Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
no ani šajnu nemám čo mám zajtra variť.zjedla by som niečo vajcové.aj mliečne aj mäsové aj všetko:)asz to bude lečo s vajcom ale to eštew nie je isté.veď sa zajtra uvidí. dzana dúfam že sa nepridáš k zlej nálade ako k prehreškom:) aspoň ty sa ozvi že máš dnes fantastický deň.
ahoj jess.
Akurát som tu nakukla. Vieš, 5 min času, tak to využijem. Ja mám dnes tiež otrasný den.Ráno ako tak, dala som si jablcka, cajik a potom som isla na interne. V piatok som sa tam objednala, a ked ti poviem, že som už o desiatej sedela v čakarni, a odchádzala som až o pol druhej!!! Na vraždu. AJ smadná, aj hladná a chybala mi moja káva. Takže som zúrivá ako pes, lebo na are boli len do jednej, takže tam musím ísť zase zajtra. Ale musím sa vám pochváliť, ze som ešte dnes ničím nezhrešila. Pobolieva ma zalúdok, ale to bude určite tým počasím. Tu v Žiline je otrsne počasie. Fakt len tak zalahnut pod perinu. Mysím, že aj u teba to bude tým počasíčkom. Už aby zasvietilo slnko, lebo ja teda zimu vôbec nemusim. A este je aj pondelok, tak tie znasam najhoršie. Kým sa človek v robote zadaptuje a zas je piatok. Zajtra mame "hody", co dobré ideš variť? Ja asi zas skončím pri niečom jednoduchom a hlavne rýchlom. Dzana, a ako sa darí tebe?
no ahoj dievčatá.už je poobede.moja nálada je už v keli.bolí ma brucho a som nejak nesvoja.už aby bol večer.konečne si lahnúť spať a nech je zajtra ráno.neviem či táto zmena nálady má niečo spojené s vitamínovým dňom ale hladná nie som.ani sa mi nechce jesť vôbec.aj na obed som ovocie len natlačila do seba len aby som nebola bez jedla.ale každé dve hodiny by som určiťe nechcela dnes jesť.som nejak smutná ale neviem z čoho.dúfam že aspoň váš deň prebieha v poriadku. teraz by sa mi ani zhrešiť nechcelo čo je u mňa niečo nové.asi by sa mi chcelo najskôr plakať čo je tiež čudné lebo ja skoro nikdy neplačem.to musí byť nejaká velká tragédia aby som plakala.no neviem čo sa deje asi dnes obídem už každého aby nevideli moju smutnú tvár a tak sa asi vyhnem sprostým otázkam že čo mi je.aj tak by som to nevedela vysvetliť.ale pochválte sa aspoň vy dve:)
inocka s tou váhou sa netráp.pôjdem ti ju opraviť.určiťe sa pokazila že stojí:) a ten mikuláš.... no asi je fakt len pre deti:) a ak sa ti nechce cvičiť tak treba nájsť iný spôsob pohybu napríklad večer s mužom:) no pre mňa momentálne neaktuálny stav lebo môj nie je ani na obzore ale že vraj to pekne páli kalórie:)takže od dnes povinne!!!!!! :)
dobré ráno dievčatká moje.dnes mám akosi dobrú náladu.no uvidíme ako mi to vydrží pri tomto dni.ale čo už.treba vydržať.veď sme ženy a žena vydrží všetko:) takže s velkým elánom sa púšťam do tohto dňa.ak zhreším tak ma zbiťe!! :) aj ja vyfajčím krabičku denne inocka.aj ja som prestala keď som otehotnela a tri roky som nefajčila.ale potom som začala lebo som mala skoro 90 kíl. ak schudnem tak sa pokúsim prestať aj fajčiť,ale pst!!! o tomto vieťe zaťial iba vy:) no uvidíme či to pôjde.o taký týždeň je muž doma takže sa musím posnažiť aby som ho dobre prekvapila s tou váhou. prajem krásny deň a držte sa kočky!!!!
ahojte dievčata.
