Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

inocka

ahojte babenky.
Konečne som sa tu dostala. Mala som tieto dni tak nebite, že na net by som sa dostala asi tak jedine o polnoci. V piatok som sa bola dat objednat na dalsiu operaciu, ktorú som musela oddialit kvoli tej stítnej žlaze. Cakala som, že tak za mesiac az dva, a si predstavte, že budúci týždeň nastupujem do nemocnice. Takže som celý piatok behala kvôli predoperačným vyšetreniam, aby som to postíhala. Ešte že som nič nejedla, tak mi aj poobede ešte zobrali krv. Tak ma to dostalo, že som bola trošku nervózna, a tak som synovi "ukradla" figurku mikuláša, čo si opatroval od decembra. No dúfam, že mi na to nepríde. Kočky, dnes som sa vážila, a ani sa nepola. A čo je najhoršie, že v nemocnici to budem musieť porušiť, aj ked som rada, že práve na piatok mi vychadza ovocie. No spolieham sa, že tam dám čosi dole. Mala by som tam byť len nejaké štyri dni,čož to budem musieť porušit. Syn mal včera meniny, ale oslavovať ideme až dnes, tak od šiestej rána chystám kadejaké dobroty, do toho navariť obed, a už už už som chcela zhrešiť, ale nakoniec som si pre seba urobila tarhonu s udusenou zeleninou. Bolo to dobre, tak som si teraz zaliala kavičku a asi budem čučať, kým nepríde rodina. Včera sme do pol desiate večera makali na podkroví, bolo pred pol nocou, keď som umývala ešte v chalupe. Ale som rada, že ste tu. Tiež ste to mali perné. Hlavne pri tých deťoch sa fakt da poriadne zapotiť. Ten môj už je v puberte. Za mesiac bude mat 11 rokov, a je sním niekedy na nevydržanie.V znamení barana (-: Jedine , keď ma vytočí, tak si musím niečo dať do úst, aby ma nešlaktrafil (-: Akurát to boli včera 4 mesiace, čo som prestala fajčiť, ale niekedy by som pri ňom stiala aj krabičku, preto občas tá maličkosť, ale aspoň , že tá váha nešla hore. Dnes som tak rozmýšľala, koľkatý deň to vlastne máme? Už som to prestala rátať, v robote mam spravený kalendár, tak tam zajtra kuknem. A hlavne, bude zajtra ovocie, tak si dávam už dnes závazok, že neporuším(-:

jessika

no ahoj džana. vieš čo? tak som sa zlakla že ma chceš zbiť že som radšej zhrešila:) moja váha je dnes na čísle 71. takže asi sa tých prehreškov nezbavím.ale mňa táto diéta baví takto.vôbec to neberem tragicky.večer som zjedla 2 krajce szrovo salámového chlebíka a ešte aj malí keksík a cítila som sa fajn.nelutujem:) ja som už len takáto hriešnica.aj takto som na seba hrdá.a dnes je tá váha takáto ale dnes nezhreším a zajtra mám vitamíny takže som presvedčená že sa tá váha pohne smerom nadol.ak nie tak ju vyhodím oknom:) takže mi dve sme strašne blízko pri sebe s tou váhou.si šikovná.obdivujem ťa ako si krásne prekonala obdobie keď sa ti váha ani nepohla.keď sa moja nepohne ja ju trocha potlačím hore aby na druhý deň vedela klesnúť.a u mňa to funguje.
a kde máme našu inocku? dúfam že sa ti darí inocka:) ozvi sa nám.

