Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
ahojte pomaly to ide ale tazko,rano som zjedla asi 2male kolaciky a na obed som si dala rybu ale neviem ci som dobre urobila bol to udenac-makrela.a vecer som zjedlla trochu zemiakovej kasi.necitim sa byt hladna.na zajtra sa celkom tesim dnes som bola v asde (zijem v anglicku a asda je ako nase tesco alebo hypernova)a kupila som si ovocie takze sa nan velmi tesim zajtra na ranajky.necitim sa byt hladna a ked to takto bude ist dalej tak mozno si budem moct kupit saty ktore som si uz vypozerala na svadbu.
ahoj baby.
asi po tom včerajšom ovocnom dni, ale dnes vôbec nie som hladná.ráno som ledva zvládla jeden pomaranč.na obed som mala dusené kuracie prsíčko so zeleninou a aj z tojo som zjedla len polovičku.ten vývar som už ani nevedela vypiť.som plná ako by som bola zjedla aspoň pól svine:-) asi sa mi sťahuje žalúdok lebo takáto porcia mi pripadá smiešna proti tým čo som zvyka jesť.som rada že je to tak.dnešný deň vôbec nevnínám ako diétu a je to prvý deň čo cítim takto.na kávu bez cukru si už pomali tiež zvykám.ešte mám pred sebou dnešné cvičenie ale trochu musím počkať kým prejde tento pocit plnosti.začína mi vadiť že sa cítim prejedená.ako že mi to doteraz dlhé roky nevadilo??
a vám sa ako darí???
to zvladal som to ako tak da sa povadat pijem len zeleny caj od zaciatku diety s citronovou stavou a kockou cukru ale dnesny den bol zaleninovi viac-menej.dzana prve dni som jedla zväca cierny chlieb so sunkou alebo syrom.myslela som len ovocie na ranajky ked som ich jedla vcera tak mi to stacilo ale neviem ci bude vzdy.zajtra bude rybka no tesim sa velmi:(.trapim sa ale ked vidim ako muz je rezen alebo mama je hrianky z bieleho chleba tak radsej odchadzam z izby aby som to vydrzala
džana ahoj.už je večer a ja som to zvládla:-) bolo to v pohode.a treba počkať trochu aby to človek nebral ako diétu.vieš ja som bola zvyknutá na ovela väčšie porcie jedál a teraz si organizmus navyká na toto.po čase si človek zvykne že toto je pravidelná porcia ale to nejde za dva dni.ale som šťastná že som zvládla dnešný deň a zajtra si niečo dobré uvarím:-)raz som vytrvalo chudla ale na to obdobie si nerada spomínam.schudla som zo 70 kíl na 52.za 2 mesiace.to bola najväčšia hlúposť môjho života.už som mala výčitky pri pol jablku za deň a radšej som ho vyvracala aby nezostalo vo mne nič.cítila som sa velmi tučná.tá choroba nie je hračka.mala som čo robiť aby som ju prekonala.teraz je to v pohode.ak by som písala po čase nejak divne aj pri úbytku viacerých kilogramov tak ma prosím upozornite.nechcela by som sa dostať do takej situácie ešte raz.
Ja som mala dnes bielkovinový deň - a mala som opečenú rybku (nie vysmážanú) bez kostí a k tomu uhorkový šalát - mňami mňami. A na večeru to isté, len polovicu.
Inak ako čítam tie vaše diskusie, úplne z vás cítim ako to robíte na silu, že si neveríte!Ale takto vám to pôjde veľmi ťažko! ale prečo? Berte to tak, že sa len inak stravujete, robte si jedlá, ktoré lúbite. Treba si to len zadeliť do správneho dňa, nič iné. Nie je to žiadna tragédia! Trošku chuti do toho!!!! :o)
takže ďalší deň za nami! Ako vidím, celkom ho zvládate :o) To som rada! Ja som počas tej minulej diéty nepila cez ovocné dni žiadne džúsy, takže neviem čo by som vám k tomu povedala. Lepšie by asi bolo keby ste si samé niečo odšťavili, nemyslíte? ja podstivo papám len ovocie celý deň a je to fajn!
Janusqa07 - s tým ovocím na raňajky - to by si mala LEN ovocie papať, nič iné. Čo si jedla tie prvé dni? ha? :)
čaute baby.no ten dnešný ovocný deň sa mi doteraz darí.odrána som pila iba džús.každé dve hodiny 2 dcl.a teraz som si dala ovocný šalát.tak ak to takto pôjde ďalej tak vydržím.ak nie tak si asi pôjdem lahnúť skôr aby som necítila hlad.len aby som to do večera zvládla.a vy ako ste na tom?
janusqa07-ty sa trápiš so mnou.
džana a ty čo dobré si si pripravila dnes?ty si o deň popredšie.nevadí.aspoň keď príde na to najhoršie myslím tým vodný deň-budeš nás inšpirovať.aj dnes si celý deň vravím ak si to zvládla ty tak to zvládnem aj ja:-)
no zajtra ovocie musim ist dokupit lebo aj deti mi kradnu:))).ja som tak nad tym rozmyslala ze keby som jedla na ranajky kazdy den len ovocie alebo zeleninu ci by to nebolo lepsie.ale uvidim ako to poriesim.ja som dnes mala na ranjky len pomaranc a banan a ani som nebola hladna na obed pizu a stacilo mi a vecera nebola.zajtra ovocie no dufam ze vydrzim a nezhresim
janusqa07
mi sa asi potrápime zajtra spolu s tým ovocím.ja som sa rozhodla že asi ovocie zamením zajtra za 100%-ný džús bez cukru.asi to viac zasíti ako samotné ovocie.ale to sa uvidí zajtra:-)
takže tretí deň vyfajknutý v denníčku ako: zvládnutý. na večeru som si nedala tú tortu ale uvarila som si ako na obed špagety.pravdaže celozrnné:-) teraz som si pól hodinu zacvičila.predtým som sa nevedela dokopať k cvičeniu ale teraz som si zvolila taký spôsob že si v počítači zapnem romantický film a tak cvičím.ani nezbadám a prejde 30 minút.bojím sa zajtrajšieho ovocného dňa.džana ty ho máš dnes už za sebou.asi ti trochu závidím.čo keď ho nezvládnem?