Hurá pondelok )-: Strašné, ako sa mi dnes hrozne vstávalo. Samozrejme som sa hneď odvážila, ale váha stojí a stojí. Ale to bude tým mikulášom. Vidím, že aj vás to láka, občas zhrešiť. Ale asi to tak má byť. Ja som dokonca včera neodolala obloženému chlebíčku a samozrejme koláčik. Ale od dnes ani omrvinka navyše. Veď sa blíži ďalšia voda, a váha v podstate rovnaká. Babky ja som fajčila aj krabičku denne, a pred tou prvou operáciou som nemohla fajčiť, a dlho som potom bola PN. A keď som si potom išla zapaliť, bolo mi celý deň zle. A akosi mi to už potom nelákalo. No uvidím, dokedy mi to vydrží. OBdivujem, že dokážete cvičiť a hýbať sa. Ja sa nedokážem prinútiť. Na začiatku som makala aj ja. No čo už. Dnes máme vitamínky,tak budem na jablčkach celý deň. Dúfam, že sa to konečne uz pohne. Dúfam, že to dnes jess to ovocíčko zvládneme. A tebe džana tiež držím na dnes palčeky a hlavne, žiadne prehrešky(-: pa a pekny deň.
no čaute kočky moje. ja sa hneď na začiatok priznávam že som najhoršia z vás.ja fajčím pravidelne:) ale dnes som nezhrešila. ha.... ale neviem prečo ale dnes sa neviem na seba pozrieť.odkedy sme začali túto diétu dnes je prvý deň čo si pripadám veľmi tučná.no dúfam že to neprejde do vážnejších problémov u mňa.ak áno a začnem blbnúť tak ma upozornite.dobre? inak aj ja sa chystám o pár týždňov na dosť komplikovaný zákrok a preto budem musieť pred operáciou prestať s diétou. no moji lekári ani nevedia že som začala:) ale dovtedy ideme naplno aj stými prehreškami:)
inocka ty sa drž a budeme myslieť na teba a čo najskôr sa vráť k nám.no s tým fajčením si šikulka.
džana ja sa hambím:) a hambi sa spolu somnou:) a čo sa týka fitneska tak ťa musím pochváliť.dúfam že si makala poriadne:)
ja som dnes necvičila.mala som robotu a ešte som sa so synom musela učiť.teraz sme skončili.také blbé úlohy čo týto majú no čo mám povedať.vyfajčila som pár cigariet kým sme skončili:) zajtra vitamíny džanáááááááá vieš čo to pre mňa znamená:) no aspoň ma ukludňuje že inocka aspoň ty prežiješ zajtrajšok ako ja. budem hladnááááááááá.ale pokúsim sa nezhrešiť.....
A vidím, že aj Inocka nás nasleduje s prehreškami :) Ale ten jeden Mikuláš Ťa nezabije, nebooj! :) Sme si všetky tri 1:1! A to ma mrzí, že máš také rozlietané dni a program. Teraz neviem či to je z pohľadu diéty dobré alebo zlé. Vieš, že nestíhaš jesť, alebo jesť sem-tam hocičo a nepravidelne.. Tak držím palce na tej ďalšej operácii. A potom budeš môcť normálne pokračovať v diéte? A aby som nezabudla, musím Ti povedať, že to s tým fajčením - že si prestala - to Ťa naozaj obdivujem! A aj všetkých čo toto dokážu. Ja síce nefajčím, teda len tak keď idem s kamarátkami von, jednu-dve, ale nie som závislá! A v živote by som ani nechcela byť, lebo si myslím, že bysom sa toho nikdy nedokázala zriecť. Takže - klobúk dolu :) A inak ako sa Ti darí s váhou? už sa pohla konečne! Ak aj nie, nevešaj hlavu, mne jeden čas tiež stála, tuším to bolo nad 73-kou a nie a nie sa pohnúť. Ale vydržala som a oplatilo sa! Aj ty sa drž! jo?? :)
No Jess, že sa teda nehambíš?! :)) Takto robiť prehrešky! No toto?! :)
Ja Ťa asi nasledujem - dnes som si po večeri dala misku pukancov, lebo som mala chuť na niečo slané. Ale tiež ma to nejako vôôôbec netrápi :)
Ja som asi pol hodku dozadu prišla z fitka. Dve hodiny sme s kamarátkou makali pod dohľadom jej priateľa - fitkového trénera, takže nás mal kto usmerňovať, napomínať.. Ale ubehlo to taaak rýchlo, ako keby sme tam boli pol hodinku. Ale o to lepší pocit, že som pre seba niečo urobila :) No teraz rozmýšľam, čo si urobiť na zajtra k obedu/večeri. Nič sa mi nechce pripravovať. Asi si urobím len tak narýchlo šošovic.prívarok a bude! Vy máte zajtra sladký deň, čo? Sa máte! :)