Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

binka

ahotje ja od zajtra takisto zacinam s touto dietou, idem ju drzat prvykrat tak som zvedavaje tu niekto kto tiez zacina od zajtra?ja som pribrala naraz asi za posledny polrok tak dufam ze to pojde rychlejsie aj ked sa snazim uz dlhsie schudnut a nejde mi to:(.teraz vazim cca 65kg a meriam cca 165cm.raz to uz musi vyjst:)papa

jessika

no musím povedať že táto diéta má pre mňa aj iný význam.kým som ju držala moji synovia pochopili že je pre mňa trápenie pripravovať im klobásku s rohlíkom a podobne a naučili sa spraviť si ju sami.ale odkedy sa diéta skončila zase si počkajú kým im všetko pripravým do úst.no už sa pripravili na to že sa zase začnú trocha obsluhovať sami.myslím že im to len prospelo že sa začali trochu osamostatňovať:)

jessika

ahoj džana.ja som mala včera 74 kg.dnes som sa nevážila.čo sa týka tej pauzy aj ja som jedla všetko čo sa mi dostalo do cesty.aj sme zabíjali aj tam som sa do slova prežrala.ale pila som cez pauzu zelené čaje a obyčajný odtučňovací čaj.no a samozrejme som vela pila vodu s citrónom.podla mňa tá voda pomáha že organizmus ostal naštartovaný na rýchle spalovanie.bude v tom niečo lebo aj ja som pri predchádzajúcich diétach vždy rýchlo pribrala a teraz nie.ani som necvičila takže ináč si to neviem vysvetliť.takže zajtra začínaš.som rada a držím palce.pôjde nám to. a tentokrát sa to musí podariť.

džana

a inak len tak informatívne - na akej váhe si teraz ty? vlastne tiež po pauze?
Pýtam sa len tak, aby som vedela, či sme znovu zhruba na tej istej hranici :))

džana

Ahoj, normálne si ma potešila, že si znova tu. Ja som sa už tiež bála, že zostanem na to sama! Ja som mala teraz asi týždeň a pol pauzu zo zdravot. dôvodov. Ale od zajtra by som chcela nastúpiť znovu na "režim" :) Len ma dosť trápi, že za tento týždeň aj niečo som pribrala asi 1,5 kila. To všetko kvôli tomu, že keď mám takýto voľný režim (nie diétu), tak nie-jem, ale doslova žerem, čo vidím a neviem sa zastaviť. Nevieš mi s týmto poradiť? Dosť ma to trápi, že si neviem váhu udržať, že keď prestanem diétovať, tak sa znova "spustím" :(( Ale pritom diéta je úplne v pohode.. nemáš na to nejaký recept?? :(

jessika

ahoj džana. a som tu.včera som začala odznova.nebolo to lahké sa odhodlať.už týždeň plánujem začať pravda vždy od zajtra ale konečne som včera začala. deň ušiel v pohode ale dnes ma bolí hlava.či s tým má niečo spoločné diéta to neviem ale veď sa uvidí.dúfam že si tu aj ty lebo čo si tu počnem sama?

džana

Jessika, to mi je ľúto. Ja som mala mať dnes vodný deň-ten 29-ty v mesiaci, ale dnes v noci som si nejako zo sna strašne buchla hlavu o stenu, následne na to vracala a celý deň nevyliezla z postele. Tak som sa len tak dvakrát naľahko najedľa čo bolo navarené nech mi nie je ešte horšie. zajtra by som mala mať prvý deň - biekovinový, ale dám si ešte asi ale 2-3dni pauzu, aby sa mi dal ten žalúdok dokopy. Takže.. ja som tiež tak všelijako na tom. Ale plánujem sa k tomu vrátiť. Aj keď hovoríš - vrátiť sa k tomu je tuším horšie ako stále šlapať v tom istom rytme.. :) Ja som mala dnes ráno nejakých 73,4kg, takže sme zhruba na tom rovnako. chcela by som to dať aspoň na tú 70-tku a samozrejem aj napr. 68 keby sa dalo. Takú váhu som nemala roky... :) Tak sa držt, aj všetky ostatné moje bojovníčky :o)

jessika

na ahoj baby.po dlhšom čase som tu.moja diéta je pokašlaná.bola som v nemocnici ale pribrala som len kilo.teraz mám 74,8 kg. ale neviem sa odhodlať začať znova. asi sa k tomu dokopem lebo schudnúť ešte musím.dúfam že vám sa darí:) aký deň máte dnes? asi sa na vás napojím znova s prvým dňom.kedy ho máte?

janusqa07

ivica ja viem ze parky alebo kolacik nepatria do 90dnovky ale to boli len ranajky a tie ja musim mat aby som nebola hladna.ale cely den som jedla len to co som mala jest a kazde ranjky si dat len jablko to mi nestaci neviem ako vam.jedla som si prisposobovala aby mi chutili a neboli mastne alebo nevhodne do diety.ale neschudla som nic.asi sa musim prinutit poriadne cvicit a potom chudnut ked to nejde takto.