bol to perfektný pocit byť o toľko ľahšia, super som sa cítila, čo sa týka sebavedomia, aj zdravia! Lenže keď som to prestala držať, tak som si nedávala pozor čím sa zase napchávam, hlavne sladkým a asi po mesiaci som začala naberať kilečká naspäť! Ale nabrala som iba toľko, koľko som mala aj pred diétou, nič viac!!! Jednoducho sa treba krotiť aj keď už nediétujete - treba jesť s rozumom a nepripustiť to že: "už nedržím diétu, tak môžem všetko"... Držte sa!
ahojte baby ja som dnes mala na ranajky pomaranc aj banan na obed pizu a teraz vecer neviem co budem jest ale asi si urobim neaky salat mam cervenu kapustu a mam aj zeleninu tak uvidim a zajtra by mal byt vitaminovy den ale ja sa len z ovocia nenejem tak mozno nieco lahke alebo neake cerealie este uvidim len ci sa dostavy aj vysledok som zvedava.džana kolko si schudla ked si prvy krat drzala tuto dietu?a nevratili sa ti tie kila naspät?mne vcera teta navrhla dietu aby som slepaciu polievku jedla cinskymi palickami a smiala sa.bol to vtip.
čaute baby.ja som dnes zabudla na raňajky takže som si len o 11-tej dala jeden pomaranč a na obed som si uvarila špagety s kečupom.no bohvie ako som sa neprejedla:-) neviem či mám večer vyskúšať kúsok torty alebo zákusok.čo ak dostanem chuť dať si viac? čo poviete ak by som si dala ovsené vločky s odtučneným mliekom to by vadilo?no a čo sa týka toho pitného režimu začína mi vadiť že v kuse potrebujem ísť na wc.čo dobré ste mali vy dnes?
ahoj džana.
takže ty si už raz do konca vydržala túto diétu?
a čo sa týka tej vody- tým, že je teraz zima, asi nikomu nechutí nalievať sa litrami vody. Ja som si zvykla nahradiť tak polovicu tekutín nesladenými čajmi. V tomto čase to omnoho lepšie padne. Najvhodnejší je zelený čaj, ale ja pijem aj ovocné (bez cukru). Skúste!
No ahojte kočky! Ja mám dnes za sebou už tretí deň. (pomýlila som sa o deň). Mne to ide zatiaľ v pohode, možno preto, že som túto diétu už raz absolvovala. Zajtra mám ovocný deň a už sa na ňho celkom teším :) A keď ste písali miery - ja mám cca 172 a 79kíl. takže tiež takých 9-10 by som veľmi rada zhodila. Držím vám palce!
no aj mne je tato dieta dost cudna tolko vody ja nevypijem ved to budem len behat na wcko.aj tie ranajky niesu site.ale dnes som si nakupila ovocie a susene aj zeleninu a idem varit.tiez som zvedava ako dlho vydrzim a ked nevydrzim dufam ze aspon schudnem inak ako s touto dietou.no uvidime.uz idem az na 2svadby takze musim vydrzat.
kde ste baby?nemáte čas alebo ste diétu nezačali? no pre mňa sa začal dnes druhý deň a som dosť prekvapená z tejto diéty.neviem dokedy vydržím ale sama sa na sebe čudujem že ide mäso aj bez ryže a ryža tiež bez mäsa.je to fajn.mne najvedší problém v správnom stravovaní robilo stále to, že som rýchlo jedla.vedela som o tom ale aj tak som sa vždy rýchlo najedla.teraz som spomalila.skúšam si jedlo vychutnávať pomaly.a prekvapuje ma aj to že veru vypijem za deň 2 litre vody.predtým som dosť málo pila a keď som si študovala túto diétu zdalo sa mi to nemožné tolko vypiť ale predsa to ide. a vy ako stojíte?