Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

jessika

fú džana teraz by som aj ja zjedla tie zemiaky.no a z tej porcie si nič nerob.horšie je to s tým málo pitím.pi dievča lebo pôjdem k tebe a ja ti tú vodu budem liať do úst:)no ale mimo srandy aj mne sa dnes dosť ťažko pilo.musela som tú vodu do seba nanútiť aby som jej tolko vypila.

jessika

ahoj.no to som rada že sa konečne pohla aj tá tvoja váha:) ja som dnes mala ovocný deň a ubehol dobre.len samé ovocie som jedla.ale už sa chystám spať lebo teraz už začínam byť hladná.už sa teším na zajtra.ešte neviem čo si navarím ale aspoň to nebude len samé ovocie celý deň.cítim sa veľmi dobre aj fizicky.som plná energie a som šťastná že naše úsilie sa konečne odzrkadluje už nie len na našej váhe doma ale aj na zovňajšku.už sa to dá vidieť.nesmieme to vzdať.musíme vydržať.

džana

No ja sa práveže momentálne neviem dočkať ovocného dňa :) Ale dnes som mala otrasný deň! Celý som ho pokašlala! Doobeda ešte v pohode, ráno som si dala banán, a na obed som jedla opečené zemiaky na cibulke. Ale nedala som si normálnu porciu, ale pomaly dvojitú. A keďže zemiaky ťažšie stráviš, ako napr. ryžu, tak ešte teraz stále cítim ten obed. Navyše som si dala ešte poobede také tie blbosti škoricové čo sa dávajú do mlieka! Ešte k tomu som aj málo pila - hlavne po obede, lebo som tú vodu nemala kam dať. Aj teraz som ešte strašne plná a mám z toho dosť zlý pocit. Radšej som ani nevečerala... :(( Ale jedna dobrá správa, že dnes ráno som mala na váhe už pod 73 - presne 72,8, čo ma veľmi potešilo. Ale zajtra ráno sa tá váha po dneskajšiu určite vyšplhá zase nad 73.. no čo už?! môžem si za to sama. Idem si urobiť na zajtra k obedu špagety..
A ako sa dnes darilo Tebe Jessika?

jessika

no ahoj džana.aj môj deň ubehol v pohode.no zajtra to bude trochu ťažšie lebo mám vitamínový deň.dúfam že to zvládnem.tie gratulácie a oslavy vedia spôsobiť menšie problémy:) nevadí zvládneš to.a tá zmrzlina sa nezačne rýchlo topiť lebo je obalená v cestíčku a pečie sa iba cestíčko.v ňom je zmrzlina tvrdá zamrznutá ale zajtra o zmrzline ani muk lebo umrem:)

džana

a ešte čo sa týka tej zmrzliny - no fakt si to neviem predstaviť. ako ju môžu kotúlať na niečoom horúcom? veď zmrzlinu máš bleskovo roztopenú.. hm.. a to kde také špeciality robia? prezraď :)

džana

Zajtra si asi aj ja urobím ryžu so zeleninou. Už teraz sa mi zbiehajú slinky :) Navyše máme ísť gratulovať, takže budem musieť aj odolávať koláčikom a dobrotám. Ale asi si nejakú dobrotu odložím na pozajtra keď mám mať sladkú večeru a už to bude :)))
Tak ja pomaly utekám. Prajem pekný a úspešný zajtrajší dník :)

džana

neboj, nevzdala som to, keď to budem mať v pláne, určite Ti to oznámim. Keď sa sem-tam neobjavím, tak len okolnosti nedovolili, inak v pohode. Ja som mala dnes domácu syrovo-rybaciu pomazánku. Od rána som sa na ňu tak tešila, že mi potom celé poobedie bolo tak divne, asi som ju moc z chuti zjedla :) Ale teraz to je už ok.
Mne sa váha tuším nejako zastavila.. Stále mám cca 73,3 a nie a nie dole. Ale tak momentálne mi to nerobí vrásky. Idem ďalej a schudnem pod 73, viem to! :) zvládneme všetko a aké kočky z nás budú potom :)))
A čo sa týka tých pripomienok. V práci ma pochválil kolega a tuto z "mojich" ségra s babkou :) Ono si to skôr všimnú takí ľudia, čo stebou nebývajú každý deň. Takto keď je niekto s tebou dennodenne, tak vidí tie postupné zmeny a až možno omnoho neskôr si uvedomí, že sa niečo zmenilo. napr. keď si oblečieš niečo tesnejšie alebo tak..

jessika

ajj ja som ju prvýkrát jedla.je obrovská a zabalená v cestíčku a prinesú ti ju na horiacom tanieri.kotúlajú ju kým oheň nezhasne a potom je upečená.je výborná.ale predstav si napriek zmrzline som mala ráno o pol kila menej.a dnes ma oslovili kočky čo robím že som tak schudla.už sa to dá vidieť.no dnešný deň som zvládla v pohode.mala som ryžu so zeleninou a vôbec nie som hladná.

džana

A aj ten môj včerajší uhľohydr. deň sa končil zmrzlinkou - teda skôr nanukom. Dala som si MAGNUM!! Mňaaaaaaaam!!! :))A to je prosím Ťa aká tá pečená zmrzlina? to tuším prvýkrát počujem!