Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

jessika

dobrý večer dievčatká moje.no inocka ty si mi strašne podobná a úplne s tebou súhlasím.mužské práce bavia aj mňa.lenže ja rozoberám celý dom.len tak som vybúrala pekný otvor do steny.murujem a spravila som aj omietku na dom.a to sama:))otca mám murára a vraví že som po ňom a matka samozrejme ona vraví že mi šibe:))asi má aj pravdu a čo je najlepší relax pre mňa je rúbanie dreva.to ma fakt upokojí.ak prídete ku mňe tak to môžte skúsiť:))džanuš už stierkujem izbu pre teba ale ak chceš spať so mnou tak pravdaže môžeš:))a muž vôbec nič netuší.keď odišiel mala som o skoro 13 kíl viac.len to mu je čudné že skoro chodím spať:))neboj džanuš ty ma dobehneš raz dva ak naštartujem znovu tie moje prehrešky:))džanuš ak skončíš s opatrovaním synovca tak môžeš prísť opatrovať mojich synov:))akurát sme dopísali diktát s vädším:))a malí mi akurát tvrdí že zajtra nie je škôlka.že ostane doma:))a neboj.môj muž je už zvyknutý na tie šoky keď príde domov a rozbúraný dom:))takže hádam zvládne aj toto:))
inocka aj ja som od desiatej striehla hodinky ale aj ja som vydržala len do 11.15-potom som sa najedla:))
viete čo kočky akurát rozmýšlam že vy ste v ovela ťažšej situácii ako ja.ja len dám jesť deťom a hotovo:))ale ak je doma muž tak ako inocka spomína tak sa diéta drží ovela ťažšie.no uvidím čo ja vyvediem za ten týždeň čo bude doma:))
niqi a kde si ty?dúfam že máš už lepšiu náladu:))ozvi sa ako stojíš.
takže aj ja prajem všetkým z vás pekný večer a krásne sníčky.

inocka

dzanus más pravdu. Ja sa hrozne teším na nedelu, ako to ten jessin mangel zvládne. Tá zmena ho určite dostane. To je super. No my to máme horšie, lebo polovičky sú každý deň s nami, a predsa len si to moc nevšímaju. Mňa už ten môj minule chcel napáliť keď si robil raňajky, a spýtal sa ma, aký deň dnes na jedenie to mám. Samozrejme, ze vytiahol salamu , syr, zeleninku a rozteky, tak som od tial rýchlo zdrhala. Smial sa ako male dieťa. No zabit ho je málo(-: (-: (-: Dzanus, tak ti prajem krásne sníčky a rýchlo sa uzdravte. Babenky aj vám krásne sničky. Idem ešte skontrolovať syna, či je naučeny a sup do postele, aby som náhodou nezhresila. papa zajtra

inocka

ahojte babulenky moje
tak som rada, že aj vy ste tento deň super zvládli. No jess, a nechcela som ta tym stvrtkom vylakat, ale aj sa som uz o jedenástej nevydrzala ,tak som si sla kupit trosku syra a paradajky ku tomu.Teraz som si dala troska uduseneho maska s cviklou a kooooopec caju. Tak len dúfam, že tá váha pôjde už len dolu. Trošku prerábam podkrovie, vlastne už je 10 rokov hotové, ale rozhodla som sa pre radikálne zmeny, tak uz od januára tu trpím neporiadok/ ako na stavbe/ ,ale fakt mi pri tom ujde čas. Práve som ako tak už 2 izby nachystala na malovanie, tak si zajtra pôjdem pokupiť nejaké farby, a jasné, že si to aj omaľujem. Tieto robotky ma akosi vždy bavili, hlavne,ked si to robím pre seba, tak ak môžem odporučiť babky, robte bláznivé veci, vyhýbajte sa kuchyni a verte , ze ten hlad ani nebudete citit. Aspon mám ako taký telocvik(-: (-: (-: A tie prehrešky, to nevadí, len netreba prestať. Treba ísť ďalej.Jess, tebe len môžme závidieť, že po prehreškoch sa znova naštartuješ a váha klesá dole. Ja už tej mojej váhe nemôžem dať priestor aby stála a nedajbože šla hore (-: (-: (-: To by som už ťažko preťažko znášala. Ďzanuš, neboj, ten vodáčik ťa budem určite podporovať,a kedy to vlastne más? Aby sme sa vedeli na to s tebou pripravit.

