Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

niqi

ahojte radsej budem tu prispievat lebo tam je mrtvo mam dneska 10ty den a celkom sa mi darii len musim byt vytrvalejsia v cviceni napriklad som bola behat ale len an 10min potom sa mi nechcelo dneska chcem dat 30 a takto 3 krat do tyzdna

jessika

asi máte obe pravdu kočky moje.ten vodák prebehne možno lahšie ako si myslím.som zvedavá či to spraví niečo s mojou váhou:) neviem ako to zvládnem lebo dnes začínam byť chorá.už ma bolí hrdlo celý deň si fúkam nos.no akurát portebujem teraz chorobu.ale čo sa dá robiť.idem sa okúpať a spať.dobrú noc dievčatká moje.

džana

A ja to tiež veľmi dobre poznám ako to je s tým, keď večer prídem domov z práce a od nudy len vymýšľam a potom vznikajú tie naše osudné prehrešky! :) Už nech je teplo a nech sa dá robiť všeličo vonku, lebo toto je strašné!! :)

džana

NO čaute kočkošky moje! :) Vy tu takto klebetíte bezo mňa?? Ale som rada, že sa k nám vrátila aj inocka! Stále o tom vodnom dni. No ja som túto diétu držala minulý rok. Mala som síce len jeden vodný deň, ale bol úúúplne v pohodičke. Nepila som nič iné iba vodu. Z rána som pociťovala trošku hlad, ale potom zvyšok dňa absolúútne nič! Len musíte veľa veľa piť! Ja tiež plánujem aspoň tento jeden deň úplne vyhodiť kávu a čaj. Inocka, koľko Ti urobil ten prvý vodný deň na váhe? Pol kila? viac? menej? Vieš, že na čo sa mám tešiť :))
Ale náhodou, ja sa na ten vodák celkom aj teším. Len vám trošku závidím, že ho budete mať omnoho skôr za sebou ako ja! :( Ja by som ho mala mať budúci utorok, aspoň podľa toho, čo sme sa bavili o tých termínoch s Jess. Ale Jess, fakt sa ho vôbec nemusíš báť!! Ja som bola až prekapená, ako to išlo v pohodičke! no ozaj! :))

jessika

ahoj inocka.ja som začala v januári ale som prestala.potom som začala odznova vo februári.takže to bude prvý vodný deň.ale dúfam že ho nejak zvládneme.veď ho zvládlo už tolko kočiek:)) teraz sa mi lahko rozpráva lebo som príjemne najedená a teraz som skončila s korčulovaním.som príjemne unavená a idem sa okúpať a potom si pozriem nejaký film z postele a potom nech je už ráno nech čelíme tomu môjmu oblúbenému vitamínovému dňu.teraz sa mi ani nezdá taký strašný keď viem čo bude po ňom.možno si kôli tejto vode oblúbim aj vitamínoví deň:)) hoci pochybujem.a vám sa dnes ako vodilo? pochválte sa. a ty džanuš kde si?

inocka

jess, nemyslela som to zle, len som ti chcela povedat, ze ten vodak je v pohode, akurat na druhy den je uz hlad trosku horsi. a ty si zacala v januari, alebo vo februari? lebo ja mam v stredu uz druhu vodu. Rozmyslam, ci tu stredu nepoptiahnem v praci trosku dlhsie(-: Hlavne sa tym uz od dnes nestresuj. Ja som ho zvladla tak, ako ovocny den. O nic horsie to nebolo.

jessika

ty inocka ty si hrozná:))hát nestačí mi aby som si trápila hlavu na utorku a na strede?este si mi priložila aj s tým štvrtkom:))to si ma poriadne povzbudila:))
ak si spomeniem na stredu -už som hladná.ja plánujem vyhnúť sa čaju v tento deň ale myslím že rannú kávu asi nevynechám lebo potom ma bude celý deň bolieť hlava.a hlavne plánujem vyhnúť sa chladničke.mala by som ju nejak uzamknúť na tento deň:)) budem musieť vypadnúť v stredu neikam.

inocka

ahoj jess.
Aj ja som rada, že mam niekoho na tu hroznu vodu. Tu prvu som zvladla, a vypila som asi 3L caju a minimalne 3 kavy. Niekto uz popisal, že by sme nemali pit ani caje, len vodu, ale ja pijem od uplneho zaciatku iba caj, a nemyslim si, ze by to mal byt problem. Len si urcite naplanujem na tento den nejaku robotku,aby mi to rychlejsie ubehlo. Ked som v praci, tak ani nepomyslim na to, že by som si nieco ine mohla dat do ust, ako ovocie. Horsie je to, ked pridem domov, a nemam co robit. Vtedy fakt myslienky behaju na kadeco. Ale dnes som si uz rano dala zavazok,ze nesmiem porusit uz ani jeden den. Tento mesiac sa mi vaha ani nepohla,kde som mohla byt, keby som neporusila(-: tak este dnes nejako cestovinky, zajtra ovocicko, no a streda bude kriticka, ale najhorsie bude vo stvrtok okolo dvanastej(-: Ale neboj, to nejako zvaldneme.

jessika

ahoj inocka.je mi lúto že sa ti tá nemocnica nevydarila.už si to mohla mať za sebou,ale som aj rada že si tu medzi nami.a som straaaaašne šťastná že ako vidím vodu budeme mať obidve v túto stredu naraz.aspoň nebudem na to sama:)) čo povieš zvládneme to? dúfam že ano len mi už prosim vás vysvetliťe či môžem kávu a čaj lebo takto sa neviem na to duševne pripraviť.hoci asi ani tak:))dúfam že po tom vitamínovom a vodnom dni sa to každému pohne.mne nadnes klesla váha.už som znovu na 69,5 kg.ale som zvedavá čo spravý vodný deň:)) pravda ak ho vydržím.pravdaže korčulovanie cez víkend nebolo lebo sme mali hostí v sobotu a v nedelu kamoška.takže sa to zrušilo.musím si niečo nenáročné naplánovať na stredu aby som nemyslela na jedlo.neviem či to zvládnem.aj sa teším aj sa bojím.bola by paráda keby zišlo eštew niečo dole skôr ako príde domov muž.no uvidíme.necháme sa prekvapiť.

inocka

ahojte dievcata.
Tak som tu.Do tej nemocnice som nastupila vo stvrtok,uz som bola na izbe, v posteli, ked mi poobede robili vysetrenia, a zistili, ze mam zapal a tak ma operovat nemôžu, takzé hurá domov. Ale aspon som nemusela porusiť ani jeden den. Idem tam opat 30 marca. Na tu vahu som sa postavila. Ale ani sa nepohla, ale to bude urcite tymi prehreskami. Ja akurat kukam na ten môj kalendar, a voda vychadza teraz 18.3. Uz sa neviem dockat. Od dnes som to zobrala tak vazne, ze po roku som zacala chodit tňdo prace mestskou dopravou. Od zastavky, to mam este takych 15 min chodze, tak aj to mi urcite trosku pomoze. Tiez ste to mali pestre, ale bez tych prehreskou by to asi nemohlo byt, lebo to uz by nam asi udrelo na mozgy. Nehovorim stale, ale raz za cas. Bude to ale aj tym pocasim. Nikde sa v podstate v takomto pocasi neda ist, a potom len sedkame doma, a prechadzame okolo chladnicky a kuchyne, no a potom, ze nestresujme sa. Najhorsie je, ked sa vari pre zbytok rodiny, a musiíme to dochutit a stravit pri tom pol dna(-: Tak nech sa nam tento tyzden dari lepšie.