Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

džana

Inocka a tomu mužíčkovi treba dať po zadku keď takto pokúša!! :)) To nemôže!! fuj fuj! :)
Jess a tebe sa ako darí s manželom? podporuje aj naďalej? dúfam, že hej, lebo ak nie, tak..... :) bac-bac! :)

džana

Niqi, ja si myslím to isté čo Jess! Netráp sa zbytočne. Radšej to rozdel do tých viacerých jedál ak sa Ti podarí! A nemáš žiadnu možnosť normálne sa naobedovať vškole? nemáte obedy, alebo nejakú jedáleň, kde by si prípadne mohla spapať svoj obed? To by si mala super keby bola taká možnosť!
čo sa týka toho cvičenia - to švihadlo by bolo určite fajn! hlavne cez týždeň keď nieje nejako extra času na cvičenie! Alebo keby bola možnosť chodiť na aerobik! Teraz mi tak napadá, že či nemáš v okolí ešte nejaké kočky čo by chceli zhodiť, že by ste sa mohli dohodnúť na vlastnom aerobiku, alebo nejakom spoločnom cvičení! to by Ťa určite aj viac bavilo, čo ty na to??

džana

Jess, a ty nemávaš každý tretí deň sladkú večeru? a čo teda mávaš?? To asi preto Ti potom ide tá váha lepšie dole! Ale zase stúpa aj počet prehreškov :)) žeee? trdlo moje?! :)
Tie víkendy, ako aj inocka spomínala, že hlavne vtedy porušuje diétu, u mňa to je práve pravý opak. Teda aspoň mi vôbec nerobí problém keď vidím niekoho sa napchávať. Dokonca ani keď je na stole kopec čokolády, koláčov a neviem čoho. Samozrejme, občas mi šibe a jedným hltom by som zjedla aj stôl, ale to je sem-tam, čo som veľmi rada!! Mne to uľahčuje aj to, že nemám deti, že ich nemusím mať na starosti, chystať im atď. A teda nemusím chystať jedlo pre deti a muža! O to to mám ľahšie!
Inocka, neboj, máš odpustené, že si nás neprišla pozrieť, aj keď nám bolo smutno, že Jessuli mám pravdu?! :) Ale zato si určite urobila kus dobrej práce z čoho môžeš mať super pocit. A s tými prehreškami to je teda 1:1 :o)
Inocka, s tým vodným dňom to myslíš vážne? veď si ho mala týždeň dozadu! POdľa mňa normálne pokračuj v diéte! Inak ty si nám ani nehovorila, koľko Ti urobil tento vodný deň na váhe! Hovorila si, že si mala po ňom 82kg, ale nie koľko si schudla za tento jeden deň, hm? ja som teraz zvedavá keď to zajtra mňa čaká, vieš?! :)) Mne by to mohlo urobiť aspoň kilo. Bola by som šťastná jak blcha! A nebodaj keby sa mi na váhe objavilo číslo začínajúce na 6-tku :)) už nech je pozajtra, keď sa budem vážiť po vodáku!!! :)

džana

Ajojteee! No Jess, tak sa nám už objavili obidve kočky, aj Niqi, aj naša inocka :) To som teda rada! To s tým vodným dňom máš pravdu! To záleží od toho, ako sa vyspíš, akú máš náladu, prostedie a celkovo ako Ti sadne ten deň. A vlastne každý jeden deň! Ja mám dnes za sebou ovocný deň! Bol v pohode, len doobeda som bola hladnaaa. V poslednom čase sa nejako vždy nemôžem dočkať obeda! Hlavne okolo tej 11-tej! To je strašné! A dnes okolo tej tretej som to už v práci nemohla vydržať, chýbala mi energia aj chuť do práce, tak som si dala malú kávu s cukrom a mliekom. Aj ma to trošku zasýtilo, aj sa mi hlavne ulavilo. Zajtra mám tú našu slávnu VODU! To som teda zvedavá, ako to zvládnem! Bojím sa len doobedia, to budem určite hladná ako 100 vlkov! :) Tak myslite na mňa!

niqi

jessika:dakujem zlata,si ano dobre si pochopila ved toto vies ja rano skoro vstavam cely den v skole a pridem domov okolo 4tej tak mi to velmi nevyhovuje an potrebovala by som dat 5kg dole ale to su tie tuky vies na brcuhu a nohach nieje to wela,ale lepsie by som sa citli aj v obleceni,no a dneska som napr,mala 6:30-miska musli,12:00 60g sucharow,16:00 leco s parkom 18:00 50g sucharov a jablko este takze tych 5 jedal vjes ja ked som v skole dost dlho do tej 4 a obed mma o 4 no tak si predstav potom vecer sa napraaskam a niekdy len tak vyjedam,vies a ked vidim ako moje spoluziacky jedia normalne a su stihle cipsy keksiky kolace ano sport by to chcelo,citala som ze 40minut denne je najlepsie aj co sa tyka zdravie aj chudnutia,newjem ci staci aj svihadlo a dake domace cviky?prosim napiste co si o tom myslite??

inocka

hahah
som to pol hod pisala, ked mi vypadol, net, a videla som ze mi nic nepridalo, ale smola, pridalo. TAK to tu mam 2x,trosku inak.