džana

Tak idem aj teda už za tým mojím synovcom, dnes u nich spím, aby nemusel ráno skoro vstávať kvôli prenášaniu k nám.. Tak prajem pekný večerík a zajtra ešte krajší dník :)

džana

Niqi, inak aj mne sa zdá, že 5kg je dosť pre Tebe! Nechcem ťa samozrejme odrádzať, ale zváž si to dobre, aby to neuškodilo Tvojmu zdraviu, jasné? :)

džana

jessuli, a na tú nedelu by si si mala asi popredu zabepečiť, nech niekde nablízku parkuje sanitka. Neviem, či to ten tvoj milý zvládne!! :) On ani nevie, že sito začala držať,túto diétu? Tak to tým duplom! :) Už sa teším na ten popis ako to bude prebiehať :)) Že pozdravujem :)

džana

super, takže NOvé zámky. Už to inak aj mňa napadlo, prečo sa budem vlastne sťahovať :)) Už sa teššším, ďalšia zmena :)) Dúfam, že si mi už vyhradila nejaké hniezdočko, kde budem bývať? či chceš, aby som spávala s tebou v manželskej?? :))) Asi ne-e .)
A máš pravdu, včera som tak celý deň na vás myslela, že som úplne aj večer pri písaní zabudla napísať čo a ako ja! No včerajšok bol tiež bez prehreškov, takže v pohodičke. Na raňajky ovocie, na obed cestovina s karelábovou bolievkou (zabudla som doma kečup, tak som si to poliala polievkov čo sme mali v robote na obed, ale bolo to spolu vynikajúce!!) A na večeru som zjedla trochu viac, ale v pohode: dve šišky plnené nugátom a 4 také malé trubičky! Dnes bolo ovocie celý deň, ale teraz som si dala pár chrumiek, ale absolúútne nemám výčitky, takže to neberiem ako prehešok! :) Ja sa cítim dnes už o niečo horšie ako včera. Zajtra varujem synovca, ktorý je tiež chorý, takže mám dovolenku. Dúfam, že pri ňom neochoriem ešte viac!! Lebo to sa potom naozaj o dosť ťažšie drží tá diéta keď si úplne slabá..

džana

Ajojteee! :) Viete, ako sa s vami dvomi veľmi veľmi teším, že ste zvládli ten vodný naozaj tak obdivuhodne??? Ste super!! Jess, ty si naozaj už na fakt peknej váhe!! už nech som tam aj ja!!! Inocka, samozrejme, že aj ty si šikulka, to platilo pre obidve! :) a ty si taký majster? :) Ja akože poznám takéto práce, bývam na dedine, takže som na to zvyknutá. Vy si prerábate nejaký domček? Aspoň Ti aj čas ubehol rýchlo s tou robotou! Tak na diétu treba ísť :)

jessika

kiarušenka a aký deň máš dnes?asi ti padla hladina cukru.a kolkáty deň držíš túto diétu?aj ty by si sa mohla pochváliť s tvojimi úspechmi.
no vidíš inocka moja.som strašne rada.teším sa spolu s tebou a som na teba hrdá.a inocka už viem o čom si hovorila keď si spomínala že štvrtok doobeda bude najťažší:)) fakt aj bol.ledva som vydržala kým bude obed.dnes som si spravila lečo s vajcom a s čiernym chlebom.aspoň som sa konečne najedla.
no toho príchodu muža sa začínam báť trocha.aha džanuš však kôli tomu ho budeme otravovať.už ma to napadlo.ak začne žiarlivé scény:))
pravdaže vám o tom porozprávam:))vydržme do nedele a uvidíme čo povie:))
inocka má pravdu niqi.rob to len dovtedy kým neschudneš pár kíl.pre teba je 90 dní asi vela.to by si sa nám asi stratila:))čo dobré ste dnes jedli dievčatká moje??

kiarusenka1

ahojte baby, ja dnes som zhreila uz rano..dala som si pernik... normalne som citila ze poztrebujem nieco sladke ...