Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

inocka

ahoj džana
Som rada, že ste tu. No ako písala, tá váha aj mne vyhovovala. Ráno a večer, ale keď sa mi teraz akosi zastavila, tak sa radšej na nu ani nejdem stavať. Uvidím ,ako dlo to bez nej vydržím(-: Ma to akosi začalo stresovať, ale čo je hlavné, že si to chudnutie všimlo aj okolie. To je to, čo ma posúva. A teda aj môj syn, lebo on mi na rovinu povie, že som tučná, a to ma mrzí zo všetkéo najviac. Vždy som taká nebola,ale prišli zdravotné problémy, a nabali sa na mna za 2 roky skoro 30 kg!!!!!! Strašné, už som si vadila sama sebe. Som 4 mesiace po operácii štítnej žlazy, tak konecne mi doktorka dovolila niečo zo sebou robiť. Idem na kontrolu k nej za také 2 mesiace, tak dúfam, že ju milo prekvapím. Už máme fakt to najhoršie za sebou, a myslím si,že aj maly prehrešok zas takú pohromu neurobí.

inocka

ahoj jess
Ja mám stále chorého syna, tak dnes samé behačky. Tak som dnes ten režím ani nemala ako dodržať. Išla som do iného okresu na vyšetrenia, tak mi normálne chybal ten ranný rituál/čaj,jablčko/. Dnes som nič nestíhala, a čo je horšie, brala som si dovolenku, aby som povybavovala, to čo už dlho odkladam, ale dnes sa mi nič nedarí. Mama dnes urobila na obed pohanku a jablkami,orechy, par hrozienok,skorica a dala to zapiect. Bolo to suprove, akurát, že mi to nestačilo , tak som to musela pokaziť banánom v čokoláde. No po tých dnesných behačkách mi až tak dobre padol. Ani sa radšej nejdem stavať na váhu. Moj orbitrek zapadá prachom, nemôžem sa akosi donútit sa nan dostať. Už aby bola jar. Moja nálada je na bode mrazu. No ked si tú zmenu všimol môj chlap,/ čo si teda máločo vsimne/, tak verím, že aj ten tvoj bude prekvapený. Aj ja mám tento týžden také blbe chute. Doteraz mi skôr chýbalo slané, ale pár dní mám chuť iba na sladké veci. No hádam je to len prechodné obdobie(-: veď už máme veľkú polovicu za sebou, škoda by bola to nechaťž. Zajtra ovocie, už sa aj teším. Od rána sa budem nalievať čajom,a hlavne, nemusím rozmýšľať , čo variť.

džana

No ahojte! Takže ďalšia odvážna kočka sa k nám pridala? supeeer :) už sme tri. Vitaj medzi nami inočka! :)
Pozerám, že ste tu stihli popísať za včerajšok všeličo, ja som sa sem včera nedostala a dnes som len na skok. Tak vás aspoň pozdravím :) Neviem, či som začala o deň neskôr, ale ja mám až zajtra "zemiakový" deň. A beriem si zeleninové rizoto so šalátom .) už sa na ňho teraz teším :) Spomínala si Jess aj to cvičenie, pohyb. Ja som ho cez túto diétu vôbec nepraktizovala, lebo som mala problém s nohou a bez nej som nevedela robiť nič. Ale ak sa podarí, tak čoskoro by som sa chcela do niečoho určite pustiť, neviem sa toho dočakať!! Inočka, aj ja sa teším s tebou, že si zvládla tých 9kíl, to si teda zatiaľ najlepšia z nás troch :) Len tak ďalej! Neviem, či treba odložiť tú váhu ako si spomínala, ale ja som si na sebe overila, že veľkú úlohu hrá psychika, celková pohoda a názor (napr. na seba..). Vieš, ja sa niekedy teším, že sa postavím na tú váhu, aj keď viem, že sa pohne len o gram (+/-), a to, že tam idem s radosťou, to mi dodáva veľa energie, úplne vážne. Celé to inak beriem keď to neberiem tým štýlom, že sa s tou diétou len trápim, som smutná atď. Musíš si to na začiatku trošku vsugerovať, a potom to príde samo. čo si myslíš o tomto?

jessik

ahoj inocka.včera som sa nedostala k počíraču ale dnes som tu.čo sa týka včerajšieho dňa trochu pokašlaný čo sa pravdaže dnes ukázalo aj na váhe.mala som o pól kila viac ale z toho si nič nerobím.veď to pôjde dole zas.no dnes to bolo už lepšie.neviem čím to je ale ja mám v posledných dňoch také chúťky že by som zjedla hocičo pravda okrem mojej diétnej stravy.ale veď prekonám aj toto obdobie a zas to bude trochu lahšie.som rada že sa ti darí a že to už spozoroval aj tvoj muž.môj tú zmenu ešte ani nevidel.uvidíme čo povie keď príde domov.

