Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
ahojte babenky.
zajtra odchadzam, tak sa tu najblizšie zastavím asi až v nedeľu. Mám nervy, lebo budem musiet porušiť dietu. V nedeľu vyberiem váhu zo skrine, a ked tam nebude o čosi mennej, tak ju už asi vyšmarím von oknom. Tak zatial papa a nech sa vam dari.
No ahojte! Ja mám dnes maximálne otrasný deň! Ráno som sa postavila na váhu a zase som mala o ďalších 0,3kg viacej. Teda od nedele po tom cvičení som nabrala v pondelok 0,4 a dnes 0,3kg. No som z toho úplne na nervy. A aj keby sa to premieňalo na svalovú hmotu, ako myslím inocka spomínala, tak to musím priberať?? Zajtra sme mali v pláne ísť zase cvičiť, ale asi to zruším. Vôbec nemám na to chuť po týchto dvoch dňoch! :(( Keby som nejako zhrešila, že sa prepchám niečím buď sladkým, alebo iným. Ale jedla som ako iné dni - tak v normále. A v podstate som nič závažne neporušila. Tak ja to vôbec nechápem! :((( Idem radšej spať, snáď zajtra bude viac chuti aj na písanie! ajoojte!
aojte dievcata.
Tak aký bol dnes deň? Ja som dnes po veľmi veľmi dlhej dobe naozaj nezhresila. Tak som sama so sebou spokojna. Idem si pre to skôr ľanúť,aby som náhodou neabsolvovala nájazd do chladničky(-: Vážiť sa nebudem, akosi ma tá moja váha naštvala, tak som jej s čistým svedomím našla miesto v skrini. Jasné, že len do nedele. A ak sa nepohne, tak budem hrozne hrozne sklamana. Prajem vám teda ešte pekný zvyšok dňa. Ja utekám do perín. papa kočky
Ahojte spolubojovníčky.
až sa z chuti smejem, keď to tu čítam, čo včerajší deň dal (-: jess, je mi ľúto, že manžel ti príde až tak neskoro, ale má to jedno pozitívum, určite sa ti ešte podarí dať zopár kg dole, a tak ho môžeš ešte viac prekvapiť. Hneď by som to s tebou menila, lebo máš vacsiu motiváciu. To bude prekvapko, keď sa vráti. Už teraz sa moc teším s tebou. Dzana, a tá tvoja váha, to nevadí. Z okolia viem, že keď si vo fitku, tak tá váha vždy stúpne do svalovej hmoty. Takže žiadne obavy. Ideme ďalej a to je podstatne. Jess, asi si aj ja to lečo spravím. Ešte som vajíčko nejedla od kedy som začala s dietou. Ale od rána mi chodi po rozume aj taky tuniacik.A tie naše nálady, sú určite spojené aj s diétou, predsa len sme naučené na kadejaké dobroty, a keď to telu nedodávame, tak sa hnevá telo a my tiež. Ja práve raňajkujem. Ako vždy, 2 jablká a kopec čaju. Ja totižto nič iné ani nepijem. Voda mi akosi nesedí. Je horky, tak dúfam, že to nijako nevadí. Ja sa babky už tento týždeň vážiť nejdem. Odvážim sa, až keď sa vrátim z nemocnice. Takže tú moju milovanú váhu dnes odložím do skrine. A ešte vám musím niečo povedať. Tento týždeň som si všimla, že tá moja drahá polovička sa 2x postavila na váhu. HAHAHA , myslel si, že ho nevidím. No ma napadlo, či sa náhodou nerozhodol chudnúť so mnou(-: , to by bola paráda, lebo by som nemusela variť na dvakrát, ale jedol by to, čo spravím sebe. Tak hurá do dnešného dňa. Dnes mám dobrú náladu,tak ju prajem aj vám dievčatá. Zastavím sa tu až vecer. papa
