Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
džanuška moja drahučká ahoj:)) to si ma tak nevšímaš že si nepostrehla moje miery na začiatku?:)) je to tam. 164 cm a 80 kg.no aspoň vtedy bolo tolko kíl teraz to je už chvalabohu menej:))a s tou tabulkou to je vinikajúci nápad.ja som za.takže si nezhrewšila ani ty-ty nezbednica jedna:)) dúfam že sa už pomali balíš:)) veď vieš že sme sa dohodli ak mi otráviš muža tak sa sťahuješ kumne.vlastne kôli čomu ho budeme otravovať?už ani neviem:))
Inak bambulky moje, keď Jessulik spomínala, že nech napíše niqi váhu a výšku, tak mi napadá, že mi sme si pospomínali len váhu tuším, že? A čo výšky?? Ako ste na tom? Mohli by sme si urobiť takú malú "tabulku" že meno, výška a váha - na ktorých sme začínali. A na konci si urobíme ďalšiu tabulku s konečnými výsledkami, čo vy na to???
Jessuli a ty nebuď taká zvedavá, lebo ty si sa tiež niqi nepochválila koľko máš výšku, kg.. :))) heej? :) Aj Vám prajem pekný večerík. Špeci Tebe Jess :))
Dobrý večerík devočky :) Dnes vám to ale ide teda! NOrmálne som na vás hrdá, že žiadne prehešky! Ja som po tej pauze predvíkendovej, tieto tri dni bola tiež úplne bez prehreškov :) Normálne cítim, že som sa za tie tri dni pauzy poriadne dobila tým sladkým zase na nejaký čas! Tak snáď vydržím bez preheškov ešte dosť dlho! :)
ahoj inocka:)) nejak si nám stvrdla či čo:)akosi nám tu chýbajú tie prehrešky:))som rada že si spokojná aspoň s tým že vydržíš beztoho aby si zhrešila
ahojte dievčatá
Ako sa vám dnes darilo babenky? Dnes je úplne v pohode vitaminkovy deň. Ešte som nebadala, že by mi škŕkalo v brušku. Tak som hrózne hrózne moc rada. Dúfam, že sa ta moja myseľ konečne upokojila a hurá do posledného mesiaca. A už sa teším na zajtra, na tú našu vodičku.Jess, zajtra to bude v pohode. Len si už dnes idem naplanovať čo budem robiť, aby som nemyslela na žiadny prehrešok. Ďzana neboj, ten tvoj vodáčik budeme myslou celý deň s tebou. Ako vravíš, už si to raz absolvovala, tak to bude určite aj tentoraz pohodička. Doma teraz prerábame, takže som sa rozhodla, že zajtra pomôžem mojej polovičke a chytím sa nejakého náradia. Zajtra sa bude brúsiť sadrokartón, tak mu určite budem pomáhať. Pustím si k tomu dobrú hudbu, a určite ten deň rýchlo ubehne. NIqi, aj teba tu pekne vítam. Je úžasné, že sa chceš pridať k nám. Len to zas tak striktne nemusíš dodržiavať, predsa len máš podľa popisu fantastickú váu/teda podľa mňa určite/. Zlatko ja som začala na váhe92kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak ti držím palčeky, vlastne nám všetkým chudnúcim.
tak to bude ôsmy deń ke´d máš vitamíny:)) no už ho máme za sebou v pohode a bez prehreškou.už je večer a ja som mala ráno jablko,na obed pomaranč a na večeru jablko.no zajtra to nebude takéto pestré ale uvidíme ako sa nám vydarí tá voda.dúfam že budete na nás dve myslieť:))
jessika:tiez mam vitaminowy:)napriklad dnes som bola 15min behat tento tyzden chcem uz dat aj 30tku:)mam 160,54 zatial a som na dakom 7 dni asi ci kolko nwjm presne:D
no inocka moja ty si šikulka.nejak sa oddialujú naše prehrešky:)) dnes je nádherný deň a vitamínový pravda.no uvidíme ako sa to vyvinie.nesmie byť dnes prehrešok lebo aj mňa zaujíma čo spravia tieto dva dni s váhou:))aj ja som bola ako ty minulý týždeň a mala som aj také krče ale už je to v poriadku.takže vela vytrvalosti nám všetkým.aj tebe džanuška moja:))
v prvom rade vitaj medzi nami niqi:)) ďalšia spolubojovníčka.mohla by si aj ty udať svoju výšku a kg?len aby sme boli v obraze.a čo sa týka toho behu je to veľmi dobrý nápad.len na to choď pomaly aby si to neprehnala.bewž kolko vládzeš a postupne sa to aj tak bude predlžovať lebo tá kondička sa zlepší.a aký deď máš ty? ja vitamínový.
ahojte babenky.
Prajem vám krásny deň. Chcem sa vám rovno pochváliť, že som včera nedala nič do úst, čo by mi mohlo uškodiť. Boli len cestovinky s hubami. A na večeru som si pre istotu už nedala vôbec nič. Len teda čajik. Dnes to máme jess len same ovocíčko.Už koľkokrát uvažujem, aké by som si dala. No zatiaľ sa mi najviac osvedčili jablká a pomelo. No ten prvý vodák bol úplne v pohode, vtedy som mala skoro 2kg dole, ale to som pred tým poctivo držala každý deň ako má byť. Tak uvidím čo to urobí teraz. Najhoršie je, že mám mať teraz svoje dni,a som sfučaná ako balón. Dnes sa mi hrozne dobre šľapalo do práce. Mám aj hrozne dobrý pocit, že aspoň nejaký pohyb. Všetky kamarátky naokolo sú tehotné, tak nemám šancu s niekým ísť von a športovať. Rozmýšľam, že ako sa oteplí, tak budem chodiť do roboty baikom. Jess, aspoň dnes nemusíme premýšľať čo variť(-: (-: (-: Odvážim sa až an konci týždňa, a ak tam nebude aspoň o kilo menej, tak ja budem kolabovať. To už bude akési divné. Ako mi to išlo prvý mesiac super, tak ten druhý som iba odtrpela. Uvidím v nedeľu čo a ako. Tak sa mi tu držkajte, a prajem vám pekný deň, plný energie a bez prehreškov(-: papa