džana

Kočky, viete ako som sa dnes ráno potešila? Keď som vstala, hneď som utekala k váhe a mala som o pol kila menej než včera a pritom včera som mala sladký deň! Ja to vôbec nechápem! :))) Dnes papám ovocie, tak zajtra to snáď bude zase o niečo lepšie.. Jeee, hneď mám lepší deň!!! :)))) A vy čo dnes? darí sa? čo porábate? ja už som poupratovala, a zachvíľku idem môjmu malému synovcovi zagrtulovať, dnes má meniny.. zase koláče na stole atď :)

džana

Jess, ale veď to je paráda, už si vážne len krôčik k tej váhe, čo sa bude začínať na 6-tku! Mám z teba velikú radosť, že sa Ti tak darí! Aspoň budem mať motiváciu dobiehať Ťa! :)A to sa teda fakt prekonávaš, že už ani žiadne prehrešky. Zachvíľu bude každý deň bez prehrešov a to potom asi ja vybijem Teba :) Lebo aj ja by som to chcela úplne bez...
A aj by som brala tie tvoje dve šidlá :) Ale keď to tak zoberiem, tak doma mám jedno skoro 7-mesačné bábeno, ktoré začína pomaličky zhadzovať zo stola, džavotať, takže sa nenudím zase až tak :) A ešte keď je u nás aj malý synovec 6-ročný, tak je veselooo až-až :) Pred chvíľou mi akurát ukazoval nové kolieskové korčule čo dostal, až mi skoro slinky tiekli za tým korčulovaním :)
A to je dosť možné, že bude muž žiarliť, ale na druhej strane bude určite na Teba veľmi veľmi pyšný, aká je z Teba kočka! Aby ťa nezačal ešte na rukách nosiť :)
Mňa zajtra čaká ovocný deň. Celkom sa teším. A hlavne na nedeľňajšie ráno keď stúpim na váhu, že bude zase o niečo nižšia - snáď!! Ja som mala dnes ráno 72,2. Takže si cca o 1,5kg lepšia! Ale tak aspoň sa mám s kým pretekať! :)A ja to aj tak úplne prežívam s Tebou, takže ako keby som už aj ja mala tých 70,8 :) Len tak ďalej! :)

jessika

čaute kočky.no predstavte si včerajší vitamínový deň zvládnutý bez prehreškov.no ja sa tuším prekonávam:) dnes moja váha ukázala 70,8 takže sa pomali blíži môj dočasný ciel.
inocka ty si fakt šikulka keď si odolala váhe.ja sa na ňu postavím každý deň.neviem odolať:) môj syn mi včera povedal že už aj on vidí že som schudla.no to je zázrak.
džana ja ti tých mojich dvoch nezbedníkov požičám na týždeň:) užila by si si.môj menší je aj hiperaktývny takže asi by si nemala kedy biť hladná.s vädším sa zas treba učiť a vidíš ja si na tie prehrešky moje aj tak najdem čas.som dobrá čo??? ale ak chcem byť štíhla tak treba obmedziť tie prehrešky hlavne teraz keď sa fakt blížim k tej váhe čo som si teraz stanovila.pametáš že? začiatok s číslom 6. :) no uvidíme.a čo sa týka muža o dva týžne ho budem mať doma.no uvidíme čo povie.asi začne skôr žiarliť ako chváliť:) ale tak ho zbijem:)
no čo sa týka dnešného obeda- ani šajnu nemám čo by som zjedla.asi meso nie.na to hnemám chuť.

džana

Jess, a ten tvoj muž je prečo odkedy si začala držať tú diétu? Fúúú, to bude teda prekvapený, keď príde domov a bude mať doma úplne novú kočku :)))

