Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

niqi

wcera bol zlomovy den:)mam 17rokow 55kg vyska 160cm som pri tele trosku,v niektoryhc vieciach vyzeram ako tucko,ale co uz nejdem sa trapit dietami,zbytocne uz aj z"jablka"priberem,lebo chudnem uz asi 2 roky,,a je to prekliata 55 z ktorej nie a nie dole,boze ved su aj ine veci ako vaha na svete mna uz v poslednej dobre len to trapi pripadam si ako anorekticka

džana

Jessik, myslíš, že to je tým, že už je muž doma, že má normálnu stravu, ty nie atď.? alebo len ti tak zle padol ten ovocný deň? To mi je ľúto. Tak to ešte dnes nejako vydrž, určite bude zajtra lepšie, uvidíš! :) A inocka, niqi, kde sa túlate vy???? Nezbednice jedny! :)

džana

Ahoj Jessuli. Neviem, kde sa nám stratili ostatné kočky, ale tak aspoň ja prispejem :o) Ja som mala dnes tretí deň v poradí, teda: mala som na obed cestoviny s kečupom a s mrkvovým šalátom a na večeru "Eskimo koláč". Celkom v pohodičke ubehol deň, len doobeda som nejako strašne pociťovala hlad, hlavne okolo tej 11-tej. Ale vydržala som do obeda, takže sa dalo! Zajtra mám ovocný deň čo by nebolo až také strašné, keby som po ňom nemala ten vodný deň!!!! Akože nebojím sa ho, ale taký zvláštny pocit mám, takú nejakú zodpovednosť alebo čo?! Neviem, či zvládnem toľko vody, lebo behom týchto dvoch mesiacov som si dosť zvykla na tie čaje. A asi si budem musieť dať aspoň na ráno šálku teplého čaju na žalúdok. Uvidíme! Ale už keď si teraz spomeniem na ten deň, tak som hladná :) Inak dnes pri večeri, neviem čo som mala, ale keď som jedla ten koláč, normálne behali po mne zimomriavky čo som si ho tak nenormálne vychutnávala. Ako keby som 300rokov nemala nič sladké.. až som zírala :))

jessika

ahojte kočky moje.musím vám povedať že toto je najotrasnejší vitamínový deň od začiatku diéty.prehrešok dnes aspoň doteraz nebol ale dosť ťažko zvládam dnešný deň.zjedla by som všetko.ale dúfam že už vydržím do večera.potom si pôjdem pekne lahnúť.len aby bolo už zajtra lebo umrem od hladu.hádam ani vodný deň nebol pre mňa taký ťažký ako tento dnešný.a vy ako stojíte? dúfam že vy zvládate dnešný deň lepšie ako ja.

jessika

no ahojte dievčatká moje.dnes prišiel môj mužík domov:)) pravdaže úbytky kilogramov zbadal a páči sa mu to:)) spýtal sa pravdaže či to je zdravé že som tolko schudla ale povedal že ak v tom chcem pokračovať tak bude stáť pri mňe.takže podporu som dostala už len vydržať nejesť pri ňom:)) džanuš teraz ho už nemusíš otráviť:) takže dnes žiadny prehrešok nebol.no zajtra je môj oblúbený deň.ako ináč-vitamínový:) preboha prečo to muselo víjsť na nedelu,ale nevadí.dúfam že to zvládnem.ak mi v tom muž pomôže tak určite.
niqi som rada že si sa naštartovala už len vydržať.pôjde to.
neboj džanuška moja.neopustím vás.čo by som bez vás robila?zostávam s vami dúfam že až do konca.už som si na vás zvykla:)) prajem dobrú noc a sladké sníčky vám všetkým

džana

A to máš pravdu inocka, že to strašne letí. Už zachvíľu začíname (teda vy už ste začali) tretí mesiac!! A to je niečo. Inak ja nejako posledné dva-tri dni trošku cítim žalúdok, neviem čím to bude. Nie som ani hladná, ani prejedená, tak neviem čo sa deje!
No a Jessuli: tak to Ti teda urobil milý pekné prekvapko! A vôbec mu nedovol nejaké námietky, prípadne nadávanie!! A myslím, že ak ho poprosíš aby Ťa podporoval a zbytočne nejedoval, tak pôjdeš v pohodičke s nami ďalej! Nie že nás v tom necháš!!! Potom Ťa prídem osobne vybiť! :))) Tak veľa šťastia! A jemu zdravia! :)))

niqi

ahojte tak som sa nastartovala,sice som mala dneska ovocny den dala som si 2cerealne rozky na obed,lebo aby som apson nieco okrem ovocia zjedla takze sa na seba nehnevam a zajtra vynecham to pecivo radsej si ho dam v takyto den

džana

Inocka, normálne si mi urobila chuť na také zemiakové placky! :) Takže veselo si sa pustila do malovania? fíha! aj u nás by sa zišlo. Ked dokončíš a budeš mať ešte chuť, kľudne dobehni, neneahnevám sa! :) Tak zajtra sa ozvi s tou váhou! Dúfam, že bude len príjemné prekvapko! Zaslúžiš si ho keď si to vydržala a dotiahala až sem! Držím moc moc moc palčeky!!! :)

džana

No, to som vám omylom zopakovala párkrát ten posledný príspevok. Nejako mi spadol net a keď nabehol,tak to tam bolo tuším 3 al.4 krát.. :) A žiadne také s tým holubom. Iba v tom prípade, že mi dá peniažky až na úplné dokončenie a niečo do rezervy. Potom už letí smerom k tebe :)) A to bude jašenie na tom ranči! :) Už keby to bolo....

jessika

dobré ráno dievčatká.ako ste sa vyspinkali?ja nie moc.malý maj skoro štyridsať stupňovú horúčku takže som sa mu venovala.to by ani nevadilo že som nevyspatá ale vyzerám ako kto nespal už týždeň.také kruhy pod očami.no ešte ani to by nevadilo keby sa mi neozval muž......že dnes poobede bude doma:)!!!
takže idem mýu niečo dobré navariť a potom uvidíme kedy príde:)keby prišiel iba neskoro večer tak sa vám ozvem iba zajtra ako som uňho dopadla.džanuš chistaj sa:))
inocka to mohlo byť fakt chutné.ale radšej by som aj ja menila za tú bábovku:))preboha držte mi palce aby som vydržala nejesť kým je muž doma.asi to nezvládnem.inocka si šikulka že si nemala prehrešok a čo sa týka peniažkov tak pri prerábaní a malovaní odíde pár korún to poznám aj ja:))
prejem vám všetkým príjemný deň a preboha mysliťe dnes večer na mňa:))