Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

jessika

aspoň sme sa poučili obe.obom nám bolo zle takže neporušujme už takto diétu:))a tie čísla na váhe no čo dodať.asi fakt vyhodíme tie naše váhy.kým sa k nám vráti inocka budeme mať viac kíl ako keď odišla:)) neboj veď mi to dáme do poriadku spolu.spravýme s tým niečo.pousilujeme sa troška aby to šlo už lepšie.súhlasíš?

jessika

ak ho otráviš tak sa ku mne musíš nasťahovať ty!!!! nechcem byť sama:))no a čo sa týka tých nádherných kilogramov aj ja som mala dnes ráno 70,4.takže to nejdem ani komentovať:)) ale nejak ma to teraz netrápi.bojím sa len toho ako zvládnem týždeň s mužom.dúfam že nebudem jesť s ním spolu všetko.lebo ak ano tak sa na váhu ani nepostavím.dnes som pokračovala druhým dňom takže som mala čistú ryžu s zhorkou.zajtra špagety.no neviem ako zvládnem vodný deň a presne po vitamínovom.to bude zaujímavé.veď už aj ten vitamínový tak neznášam.a ešte po ňom mať takýto vodný.preboha.asi poviem niekomu nech ma uspí a zobudím sa až po týchto dvoch dňoch:))no ale veď niečo bude.to bude dobrý trest za naše terajšie prehrešky!!!

jessika

ahoj džanuš.rátam rátam ale asi to spravým terez cez týždeň.v utorok mám vitaminy a v stredu by mohla prísť tá voda.asi to tak bude najlepšie.a čo sa týka tohto dňa nemám o ňom prehlad.nesmiem ani kávu ani čaj?len vodu?

džana

a som zvedavá, kedy budem po tejto mojej trojdňovej "diéte" na takej váhe ako ty!!! Ty si teraz dobre vpredu oproti mne!! Ale len tak ďalej, ja ťa možno pri 40-tke (keď budeme na hranici 40kg) dobehnem! :))))

džana

Ozaj, čo sa týka toho vodného dňa, prehoď si to o deň skôr, ešte kým nebude muž doma. Aby ťa vážne nesfúkol a tým pádom úplne neotrávil. Lebo potom by som ho musela asi otráviť ja! :)) Len si potom budeš musieť niektorý deň prehodiť aby si mala pred vodným dňom ten tvoj oblúbený ovocný!! Čo ty na to? Ja si myslím, že by sme aj inocku ukecali aby to aj ona urobila, nech ste aspoň vy dve narovnako! hm???

džana

Jessulik moja zlatučká, dnes bola asi ten najotrasnejší deň, resp. ráno z celej diéty. Ani to keď sa mi nepohla neviem koľko dní váha som brala lepšie ako to, keď som sa postavila na váhu dnes a videla čo ukázala. Skoro som skolabovala. Vieš čo urobili tie tri dni nonsop porušovania?? Ráno som mala váhu 73,2!!! Ale potom keď som sa nad tým zamyslela, tak tie prvé dni by ani neboli také hrozné, ale ten včerajšok som prehnala. Boli sme pozvaní do tej reštiky na 13:00 na obed a okolo 16:45 sme mali večeru. Z toho obeda som zjedla asi tak polovicu, lebo to boli tie veliké taniere (tri druhy mäsa, ryža, zemiaky, zelenina atď). Medzitým koláčiky a viedeň.káva. No a tá večera to dorazila. Po tej mi zostalo totálne zle. A si zober, že teraz keď máme takéto scvrknuté žalúdky si dáš v priebehu 4hodín dve takéto - v porovnaní s našou diétnou stravou- sýte a ťažko stráviteľné jedlá pre náš žalúdok. No hneď keď sme prišli domov, tak som si nutne dala prechádzku po dedine, čo môže byť úplným odhadom cca 800-1000metrov. Trošku mi to pomohlo asi rozhýbať žalúdok a v priebehu večera mi to ustúpilo. Takže nebolo zle len tebe, ale aj mne. Ale vlastne ako si spomínala, ty si s tým tekutým ovocím nič neporušila. To zase ja som bola tá nezbednica! No fuj-to! :))

jessika

ahoj džanuš.no pozrela som sa za tým ktorá z nás kedy začala odznova a našla som že ja som začala 22.2 a ty si začala 24.2.takže tie dva dni aj musia byť medzi nami.neviem prečo sa začas zdalo že si len deň dozadu.asi si sa ponáhlala za mnou čo? :) takže kôli tomu že február mal len 28 dní to vychádza že vodný deň mám mať presne 22.3 a ty zas 24.3.no fantastické.presne vtedy mi príde domov muž.to asi nezvládnem.no neviem ako to poriešim.ako mu vysvetlím že táto diéta nie je náročná na môj problémový zdravotný stav ak bude vydieť že nič nemôžem jesť?asi ma dobre znosí.do kelu.prečo to muselo práve takto výsť.

