Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
a za tie pomiešané dni - vôbec neviem, kde som sa stratila. Neboli ste to náhodou vy, resp. ty Jessulik??? ha?? priznaj sa! určite si vynechala niektorý ten tvoj obľúbený ovocný deň!! :))Potom mi povedzte jeden-dva dni pred tým vodným dňom, hej? Nezabudnite na mňa.
A aj ja sa chcem ísť korčulovať!! :( Len nemám s kým. Hlásia síce pekne, ale veľa ľudí začína športovať až keď je nejakých 15-20 stupňov, to nikoho nedostanem von!! Kamarátka, ktorá by teoreticky šla celý víkend robí, takže nič nebude!! Ja budem plakaať :( :)
No ajoj Jess! Ani sa nepýtaj ako sa darí! Dnes som sa po včerajšku ani nevážila. Určite to bolo min. 72,5 keď nie viac. Celé to začalo s tou plnenou paprikou predvčerom. Jednoducho som to večer po tom, čo som Ti sem písala úplne!!! nezvládla a dala som si ešte ďalší skoro plný tanier a nejaké sladkosti. Na druhý deň a dnes som si dala úplnú pauzu od diéty, lebo už som to jednoducho nevydržala. Strašne som potrebovala vypnúť z toho "nejedenia" ničoho. Ako inocka spomínala, tak aj na mňa to nejako prišlo a potrebovala som sa jednoducho NABIŤ aspoň trochu. Tak som včera, dnes jedla všetko čo mi prišlo pod ruku, normálne teplé jedlo, sladkosti, malinovku... Ešte zajtra jeden deň pauzy - ségra oslavuje okrúhle narodeniny, sme pozvaní do reštiky a viete, čo to vlastne obsahuje taká nejaká oslava.. Aj nejaké alko, koláčik.. Ale v nedeľu by som chcela začať ovocným dňom, ako taký malý trest za tieto tri dni, ktoré boli celé prehreškom. Takže ja som momentálne totálne nespokojná s váhou, lebo som tam kde som bola cca pred dvomi týždňami! Ale spolieham sa trochu na to, že to bude fungovať ako u Teba Jess - potlačiť hore a potom pôjde lahšie dolu :) Tak uvidíme. Ale myslím na vás, nebojte! Ale nemám moc z toho výčitky, lebo naozaj som to nejako zúfalo potrebovala. Ale mnou sa neopovážte inšpirovať. A to tvoje číslo začínajúce na 6-tku, to Ti teraz úprimne závidím. Som zvedavá, kedy sa tam ja dostanem. Ja som také číslo tiež nevidela už pár rokov... A čo si spomínala pár dní dozadu tuším, že si sa nepáčila sama sebe keď si sa pozrela do zrkadla, tak v poslednom čase mám presne rovnaký pocit. Aj keď váha klesla cca o tých 8kg, vôbec sa mi nezdá, že by to bolo na mne vidieť! Na bruchu to ešte vidím, ale nohy, boky a zadok ako keby sa mi ani nehly. Ale pritom už oblečiem tie najmnešie nohavice čo mám doma. Len to zrkadlo nejako...
džanuš kde si?predstav si že dnes ráno som sa príjemne prekvapila.dobrý začiatok dňa.moja váha ukazuje presne 69,6 kg. takže je to tu:)) som tak rada:)) no trocha menej sa teším na dnešný vitamínový deň a je dosť pravdepodobné že dnes príde domov aj muž.síce len na dva dni ale aj tak.ale to ešte nie je isté.a s kamoškou sme dohodnuté na korčulovaní cez výkend.dúfam že tá váha už teraz ostane pod 70,lebo vieš jak to chodí:) prehrešky a prehrešky.no a môj muž vie tak zchuti jesť.jaj neviem ako sa ovládnem.no nebudem sa teraz takýmto zaťažovať,lebo teraz som šťastná.a tebe moja ako sa darí? prehrešky vyškrtnuté z jedálnička?:) z môjho sa asi nikdy nevyškrtnú.ale dnes nesmiem zhrešiť.treba trocha túto váhu zafixovať.je to len také klesnutie na dnes.ale pokúsim sa aspoň pár dní neblbnúť aby som nenabrala tie deká.džanuš tak dávno som nevidela takéto číslo na váhe keď som na nej stála ja.dúfam že inocke sa tarí a bude mať chuť sa k nám vrátiť.mne osobne bolo ťažšie vrátiť sa ako začať.ale ak vieme čo chceme tak to ide.prajem pekný deň moja a ozvi sa čo najskôr.
dobré ránko.no povedzme môj deň sa začal otrasne.mám hroznú náladu.čo sa týka toho chudnutia dnes som s váhou prvýkrát nespokojná a pritom som včera ani nezhrešila:)) asi mi tie prehrešky fakt pomáhali.dnes sa nechystám zhrešiť lebo mám špagety a tie mám rada a viem sa z nich aj najesť.síce dávku vôbec nedodržujem ale to ma vôbec nezaujíma.štve ma už len to že váha ukazuje70,2 už viac dní a už je to len vlások od ciela ale nechce sa to pohnúť.ale je to jedno.už je v podstate dole 10 kíl a pre mňa je to obrovský úspech.tie 2 deká mi asi z úspechu neuberú:) ale prečo to nejde dole.no nevadí.veď to príde.aspoň dúfam.ak sa to podarí budem šťastná.na výkend už má byť dobré počasie a tak sa chystám korčulovať.možno to skôr pohne s mojou váhou.alebo s tou váhou pohnem ja vyletí oknom:)) pekný deň dievčatká moje a ozvite sa.