džana

Ako pozerám, mali ste pestrý deň, hlavne ty inocka! A stou štítnou žľazou Ti moc nezávidím, určite to nie je nič príjemné. Ako sa Ti to vlastne objavilo? Len si začala priberať? alebo nejaké iné príznaky to malo? Ja som pribrala nad 70 asi tak 3-4roky dozadu a odvtedy sa to pomaly šplhalo po kilečku hore až k tej mojej 80-tke. Ja som ale nikdy nebola chudá, ako vy dve. Ja ani moc nemám byť po kom. Otec je silný, mama má teraz cca 85kg, čo nie je tiež štíhla a obidve sestry sa motajú tiež okolo tej 80-tky. Ale obidve majú zase už každá po jednom pôrode. čo ja povedať nemôžem, takže by som mala byť oveľa lepšie na tom ako všetci ostatní okolo mňa. Veď o to sa aj snažím!!! Inak, v pondelok by som mala ísť s kamoškou cvičiť, čo bude môj taký trošku lepší pohyb po asi 5-tich mesiacoch! Veľmi sa teším, dúfam, že to výjde! Sadnem na nejaký bicykel v posilke alebo niečo kde sa tá lepšie hýbať a... už nech to je :)) Vy máte asi behačiek dosť aj bez toho čo? Ako inocka spominala.... okolo malého, rodiny... Aj vám to tak trošku závidím :)

džana

Čaute moje zlaté babenky :) Normálne keď čítam niektoré vaše vety, až sa musím zasmiať. A to mi robí naozaj fajn náladu, lebo úplne viem o čom obidve hovoríte! Ešte že vás tu mám! :))
Ja som mala dnes ryžový deň so zeleninou, všetko prebehlo v pohodičke, len som si dala doobeda v práci jednu kávu z automatu s mliekom. Ale nerobím si z toho veľkú hlavu. Potrebovala som trošku dobiť energiu a to mi to zaručilo, tak som moc neváhala. Na zajtra som si urobila zapekané cestoviny s brokolicou. Mňaam :)
A vy na čo zajtra skočíte? čo máte vpláne papať?

inocka

ahojte dievčatá.
Od rána sa chystám, že tu kuknem, ale akosi dnes nič nestíham. Mám tu slávnu dovolenku, kde aj tak mi od rána zvonili telefóny.Zajtra sa tam budem musieť aspon na 2 hod ráno zastaviť, a porobiť veci, ktoré nepočkajú. Mala ma zastúpiť kolegyna, ale ostala v teplotách doma. Iba čo mám rozhádzaný týždeň. Dnes to ovocie mi lezie krkom. Dala som si ráno banán a kiwi, a ešte som nič iné nejedla, tak si idem aspon olúpať nejaké jablko. Včera som sa historicky prvý krát nevážila, tak uvidím čo tam bude na numero, ale nechám to až na nedeľu. Malý už je v pohode, akurát, že musíme dobrať všetko čo zameškal v škole. Takže mi tu od rána píli nervy, a ja akosi na to nemám náladu. Už je druhý týždeň doma. Už aby bol pondelok,(-: On ma vie tak pekne vytáčať, že by som potom zjedla aj koňa. Už nech je po prázdninác. Zajtra masko. Rozmýšľam, čo navariť. Zatiaľ ma nič nenapadlo.Ale asi to bude kuracie masko, alebo ryby. Tie som už dávno nerobila. Teraz trošku prerábame v chalupe, ale keď to dorobíme, tak sa určite musim vrhnúť na cvičenie. Už cítim tú kožu takú nijakú. Ako ste to dnes zvládali vy? Ešte tu kuknem, ale až neskôr večer, lebo syn už nado mnou stepuje. pa a zatial vám prajem pekný, aj keď upršaný den.

jessika

dobré ráno kočky moje.dnes máme vitamínový deň.dúfam že už nezhreším. potrebujem ešte vela schudnúť a muža budem mať doma o také dva týždne takže dovtedy to treba ešte trochu potlačiť dole.dúfam že sa podarí.povedzme môj si všimne aj jedno dve kilečká takže toto si všimne určiťe.
inocka dúfam že synček sa uzdravý. aj môjho večer bolel zub.ale nechce ísť k zubárovy.budem ho musieť asi na silu zobrať.
džana moja.zas mám vitamíny.hádam ty už vieš čo to u mňa znamená.nemám moc v láske tento deň.ale deň po ňom už ano:) hlavne pri rannom vážení.no nič sa nedá robiť musím vydržať.držte sa aj vy.