Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

jessika

preboha niqi nie:)) nebuď zúfalá a žiadne začať odznova.pokračuj pekne akoby sa nič nestalo.takéto prehrešky som mala vieš kolko?? však džanuš by ti vedela povedať:)) nič sa nedeje.mne aj pomáhali.po nich som vždy pekne začala klesať s váhou.a je to dobré.aspoň si nezvyká organizmus na diétu lebo ho z času na čas pomýliš s vedším množstvom jedla.som o tom presvedčená že bez prehreškou si telo skôr navykne na diétu a pomalšie chudne!!!!

niqi

jessika:hrooozne hroza zjedla som 2misky male toho plus 2rozky:((som sa rozplakala ze to moje usilie stalo na nic lebo som chodila aj behavat prislo mi to tak luto ze sa snazim vsetko a jeden zachvat to vsetko pokazii:((a mozem zacat odznowaa

jessika

a je to tu.nejak som sa prerátala s tou energiou.asi som sa nemala doobeda vyčerpávať.cítim sa dosť slabá.hladná nie som takže nezhreším ale asi si budem musieť dať ešte jednu kávu.

jessika

čaute kočky moje:)) niqi to je dosť drastické čo?ked musí človek variť samé dobroty pre rodinu:)) ja viem čo je to.
inocka naša výška je rovnaká:)) napíš večer ako si dopadla ak budeš vedieť.
no a čo sa týka mňa dievčatká moje ja svoj vodný deň znášam dobre:))už sme sa spriaťelili s hladom:))celé doobeda pijem ako kôň:) ale je to v pohode.akurát teraz som prišla domov.bola som sa bicyklovať.hneď utekám do škôlky a potom no neviem.podvečer to bude už horšie.ale rozhodla som sa že si spravým poobede len pre seba.umyjem si vlasy a natočím si ich.spravým si masku na tvár a teplý kúpel:))a potom to bude asi spanie čo najskôr.ráno som si kávu bez cukru dala ale okrem toho len čistá voda doteraz.už som skoro pri treťom litri:))je to ešte v pohode.zatial.dúfam že nič nevyvediem do večera!!!zamknem chladničku:))džanuška moja dúfam že na nás myslíš a že ma úprimne lutuješ:))

inocka

ahojte.
tak ako jess tá voda. No ja mam dnes hrozny den. Od rana sa nemôžem zohriať a to už vypila 2L teplého čaju. No , neviem, ako tento deň prežijem. Asi budem dnes len oddychovať v teplej perinke (-: A ty to ako zvládaš? No a tá moja výška je 164cm. Takže žiadna sláva. Za hodinku budem končiť v práci, tak sa teším ako malé dieťa, kedy doma schmatnem tú perinu. Dúfam, že ste na tom kočky lepšie ako ja.

niqi

jaaaj co je so mnou warim pre rodinu segedinsky gulas a dala som si jedno masko a laka ma to cele uz som aj svoj obed zjedla:)cottage syr so zeleninou fu som plna:)

niqi

cozee??no to by som maala same depky,wjes ale mna tesii ked mi je troska oblecenie wolnee ale tak mam len 8my den dake zazraky nemozem cakat ale tak do konca marca by som chcela dat 4 kg dole neviem ci sa mi to podarii

niqi

meriam 160cm,waha 54 teraz:)odvazim sa az tak o tyzden zatial len jeden prehresok tie vlocky tak hadam budem zas o kilo menej:)

jessika

jéj džanuš ty si taká vysoká? 172 cm. ha...našla som to:)) ale tuším inocka naša neudala svoju výšku.
čo ty na to inocka? nemýlim sa?
a niqi čo dodať k tvojej váhe:)) asi by som bez rozmýšlania menila s ťebou:))
no ale teraz už prajem všetkým vám dobrú noc a sladké sny.pravdaže aj tebe džanuš:)) pekne sa vyspinkaj aby si nás vedela zajtra večer utešiť keď už budeme s inockou pri konci vodného dňa:))