Ani som netusila, ze sa mi tu dnes ešte podarí zastaviť. Tak som rada, že ani ja vás nesklamem. Dnes som zjedla všetko, čo sa zjesť dalo. OD activie, po zemiakovu placku/masnu/az po 2 rady z milky cokolady. Uz sa neviem prinutit to obisť. Musím sa zas nastartovat. Vcera to bolo v pohode, no ale dnes som neodolala. Síce ma skrie svedomie, ale aspon som sa trosku ukludnila. Babky, je to hrozné, ako sa nám prestalo dariť. Budúci týžden nás tuším čaka druhá voda, a ja som tam, kde po prvej vode. Strašné,strašné, strašné!!!!!!!! Ale musm si dať zavazok a zaťať sa. Včera mi volala kamarátka, ktrú som nevidela už pomaličky 3 roky/ odisla do zahranicia/, a vraj v máji pride na par dni na slovensko. Viete , čo ma napadlo, ked som s nou dotelefonovala??Ze , ked ma takúto uvidí, tak ma hádam ani nespozna, lebo ona má 51 kg,a ked uvidí tie moje pneumatiky, tak skolabuje. V podstate som sa začala hambiť uz vopred. Budem musiet do toho maja s tym nieco urobit. My máme dnes zemiakovy den a zajtra obilniny a v piatok ovocicko, a myslim ze 18 bude voda. Ja som si hned na zaciatku spravila kalendar a nacapila ho v kancelarii na nastenku, aby na mna stále "kukal" (-: Tak sa mi tu teda majte, ja si idem este pobalit veci a pojdem si lažkat, aby som nezhrešila ešte viac. Papa cez vikend som tu opat.
inocka ty sa drž a potom sa čo najskôr ozvi.dúfam že to prebehne v poriatku.budeme myslieť na teba.ahoj.
no tak toto nesedí ani mne džana.fakt bol medzi nami len jeden deň.čo si domiešala?:))môj deň prebehol v pohode a dnes som ešte nezhrešila.ha.....novinka čo???tú plnenú papriku milujem aj ja.aj ja chcem džanaaaaaaa.pošli mi:) no moja váha je dnes nezmenená.inocka nám dobre idú dni však??? to musela popliecť džanuš niečo.no držte sa kočky moje.ja tu už mám kamošku a prehovára ma na menšie popíjanie.ak ma nahovorý tak jej rozkopnite zadok lebo ja nechceeeeeem!!!!!!!!!zajtra sa ozvem.
Ach, Jess moja! My dve už tuším porušujeme každý druhý deň tými prehreškami :) Ja som mala dnes ovocný deň, celý deň som sa super držala, všetko v pohode. A teraz som prišla domov, doma navarená plnená paprika, čo som 100 rokov nejedla a čo myslíš, nedala som si? Jasné, že hej! Takže večera, čo mala byť najmenšia porcia z celého dňa bola najsýtejšia. Dala som si síce asi tak pol taniera, ale úplne hustého, takže.. Ale dala by som si eštee! Dnes sme mali ísť cvičiť ako som hovorila, ale na takých 90 percent nejdeme, za prvé-som nejaká dosť unavená, a navyše tá váha sa mi nepáči od tej osudnej nedele.. Možno v piatok pôjdeme.
Vy máte teraz vlastne aký deň? Lebo sa mi zdá, že ste o dva dni dopredu. A predtým keď k nám prišla inocka ste boli o jeden deň.. nejako mi to nesedí!
Tak sa nám drž inocka, nech sa darí aj Tebe! Tešíme sa keď prídeš k nám naspäť. A nie že na nás zabudneš! :)
no ahojte kočky moje.vidím samé sťažnosti na tie váhy naše.ja som ako to mám v dobrom zvyku zhrešila aj včera.zjedla som 5 krajcov chleba počas dňa a dala som si aj čokoládu.a pravdaže večer.ako ináč:) jaj a nesmiem vynechať ani šampanské.dala som si za pohár s kamošmi.takže deň porušený ako sa len dá ale čo sa týka váhy moja je pravda že neklesla no ani nestúpla.aspoň tomu sa teším.a čo sa týka vás no neviem ako vás utešiť.vydrž džanuš pohne sa to.ty to nesmieš vzdať lebo ty si moja inšpirácia ako to nevzdávať keď sa to nehne.
inocka moja teba zas musím velmi pochváliť.si šikovná že si nezhrešila.v prehreškoch vediem ja:)) som v tom najlepšia z nás.