Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

inocka

ahojte
Dnes som mala celkom fajn deň. V robote v jednom behu, tak som sa dostala k jedlu až o 15,45 , Mamina mi spravila jednu super vec. Postruhala zemiaky ,cesnak, cibulu, dochutila ako na zemiakove placky a pridala tam za hrsť kyslej kapusty. Jasne , ze bez muky a vyjicka, a tuto masu dala zapiect do truby. Babky , bolo to fakt vyborne. K tomu som si dala zeleninovy salatik . A žiaden prehrešok sa dnes nekonal. Jediný prehrešok, ktorý som dnes urobila, bol ten, že som nechala nehorazne peniaze za farby a stetce a tmely. Som sa akosi nechala uniest, neviem, či s tým nevymalujem celu ulicu(-: Dzana, takú babovku som nerobila už sto rokov , a teraz ked to tu čitam, tak by som zjedla aj celu(-: fuj fuj fuj, zalepiť usta a sup do postele. To jediné zatial funguje. Dnes som sa pre istou radsej neodvazila, aby som nezostala zamrznuta po tom vcerajsom úspechu, ale zajtra si to vynahradim. Zajtra budu asi cestovinky s bazalkou a oreganom a koooooooooopec zeleniny. Ale v nedelu to vychadza na ovocie . To zas bude. Asi pojdem s mojim kokrspanielom na poldnovu prechadzku. Tak vam dievcata prajem pekny zvysok vecera. Inak, dnes su to dva mesiace co sme zacali, ale mam pocit ako by to bolo vcera. Strasne to leti.

jessika

preboha džanuš to si nám to tu pekne zopakovala párkrát:))ale nevadí.ja som dnes mala varené zemiaky s kečupom.bolo to dobré a hlavne sýte.prehrešky žiadne ale cítim sa plná.a džanuš takého holuba ak nájdeš pošli ho aj tadeto ku mne:))a taký rač by som brala aj ja.aspoň by sa mali deti kde vyšantiť.ak ho budeš mať niekedy tak sa ozvi a pôjdeme ťa navštíviť:))
no a vy ostatné babenky moje ako ste dnes dopadli??

džana

ja som teda dnes varovala s tým synovcom (6r.). O pol šiestej už bol hore! a ja teraz keĎ teraz na mňa niečo lezie, by som spala a spala. Tak sme si potom kreslili, o deviatej sme mali hovotú bábovku, čajík, na obed sme sa napapli.. Dnes som mala v pláne na obed a večeru mlieko (na obed s celozrnn.rožkom). aj to tak v podstate bolo, len som k tomu dohodila ešte dva kúsky tej nešťastnej bábovky a pár lyžičiek z paprikášu, čo malý nedojedol! :( A teraz som mu zjedla také malé cukríky a "za trest" som si dala namiesto mlieka len mrkvičkový šalát. Ale cítim sa aj tak plná. Dnes som vypila len nejako 1,5 litra, nejako to do mňa maximálne nechcelo ísť. Takže som mala takýto deň. A vy? ako ste ho trávili dnes? darilo sa? haa? :))
Prajem ešte pekný zvyšok dníka :o)

džana

ja som teda dnes varovala s tým synovcom (6r.). O pol šiestej už bol hore! a ja teraz keĎ teraz na mňa niečo lezie, by som spala a spala. Tak sme si potom kreslili, o deviatej sme mali hovotú bábovku, čajík, na obed sme sa napapli.. Dnes som mala v pláne na obed a večeru mlieko (na obed s celozrnn.rožkom). aj to tak v podstate bolo, len som k tomu dohodila ešte dva kúsky tej nešťastnej bábovky a pár lyžičiek z paprikášu, čo malý nedojedol! :( A teraz som mu zjedla také malé cukríky a "za trest" som si dala namiesto mlieka len mrkvičkový šalát. Ale cítim sa aj tak plná. Dnes som vypila len nejako 1,5 litra, nejako to do mňa maximálne nechcelo ísť. Takže som mala takýto deň. A vy? ako ste ho trávili dnes? darilo sa? haa? :))

džana

džana

džana

Ajojte bambulky moje! Tak to súhlasím s vami dvomi, že takéto domáce špekulácie máme asi v krvi :) Ja síce nebúram dom, lebo nie je môj, ale neviem neviem keď sa niekedy dostanem do toho môjho. Ja som určite menej odvážna ako vy, ale úplne viem o čom hovoríte! :) Je príjemné pozerať sa na veci, ktoré sa menia pred vašimi očami podľa vlastných predstáv a snov :)) Ja by som si chcela niekdy postaviť svoj vlastný taký menší ranč, kde by som chovala koníky :) Je to môj sen od malíčka. Ale asi reálne nesplniteľný, pretože na to treba koooopu peniažkov a peniažkov. A hlavne venovať sa tomu celé dni.. TAkže keby som nechodila do práce, tak neviem kto by mi nosil tie peniaze, jedine tak nejaký holub :))

niqi

oki wed co si vediem diar tak som si tieto dva dni vyskrtla akoze zlyhanie:Da dneska pokracujem mam uhlohydraty normalne:)

jessika

dobré ráno niqi.vidím že nás chceš predbehnúť v tých prehreškoch ty nezbednica:)) ten aerobik je dobrý nápad:))čo sa týka toho plávania no neviem.je pravda že tam rozcvičíš celé telo ale ja napríklad po plávaní som hladná ako pes.takže počas diéty neviem či by som zvládla plaváreň.skús to moja a uvidíš.ak ti to pomôže tak plávaj:))a neboj.dospela si k fáze keď telo začína protestovať proti diéte.toto bolo aj pre nás to najťažšie obdobie.po čase si človek trochu navykne ale práve si v dosť ťažkom období.vydrž zlatko a pôjde to.

niqi

ahojte tak ja som aj vcerajsok dokazila mala som ryzovy nakyp,bebe,fornety ajajaj:(no ale od dneska idem naplno idem zacat chodievat na aerobik tak aby som sa tam mohla pekne obliect budem chodit plavat som sa rozhodla,leboo mi to pomahawed ked som uz skoro 10dni vydrzala a vysledok kilo dole musim aj tych dlasich 80:)