Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

jessika

pekné dobré ráno dievčatká moje. džanuška moja ja som z okolia Nové Zámky.sem sa budeš sťahovať:))muž príde v nedelu už je to skoro isté:)) no uvidíme reakciu.
no a čo sa týka tohto vodného dňa zvládnutý bez problémov.vypila som 5 litrov vody.nooooo a váha je...čakáte čo???.....67,7 kg.ale to nie je len vodným dňom.ja som mala včera ráno po vitamínovom dni 68,4 ale čakala som čo spravý voda.takže u mňa nespravila ani kilo.ale som spokojná.po tej nedele som pomerne rýchlo začala chudnúť zas.ak si uvedomíme že cez víkend som to potlačila na 70,4 ak sa dobre pametám.
prajem krásny deň a ozvite sa ako ste dopadli vy po včerajšku.

džana

Jess, za tú nedeľu sa hambi! :)) Takto nám ísť príkladom, no fuj! :) A kam sa to vlastne sťahujem? Ani ja už netuším za čo chcem tvojho muža otráviť :) ale veď nájdeme nejaký dôvod, keď budeš moc chcieť! A ozaj, keď ty už si bola aj korčulovať, aj bicyklovať, to už tam máte také nejaké pekné počasie? Lebo u nás otras. Ja som od Bratislavy... A ty kde to bývaš?

džana

Niqi, Jessika má teda pravdu, my dve asi vedieme v tabuľke prehreškov :) Jednoducho Jess má úplnú pravdu podľa mňa v tom, že to telo si tak rýchlo potom nenavykne na tú diétu a nespomali,resp. nezastaví chudnutie! Takže žiadne výčitky, jasné?? :) Ide sa ďalej! :))

džana

Inocka, a to, že si sa nemohla zohriať, to mi niečo hovorí. Ja sa posledné dni nemôžem nejako prehriať, stále mi je zima. Ale točí sa tu okolo mňa nejaký vírus chrípkový, tak dúfam, že ma to nechytí! A bude to určite aj tým, že voda je voda. chýba Ti jedlo, energia. Ale je to len jeden deň, ktorý máte s Jess už vlastne za sebou a určite ste ho zvládli. zajtra sa už v pohodičke napapáte :)) Jessika, a tebe je ako okrem tejto našej diéty? Si spomínala, že asi tiež niečo lezie na teba! už to je v pohode?

džana

A Jessik, prepáč, ale nejako som to asi fakt prehliadla, resp. skôr zabudla. Veď to bolo už dosť dávno a odvtedy sme popísali a popísali toho :)) Hej, ja mám 172 a začínala som tiež na 80-tke. Taká malá tučná žirafka medzi vami :)))Takže už aj som si poznačila "našu tabulku" :)

džana

No ahojte moje vodnové spolubojovníčky :)) Normálne som na Vás pyšná, ako vám ide ten vodný deň. Dúfam, že ste to vydržali až do konca. už asi aj pomaly driemkate, aby ste mali pokoj od hladu :) Ale ja byť vami, tak sa teším na zajtrajšie ranné váženie. Inocka, v prvom rade Tebe držím najviac palce, keďže sa Ti celý mesiac váha v podstate ani nepohla. A obdivujem Ťa, že bojuješ a nevzdávaš, naozaj! Si dobrá! A Jessuli, to by bolo, keby si ráno objavila na váhe napr. číslo 67,... čo?? Keď máš teraz 69,niečo tak to nie je také nereálne podľa toho, čo inocka hovorila, že po vodnom dni mal o 2kg menej! Už sa teším na zajtrajšie čítanie vaších príspevkov .))

jessika

dfievča moje s mega prehreškami ja vediem:)) nepredbiehaj:)) ja som mala v nedelu na raňajky jablko potom krajec chleba s pastékou.na obed som si dala tanier mäsovej polievky a hneď po ňom som zjedla 2 vyprážané mäsá so zemiakovým piré.o hodinku na to som si dala ďalšie mäso so zemiakmi a na večeru som si ešte pre istotu dala plný tanier mäsovej polievky a kamoška priniesla syrové rohlíky tak aj to som si dala:))takže ak tu niekto drží prvé miesto v prehreškoch tak to som ja:))

niqi

jessika:hej lenze toto bol mega prehresok dneska som zjedla:2 jablka,cottege syr,2 rozky so syrokremom a 2misky segedinu a to naraz:(ale tak sa to zastavi podla mna ale hadam nepriberem

jessika

neboj pôjde to dole:)) ja som si tú kávu predsa len nedala lebo potom nebudem spať.asi si trochu zacvičím.a som rada že si sa upokojila.ja plánujem na volaktorý deň spraviť schválne prehrešok aby sa mi chudnutie nezastavilo.u mňa to zaručene funguje!!!

niqi

fu upokojila si ma,len vjes ja som mala chute a jedla som aj ked som bola najedena sak este mam teraz brucho nafuknutee,,no wed jasne ze nie odznovaa:))