jessika

ahoj džanuška moja.no čo ti napísať?začnem s tým že muž neprišiel domov.príde na budúci týždeň.ja som sa včera cez vitamínový deň držala fantasticky.až do 23 hodiny.potom sme oslavovali a ja som jesť nejedla ale som pila alkohol.a s kolou.dnes ráno som sa bála postaviť na váhu.keď som sa postavila na moje začudovanie váha ukázala pokles dalšieho pól kila.takže presne 69,1kg.ale tá bolesť hlavz čo som mala no to sa nepýtaj.hneď som sa chytila variť mäsovú polievku a celý deň som jedla normálne aby som už nebola chorá.no na ten prázdny žalúdok asi nebol najlepší nápad piť:)) ale stalo sa.takže mám za sebou aj ja celý deň porušovania.zajtra pokračujem ďalším dňom diéty akoby sa nič nestalo až na to že teraz som taká plná a prejedená že idem prasknúť.a čo sa týka včerajška tak rozmýšlam že som ani neporušila diétu lebo som mala broskyne.je pravda že v tekutej forme ale aj to je ovocie:)) no veď ja si pozriem kto z nás sa straťil vo vitamínovom dni:) alebo to bolo tak že ty ho máš tak rada že si ho držala dva dni za sebou preto si dva dni za nami:))o vodnom dni ani ja nemám prehlad ale asi sa za tým pozriem kedy presne bude.z korčulovania nič dnes nebolo lebo som mala hostí ale zajtra ideme na 100% dúfam.ach tá plnená paprika.tá je všetkému na vine.nič si z toho nerob.nevadí ak si si dala pauzu len ma tu prosím nenechaj samú.vráť sa mi sem pokračovať v boji ktorý sme začali spolu a dúfam že to aj dotiahneme spolu až ku koncu.prosííííím!!!!!!no u mňa funguje to potlačenie hore a potom klesnutie váhy.dúfam že to bude fungovať aj u teba džanuška moja.jaj a nepi tolko kolko ja lebo budeš chorá ako pes:)) dúfam že sa perfektne cítiš na oslave a porušuješ všetko čo sa len dá aby sme potom mohli pokračovať nabité energiou.čo sa týka tej nespokojnosti sama so sebou to bude asi preto lebo v mozgu sa už zafixovala predstava ako chceme vyzereť a preto sme nespokojné.aspoň nás to ženie dopredu aby sme pokračovali až kým nebudeme spokojné.no čo sa týka postavymne práve nohy schudli na perfektné aj zadok mám už malý.ja potrebujem schudnúť najviac v páse a velmi chcem schudnúť z pŕs.odtial mi ide najťažšie a najpomalšie.no čo už.raz to bude perfektné a dovtedy musíme ešte vela bojovať.dúfam že to vydržíme.však ano?veď mi to nevzdáme:))) ozvi sa mi a ideme na plno pokračovať spolu.dúfam že inočka na nás myslí a už sa teší na pokračovanie v diéte. prajem dobrú noc.

džana

Halooo, je tu niekto? či som zostala úplne sama?? Tuším niekomu prišiel domov mužíček a je plne zaneprázdnený :)) že Jessulik?
Ja idem zajtra na ten ovocný deň po týchto troch dňoch pauzy. Strašne sa na to neteším a stavím sa, že to určite poruším. Začínať, resp. vrátiť sa k tomu po nejakej pauze je omnoho horšie než držať to neviem ako dlho.. ach jaj. tak ale čo so mnou keď som jednoducho POTREBOVALA nevyhnutne vypnúť!! :) Tak mi držte palce babulky moje! jasné??? a vy čo? ako sa darí??

džana

No čo, prišiel ten Tvoj muž? Alebo nie? A myslím, že vôbec nemusíš byť nespokojná s tou tvojou váhou! Je obdivuhudné dať dole vyše 10kg! Aj keď sú tie prehrešky, držala si sa a držíš SKVELE!!! Si z nás najlepšia a určite do konca aj bude! A za to ťa naozaj obdivujem! :)) Muž Ťa jednoznačne pochváli a bude čumieť čo sa to s tebou stalo :))