inocka

ahojte dievcata.
v prvom rade ospravedlnenie, ze som tu 2 dni ani nenakukla,nedalo sa. Celý víkend do noci sme makali na tom podkrovi. Ráno som sa ledvom prebrala k životu s riadnou svalovicou. Ale čo je horšie,že som spravila tolko prehreskou, že tolko sa mi snad ešte ani nepodarilo. Musela som si dobit energiu, lebo som nevladala robit. Neviem, či na mna niečo lezie, ale vystavena ako citron. No a nasi boli kdesi na oslave a doniesli kolaciky, no samozrejme,že som si dala včera, aj pred včerom, a ak zostali, tak si dam asi aj dnes(-: fujfujfuj to už by bolo veľa. Tak som sa radšej ani nevážila, aby som náhodou nedostala šok. Jess, tak sa ti vrátila tá tvoja polovička, no verím, že bol riadne pekvapeny. Džana, ja rozmýšlam, či si náhodou ten vodáčik s tebou nedám, kedže som sa tento víkend iba prežierala. Tak mi treba, keď som blba. A babky, poviem vám, že ja zhreším iba cez víkendy!!!. to hlavne , kedď sú všetci doma. Cez týždeň už mám nejaký ten režím, a nemám ani čas to porušiť. Akurát mi písal teraz moj muž, že keď teda mám dnes to masko,či si nespravíme na veceru niečo mnamkove. No nezabije ho? (-: Jess, asi ho poslem na mesiac prec, necho ho tie srandicky prejdu. To sa mu hovorí, ked on s váhou problem nema. Ja len dúfam, že som nejake tie kalorie spálila pri tej robote(-: S tým presvedčením som sa totižto vcera najedla kuracieho rezna.

inocka

ahojte dievcata.
V prvom rade sa chcem ospravedlniť, že som tu 2 dni ani nenakukla, ale nebolo kedy. V sobotu sme do pol noci makali, a az na vcera mi vysiel cas sa pustit do toho malovania, a skoncila som o deviatej vecer. Dnes som ledvom ráno otvorila oči. Svalovica ako svet, ale čo je najhoršie zo všetkého, že som tento víkend porušila ako sa len dalo, tak som sa radšej ani na váhu nepostavila. Nemala som žiadnu energiu,tak som sa trošku najedla čo nebolo v rozpise. A to som slubovala, že už žiadny prehrešok. Dievčatá, ako vidím, že vy ste to teda mali vesele. NO jess, takže sa tá tvoja polovička vrátila, no aspon vidís, aká velká zmena to je, ked z nás čosi ubudne. Asi poslem aj ja toho mojho kdesi aspon na mesiac(-: Rodičia boli v sobotu na jednej oslave, a doniesli kolaciky. Dala som si vcera aj pred vcerom.... a ak zostali, tak neviem ci si nedam nahodou aj dnes(-: fujfujfuj, to už hádam stacilo. Ale fakt som nevladala robit, to jedlo ma zachranilo. Už sa nám to tam rysuje, tak to chceme cim skôr dorobit. Dzana, neviem, či si po tychto prehreskoch nedám s tebou tiez ten vodačik. A babky, ja ked prehresok, tak cez víkend, ked sú vsetci doma. To je fakt pravda. Tak sa ti ani jess necudujem. A ja som si predsne tak , ako ty dzana, vychutnavla tie kolace vcera. No blbá som riadne. Takto sa teraz odmietam postaviť na váhu. Dnes som sa zas nastartovala, tak sa v stredu skusim odvazit ako na tom som.

jessika

ahoj džanuška moja.no nejak aj ja badám že nám tu klesajú naše príspevky.neviem či je to tým že naše dievčatká majú menej času alebo tým že prechádza chuť od diéty.džanuška moja viem na čo myslíš.mala som tie isté zmiešané pocity pred vodným dňom.nie je to pravda že ak si ho už mala tak to človek zvládne bez problémov.vždy to záleží od daného dňa ako sa práve cítiš.aj vitamínové dni máme často a predsa ich stále ináč prežívame.raz lahšie raz ťažšie.dúfam že to zvládneš zlatko.držím ti palce a budem na teba myslieť.aj dnes aj zajtra.vela šťastia a určite sa ozvi ako to zvládaš.ja som tiež mala v ovocný deň kávu takže nemyslím že ranný čaj by spôsobil nejaké problémy.čo sa týka toho koláča džanuška asi si aj ja častejšie zavediem do toho tretieho dňa niečo sladké.určite to po dlhšom čase začne chýbať nášmu telu asi fakt preto si si ho až tak zchuti vychutnávala.
a čo sa týka toho včerajšieho dňa asi preto bol taký ťažký pre mňa lebo celý deň som mala rodinku doma a viackrát jedli predo mnou.cez týždeň keď muž nie je doma.dám raňajky deťom a odýdu do školy a škôlky.do poobedia ich nemám doma takže nikto neje predomnou.poobede im dám jesť a ja si zatial trochu sadnem k počítaču a večer takisto.takže včerajší deň bol určite ťažší kôli tomu že je muž doma.
prajem krásny deň dievčatká a ozvite sa.
inocka naša ozvi sa aj ty.kde si?

jessika

dobré ráno dievčatká.
moje prvé slová patria tebe niqi:
neviem či som správne pochopila tvoj dnešný príspevok ale mne sa zdá že končíš.alebo nie? bola by som rada keby si ostala s nami ale v žiadnom prípade nie si tučko.možno by si fakt nemala držať diétu.keby si sa normálne stravovala mala by si viac energie aj do športovania a pravdaže aj chuti.si mladučká a tvoja váha je maximálne v poriadku.ak máš niekde trochu tuku to by potrebovalo skôr pohyb ako diétu.ostaň ešte s nami.nedodržuj prísnosť tejto diéty ak ti to robí problém ale stravuj sa podla základov tejto diéty.jec viackrát ale jec takto ako v tejto diéte.máš mladý organizmus a potrebovala by si pravidelne aspoň 5 krát jesť za deň.ale od týchto jedál teoreticky by si nemala priberať.a ak som pochopila nesprávne tvoj dnešný príspevok tak prepáč.pekný deň prajem.ozvi sa na čo si konkrétne myslela.