Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

džana

Ahoj Jess :) Ja som včera prišla domov z práce úplne mŕtva, tak som ani nebola na nete. Ja som mala včera nejaký zvláštny deň, mala som chuť viac-menej vzdať to. To v pribehu dňa som mala nejaké muchy :) Ale vydržala som, aj večer. A dnes bol ďalší - úspešný deň. Bez jediného prehrešku. Bol to ovocný deň a papala som samé mňami ovocie :))
No teraz som už hladná.. Zajtra idem navyše do práce! Síce len doobeda, ale predsa! Rozmýšľam čo zajtra. Ale asi si pôjdem kúpiť nejaký tehlový syr. Mám chuť na eidam, alebo niečo podobné..
Inak- mne stále nechce nejako ísť váha pod 73, ale ja to číslo raz aj tak prekonám. A môj najnovší záväzok je presne ako tvoj - nech sa aspoň nachvíľu začína moja váha na 6-tku :)) Najlepšie by bolo, keby som zhodila na takých napr. 68kg a do tých 70 by som mala takú hranicu, že naspäť môžem pribrať max. 2kg, viac nie!! Tak uvidíme. Hovorím, teraz musím zmáknuť tú 73-ku!! Normálne sa teším s Tebou. Podľa mňa sa to o dosť ľahšie drží keď nie si sama na to, myslím tým, že sa máš s kým aj o tom porozprávať a tak. Mne sa to úplne pozdáva! :)))

jessika

kde si džana? včerajší vitamínový deň zvládnutý:) no ale nebol lahký.bol najťažší zo všetkých dní.neviem prečo ale včera som bola hladná.no nevadí.mám ho už za sebou. dnesný deň by som ohodnotila ako pokašlaný ale nevadí.dnes som jedla ráno ovocie na obed som zjedla kúsok údeného syra.potom som jedla pečenú zmrzlinu a na večeru som si teraz dala jogurt.pravda čokoládový:) no nevadí.toto bol mliečny deň. dnes ráno ukazovala váha 72.6 kg.takže si z tohpo nerobím problém.ešte si dnes trošku zacvičím a hotovo.dúfam že zajtra nedostanem infarkt ak sa postavým na váhu:) ale tá zmrzlina stála za to:) bola obrovská a výborná.a ty ako pokračuješ?

jessika

no dnes sa začína vitamínový deň. trocha sa aj teším lebo po vitanínovom dni som vždy schudla pekne.dúfam že ho nepokašlem.no asi dnes budem piť vela čajov.tak ako teba džana aj mňa čaje nasýtia.a hlavné je že po teplom čaji nemám podráždený žalúdok.aj včera ma bolela hlava ale asi to bude aj týmto počasím.čo sa týka cvičenia už dnes by som mala začať lebo doteraz som necvičila.len by to prospelo.neviem prečo som takáto lenivá.no neskôr sa ozvem ako som dnes dopadla. džana-prvý krok je za tebou.začala si.už len vydržme:)
binka kde si? začala si? ak áno napíš.alebo to začni dnes.dá sa to zvládnuť len začať je ťažké.keď sa na to človek dá-ide to bez problémov-vädšinou:) no vela šťastia.

jessika

ahoj džana.čo sa týka tých čajov aj ja pijem odtučňovacie čaje s ovocnými príchuťami.je to celkom fajn.dá sa to piť. a keď najdem niečo na nete čo bere chuť do jedla tak sa ani nenazdáme a budú tie porcie jedla po diéte samozrejmé.veď keď nemáme chuť tak nezieme tolko.malo by to tak byť:) no uvidíme. o tom-potom.a voda s citrónom mi zaručuje aby som viacej pila lebo čistej vody tolko neviem vypiť a od citrónovej som viac smedná.a pritom ten citrón pomáha aj pri spalovaní. môj trťetí deň ubehol v pohode ale zajtra je vitamínový deň a ja som už teraz hladná.no nič to.vydržíme.dnes som šťastná.moje nohavice ktoré mi boli už úzke som dnes stiahla zo seba bez toho aby som ich rozopla.môj prvý ciel bol dostať sa pod 75 kg.ten som dosiahla. terajší nový ciel je dostať sa pod 70 kg.nech sa tá váha začína číslom 6.nevadí keď to bude aj 69,9 len nech je pod 70.no uvidíme.ciel vytýčený takže neostáva nič iné len vytrvať:)

džana

a ešte k tomu jedeniu po diéte - spomínala si tie normálne - menšie porcie. Lenže ja keď nediétujem, tak ako keby som ani nepoznala, čo je tá norma. Ja si automaticky naložím kopcom tanier, ako keby som chcela dohnať všetko, čo som si odoprela za ten mesiac, dva... toho sa momentálne viac obávam ako celej diéty :) ale to bude "až pak" :))

džana

a čo sa týka toho režimu doma - myslím, že to je fajn. Treba tých tvojich chlapov len naučiť určitým pravidlám, aspoň počas diéty a oni si na to časom možno zvyknú úplne a aj im to pomôže napr. v tom osamstatňovaní. Tak držím palčeky s nimi :))

džana

Jessika: Ak sa mám priznať, tak cez tú pauzu som sa úplne vykašlala aj na pitný režim. Vypila som tak 2 max. 3 poháre vody za deň, sem tam sa podarilo viac. ale nie je to ani zďaleka toľko, čo by som mala. Budeme musieť niečo vyšpekulovať s tým, čo bude nasledovať po diéte. Ja sa bohužiaľ nemám koho popýtať, tuto okolo mňa nikto nediétuje, ani nediétoval.. ani kamošky. Ale skúsim aj tak! Takže myslíš, že určite zaberá tá citrón. šťava a čaje? A čo sa týka čajov, aj ovocné? lebo ja moc zelené a bylinkové neľúbim. Pijem ovocné, ale samozrejme nesladené! Zaženie to hlad, ale nemá to zrejme taký účinok, ako tie bylinkové a podobné, ktoré sú vlastne na to viac-menej určené. čo myslíš?

džana

Takže v prvom rade - Binka vitaj medzi nami. Ja som dnes mala tiež prvý deň - ja som mala ako jessika asi týždeň a pol pauzu, ale teraz som nabehla znovu. Takže ideme v jednej rovine! No pochváľ sa hneď aj ako si zvládla prvý deň? dalo sa? či katastrofa? :)

jessika

vieš čo džana? rozmýšlala som na tej fáze po chudnutí ako si udržať váhu.teraz sa budeme sústreďovať len na chudnutie a dovtedz si zoženieme nejaký čaj alebo tabletky alebo hoci čo, čo berú chuť do jedenia.dovtedy si niečo pozháňame.popýtaj sa aj ty či niekto nevie niečo dobré na to.aj ja sa budem informovať.a po diéte začneme hlavne zo začiatku brať takéto niečo a keď budeme mať menšiu chuť do jedenia tak sa postupne môžme začať stravovať po diéte mormálne len tie porcie budú samozrejme menšie lebo aj chuť do jedenia bude menšia.no momentálne lepší nápad nemám.

jessika

ahoj binka.pekne ťa tu vítam medzi nami.ja mám dnes tretí deň takže šlapem dva kroky pred vami.myslím že ten prvý deň je len ťažký.potom to už ide krásne.ja som za dva týždne dala dole 6 kg.potom som musela prestať.teraz som začala odznova.pôjde to uvidíš.držím palce a prajem veľa šťastia a chuti do chudnutia.