Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
aha ook presne aj ja som takto natom ako ty takze idem dalej:)aj ked to pojde pomaly ale co uz narobim:)ale tak do konca zuiwota nechcem len na ovoci rano byt:)ale zvykla som si
NIQI: ja mám ten istý problém, ako náhle som porušila, tak sa to vyšplhalo hneď hore. Takže som si vedomá toho,že takýto štýl stravovania budem musieť držať do konca života. Bohužial, ale mne tá strava vyhovuje, akurát, že občas maly prehrešok je, ale to je určite normálne. Len si myslím, že ty, keďže máš fakt dobrú váhu,/ keď to porovnám so mnou/, tak by som ti poradila,že to môžes skúsiť, ale nedrž to celých 90 dní.Aby ti to až moc nekleslo.
inocka:zvidhla si mi naladu,dufam ze sa mi metabolizmus zlepsii,lebo vjes som snazila kzady den 15min skakat alebo behat a mala som asi hodinku chodze a kilo slo po 4 dnoch dole tak som bola rada:)a vcera som mala prehresok a som tam kde som bola na zaciatku vjes tak ma to hnewaa ale tak od dneska plno parou vpred
naozaj?mam pokracovat nemam spomaleny metabolizmus,lebo inoledy ked som drzala tak po 10 dni 2 kg dole a teraz rovnako takze ci neskusim nachvilu vynechat a potom zas nabehanut ja newjem lebo uz dietujem asi 2roky
no babenky, ja som to začala písať o šiestej, do toho sa mi tu nakopila robota, a ked som sa tu vrátila, tak som si vôbec nevšimla, že ste tu už kadeco popísali. Tak JEss, v prvom rade ta chcem moc moc moc pochváliť. Určite sa cítiť dobre, a to nehovorím, že ten tvoj vysledok je naozaj užasný. Som na teba veľmi hrdá. Už si viem živo predstaviť, ako ťa tá tvoja polovička vo dverách ani nespozná(-: To nám musíš potom pekne popísať ako prebiehal príchod tvojho muža. To aby si nás ešte viac navnadila(-: Dzana, a tebe prajem skoré uzdravenie , ak teda niečo nateba lezie. Sprav si dobrý bylinkový čaj, a vyležať pod perinou. Mňa včera nezohriala ani tá perina. Tak som sa rozhodla, že idem teda pomôcť mojej polovičke brúsiť sadrokartón. Vyfasovala som náhubok, šiltovku a keď sme robotu dokončili, už mi bolo teplúčko, a hlavne, zrazu bol večer, a ja som nemusela ničím zhrešiť. Tak nám tu teda takto gratulujem všetkým.
prajem vám krásny deň dievčatá.
Tak je to tu! Konečne sa to pohlo. Včera som to znášala doobeda dosť zle, ale keď som prišla domov, čakalo ma kopec roboty,tak som si urobila kopec čaju a na hlad som ani nepomyslela. Takže po včerajšej vode je na váhe 82kg! hurá hurá hurá. Ráno som sa skoro zbláznila od radosti(-: Zas sa mi do tela dostala energia, a určite už ani jeden prehrešok, lebo do leta by som to chcela dotiahnuť aspoň na 70kg, a potom ešte trošku ďalej. Jess, vidím, že aj ty si to zvládla bravúrne. Gratulujem ti.Dzana a niqi, vás tiež chválim. Samé pokroky sa tu tento týždeň popísali. A tie prehrešky, si odpustíme, no nie???(-: Ideme ďalej, a to je podstatne. Ja som už neverila, že sa to ešte môže pohnuť. A to šporotovanie vám trošku závidím. U nás je stále kosa, ráno boli -3 stupne, a cez deň to tiež nie je bohvie čo, ale len čo sa oteplí, oprašim môjho dvojkolesového tátoša. Jess, napíš ako si na tom po včerajšku. Tak hurá do ďalšieho dňa, a nech sa nám dnes darí oveľa viac ako po iné dni. Som rada, že sme tu tak pokope. Ono mi to dodáva oveľa vačšiu chuť to nevzdať. papa
zlatko 5 kíl je pre teba strašne vela.kôli čomu chceš až tak velmi schudnúť?pri tvojej váhe sa obávam že 5kg dať dole no neviem zlatko.rob to len dovtedy kým sa cítiš dobre.
niqi nestresuj zlatko.to je v pohode že táha ukazuje viac.ale to aj pôjde dole a rýchlejšie ako čo si sa trápila.
džanuška moja ja som v pohode.obchádza aj mňa niečo ale chorá nie som.dúfam že všetky vydržíme bez choroby.chorej sa ťažšie bojuje.a ani unás nie je dobré počasie a asi tam pri korčulovaní som aj prechladla.no a v poslednom rade by som chcela poďakovať džanuške že až tak si sa starala o nás včera že na seba si úplne zabudla:))neprispela si nič o tom aký si mala ty deň:))dúfam že prebehol v poriadku.
a rano som sa hned postavila na vahu a kilo hore presne tak ako som zacinala,boze baby ale newjete si predstavit schudla som kilo za tyzden ale co som musela preto urobit akaa namahja vsetko ja nidky nebudem asi chudaa:( a chem dat dole 5:(