čo sa týka tej tvojej váhy džana neviem si predstaviť prečo stúpla hore.ale moja skúsenosť je taká že keď si na seba potlačím niekolko gramov pri porušení diéty potom sa zas rýchlejšie pohne váha nadol.dúfam že to bude tak aj v tvojom prípade.ak nie tak vymeníme aj tvoju váhu:)
ahoj džana.čo sa týka tej nálady v poslednom čase badám dosť často zmeny nálady.asi v tom bude aj tá diéta na vine.vlastne určite.keby už bolo aspoň lepšie počasie.no a na dodanie fakt zlej nálady mi pred chvýlkou muž oznámil že príde až na budúci víkend.takže ešte dva týždne.asi je to na dnes posledná kvapka v poháry.takže môžem čakať ešte dva týždne.nemáte zatial požičať muža??? :) ja vám za ňu požičám moju váhu:)ževraj prestať fajčiť.no pri takýchto správach si asi neodvyknem.ale priznám sa vám že som dnes teraz večer skoro zhrešila.malý syn si spravil chlebík so syrom a so salámou ale zjesť ho nechcel.len sa mu páčilo že to môže pripraviť sám.ako som tak dofajčievala už som sa chystala zjesť chlieb a v tom prišla moja kamoška a schmatla chlebík a zjedla.no bolo to na poslednú chvílu.keby neprišla tak ten chlieb určite zjem:)
A s tým fajčením som teda asi fakt najlepšia z vás! Aspoň v niečom :)) Ja fajčím takto nepravidelne a nezávisle asi 7 rokov a dodnes sa čudujem, že som nezostala na tom závislá! ale CHVALABOHU!!!!!!! :)
Jess, v tom Ťa teda fakt podporím, aspoň takouto foromou, ak sa rozhodneš prestať fajčiť!!! už sa len odhodlať a ísť do toho! už teraz Ti držím palce! :)A inak to s tou náladou - na to som sa chcela opýtať aj ja vás. Ja mávam tiež také nálady niekedy, že vôbec neviem, z toho to plynie. Či z tej diéty, alebo z počasia.. čo myslíte? mávate to často??
Jess, aj ja Ti pôjdem pomôcť s tou inockinou váhou, jo? Asi jej kúpime novú, čo ty na to? veď nám nemôže predsa kaziť náladu a chuť našej inocky, nie? :) Jedna váha zlá, škaredá!
Ahoj 1881cerutti! Orechy patria do ovocného dňa. Môžeš si ich dať kľudne viac, napr. za misku namiesto jedného chodu počas tohto dňa. Takže môžeš papať, dobrú chuť! :)
No ahojte kočkošky moje! :) No vidím, že dnes to škaredé počasie asi ovplyvnilo skoro každého. Ja som ráno vstávala taká nijaká, po tom včerajšom fitku som sa cítila úplne zbitá, tak som si ráno dala dve automat.kávy, čo ma trošku postavilo na nohy. No a potom som už nemala čas byť smutná alebo zamračená, lebo dneska kolega - neviem čo pojedol, ale v kuse sme sa rehotali, a ja som sa len chytala za to moje svalovicové brucho zo včerajška :) Takže mi nedovolil ani iné než smiať sa! :) Teda - deň bol celkom v pohodičke. No a ešte ráno keď som sa išla vážiť, tak ma trochu zarazila moja váha - mala som o 0,4kg viac než deň predtým a pritom som včera dve hodiny podstivo makala vo fitku a okrem tých pukancov som nemala žiadny prehrešok! Tak to ma dosť prekvapilo, že prečo. Aj to mi z rána nepridalo na nálade.. Neviem, či sa zajtra aj budem ráno vážiť. Inak ja vôbec neviem kedy mám mať ten vodný deň. Ja som si po tej 1,5týždňovej pauze nepoznačila, kedy som znovu začala, tak teraz vôbec neviem. Potom mi povedzte keď ho budete mať, ok?? Nezabudnite na mňa. Ja si to dám samozrejme o deň neskôr...