inocka

ahoj jessica
Som rada, že to môžem ťahať s vami.Ja, ako som začala, tak chodím spať zo slipkami, ako hovorí moja mama. A pomáha to, lebo najvacsí hlad vždy príde až neskoro večer. Práve som v práci. Ako každé ráno o takomto čase, zaliala som si liter čaju a k tomu 2 jablka. Včera večer, ked som sa vážila, a samozrejme už pár dní žiadna zmena, som uvažovala, či by fakt nebolo dobré tú vahu niekde odložiť. Zbytočne sa asi deptám. A ako sa darí vám. Dnes, ak teda správne rátam, to máme "zemiakový deň". Už neviem, čo by som varila. Mám pocit, že je to stále to isté, aj keď inšpiráciu zberám práve na týchto stránkach. Včera si všimla moja polovička, že som schudla. Viete, ako som sa hrozne potešila. Predsa len, sme stále spolu, takže zmenu si pri mojej váhe ťažšie všimnúť. O to horšie, že som pred pár rokmi vážila 60 kg. Takže moja motivácia je o to vačšia. Mám syna, ktorý mi v nedeľu hrozne úprimne povedal, že ešte uška a rypáčik a bude so mňa také malé prasiatko(-: Nevedela som, či sa smiať alebo plakať, a to som sa mu snažila vysvetliť, že už som čosi schudla. No, asi bude ešte treba na tom popracovať, lebo decká sú hrozne úprimné,teda aspoň ten môj,takže smer mám určený. A ako sa darí vám dievčatá? Mne to tu fakt pomáha, lebo by som to už určite vzdala, ale keď vidím, že nie som sama, ťahá sa to fakt lepšie. papa

jessika

no vitaj medzi nami inocka:) pravdaže sa môžeš pridať.budeme len redi.ja sa už chystám spať lebo začínam byť hladná ako pes.v prvom rade blahoželám k tým 9 kilám.je to velký úspech.a nech kritizuje hoci kolko ludí toto fórum ja osobne môžem povedať zaručene že my pomáha.som rada že je nás viac čo sa delíme o úspechy aj neúspechy a nie som na to sama.mne to takto ide lahšie.

inocka

ahoj jes a dzana
Boze, aka som rada, ze som vas tu objavila. Ja som tiez zacala 20.1 a objavila som vas tu az dnes. Som hrozne rada. Ak sa mozem k vam pridat, tak budem moc moc rada, lebo nema si s kym vymenit nazory a hlavne porovnat, ako to zvladaju ine kocky. Uz som ani nedúfala,ze niekto zacal taky "blbý termin", ale predsa. U mna nastal jednoducho zlom a preto ten datum v polovicke mesiaca. Uz mame najaky ten den za sebou. Zacala som na vahe 92 kg a do dnesneho dna 9kg dole. Ale za posledne 2 tyzdne to dole moc nejde. Neviem ako vy, ale v sobotu som sa nezdrzala a mala hrozne hroznu chut na sladke , a tak som veru skoncila na gauci aj s velkou margotkou. No vycitky mam este dnes, ale to bol moj najhorsi den. Nedokazala som sa udrzat. Drzim vam, vlastne nam, palce, a ak mozte, napiste a budeme to tahat spolu. papa

jessika

ahoj džana.no čo sa týka športov ja akurát celý deň tancujem pri varení v kuchyni a cvičím na eliptikali pól hodinu.akurát sme sa s kamoškou dohodli že už začneme pomali aj korčulovanie.to mám rada.kde tu padám ale to sa dá vydržať a ešte rada plávam ale na to potrebujem leto a dovtedy už musím byť štíhlejšia.ja som pred pár rokmi mala 52 kíl.vtedy som cvičila velmi vela.aj som posilovala aj behala aj cvičila.no teraz si také cvičenie už nemôžem dovoliť zo zdravotných dôvodov ale pohyb musí byť súčasťou diéty aj teraz.už dnes som šla do škôlky s malým pešo aby som sa poprechádzala.a odteraz aj budem pešo chodiť.no nie je to bohvie čo ale je to viac ako nič.a ostatné sa uvidí.

džana

Veľmi sa teším s Tebou, že sa cítiš tak fajn! určite to je na Tebe vidieť a tvoje okolie sa teší s Tebou! :) Veľmi Ti prajem aby si dosiahla tú svoju vytúženú váhu a hlavne - udržala si ju!
Ja sa tiež cítim oveľa lepšie. V poslednej dobe som normálne začínala fučať pri nejakej - už aj malej námahe, čo mi dosť vadilo. Teraz je to preč čo je super! A naspäť začínam obliekať nohavice, čo boli od leta uložené v skrini čo mi boli malé :)) Len mi k tomuto celému procesu chudnutia chýba pohyb- nemyslím cvičenie, ale napr. korčulovanie, bicyklovanie a také letné športy. Možno aj preto občas vymýšľam keď zarypnem do tej maškrty, do toho jedla.. nudím sa a potom to takto vyzerá :) Už nech je krásne teplúčko vonku. Venuješ sa aj ty nejakým športom?

džana

No Jessika, dnes ráno podľa mojich obáv váha zase bola nad 73! :( uvidíme čo povie ráno! dnes nebol ani jeden prehrešok! pekne som papala čo som mala, a na obed som si nedala ani takú veľkú porciu ako trest za včerajšok. Na večeru som si včera odložila čokoládový koláčik, takže už mám deň za sebou. Vidím, že ty sa v podstate tešíš, keď máš tie ovocné dni za sebou. Ja sa práveže na ne asi najviac teším. aspoň teraz je to tak. Možno preto, že väčšinou po tomto dni sa čísla na váhe trošku výraznejšie menia :)A neboj, dnes - tak ako som napravila jedenie, som napravila aj pitný režim. Vypila som dve veľké šálky čaju a vodyyyy :) A bude to určite tak aj zajtra! budem sa veľmi snažiť!