Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Ajojte zlatíčka moje! Je 18:00 a ja mám skoro deň za sebou. Musím sa pochváliť, že bez jediného jedinučkého prehrešku. Ani káva, ani čaj, len čisto voda. Doteraz som vypila skoro 3,5litra, čo je o dosť menej ako vypila Jess, ale nejako nebolo času, dnes sme mali v práci tooooľko ľudí, že som viac nestihla! Tak som zvedavá, že ako to zajtra dopadne s váhou. Neviem prečo, ale mám taký pocit, že mi to viac než 0,5kg neurobí. Veď sa necháme prekvapiť. Inak celý deň prebehol úplne v pohodičke. Ráno som sa zobudila a povedala si, že si tento deň nedám pokaziť a budem mať dobrú náladu! A tak to je aj doteraz! Doobeda som cca od 8 do 10:00 sledovala každých 5 min. hodiny, lebo vtedy a ešte okolo 11-tej mávam krízu s hladom, ale nejako mi dnes jedlo akoby nechýbalo. Cítim, že som úplne prázdna, len naliata vodou, ale povedala by som, že som to zvládla ľavou zadnou, čo ma veeeľmi teší! Dnes ráno som mala na váhe rovných 71kg. A čo bude zajtra? čo poviete?? :)) Idem sa teraz osprchovať, odmalovať, pripraviť na zajtra niečo na obed. A ak už dnes nebudem mať chuť "trpieť", tak pôjdem do postele! Potom mi poviete, o čom bola Ordinácia v ružovej... :) ok? :) Veď sa možno ešte nakoniec dnes ozvem, len som vás chcela informovať ako zvládam! :) A inak ďakujem za podporu, neskutočne to pomáha!!!!! Ste zlaté! :) Prajem vám ešte krásny zbytok dníka! Držte sa aj vy! tak zatim :)
ale ked pozriem toto forum tak kazdy tak malo jee boze ja som sa az napraskala teraz mnam taku fajnotkus om si robila zapekanu ryzu zo syrom:)niekedy ze vela jem ale potom pride kriza a jem len tak bez prestaniiaaa
inocka moja asi ťa musím ísť vybiť dnes:)) kôli tebe som dostala chuť na cibulkové zemiaky so zeleninovým šalátom a dobre som sa prejedla.som plná ako prasa:))ale boli dobré:))
a vám sa ako darí dievčatká moje?
kde si ty moja trápiaca sa duša?ako zvládaš ten vodák:dúfam že dobre.
prajem vám pekný deň kočky.
Niqi:chcem ti povedať len jedno, že na svoju výšku máš fantastickú váhu, a tak ako tu kočky spomínali, skús to doladiť hlavne cvičením. Zameraj sa na tie partie, ktoré myslíš, že by to trošku potrebovali. Ešte stále rastieš a dospievaš,tak tu stravu si rozdel na viac jedal zaden. Pridaj kopec ovocia a zeleniny, a nestresuj sa ziadnymi dietami.
Dzana: tebe moja dnes hrozne moc drzim palceky, nech ti tento den ubehne tak rýchlo, ako ubehol nám dvom. Podaj info , ako to zvládas a budeme sa tesiť s tebou. Babky, ja mám ten istý problém ako tu píšete. Ráno si v pohode dám ovocie, ale o desiatej uz pride hlad a riadny. Nie je to kazdy den, ale skoro vzdy. Cez ten týzden , ked som v praci, tak to ako tak ide, ale tie víkendy ma ubijaju. Jess, asi toho mojho chlapa zbalim ako batozinu k tomu tvojmu(-: Najhorsie je, ked vymysla receptiky, co dobre by sme navarili. Jeho tesi, ked ma može vytocit. A tá jeho otázka, že " aký mám dnes den v poradi"?! (-: No ja som po tom vodaku dala 1kg dole, ale este som sa tento tyzden nevazila, tak po tych prehreskoch to bude asi spat. Vcera sme zas robili do vecera, tak som aj zabudla jest, co ma potesilo (-: Dnes sa pokracuje, chcem si na velku noc konecne zapnut telku a prelezat len tak. Uz teraz sa moc tesim. Tak hura do dnesného dna. Ja mám na plane dnes zemiacky s osmazenou cibulkou a zeleninovym salatikom.
no atieto slová patria iba tebe džanuška moja.je to tu.tá očakávaná voda.ak budeš vedieť tak sa nám ozvi.dúfam že si sa dobre vyspala aby si tento deň lahšie zvládla.ja ti budem držať palce a budem myslieť na teba.celý deň.ak už nebudeš vládať tak si spomeň na to že nesmieš zhrešiť lebo si zvedavá čo bude zajtra na váhe.mňa táto zvedavosť držala celý deň.prajem vela šťastia k tomuto dňu zlatko a sme dnes s tebou.pekný deň.
dobré ráno dievčatká.prepáčte ale večer som sa sem už nedostala.moji chlapci vyvádzali a dobre ma rozhnevali.
ahoj inocka.netráp sa výkendom.čo bolo bolo a teraz ideme naplno ďalej.takže pomali to budete mať už v poriadku.aj ja som včera opravovala trochu izbu ale my sme ešte ďaleko od konca.a inocka môžme ho poslať s mojím mužom:))potom prídu zas len o mesiac:))zbal mu veci.cez víkend odchádzajú:))
niqi asi bude pre teba toto správne riešenie.si mladá a plná energie.využi to na cvičenie.na diéty máš vo vyššom veku.ten tvoj princíp stravovania sa mi pozdáva.hádam ti to pomôže.dúfam.ale určite to bude pre teba zdravšie ako táto diéta.ak to nebude fungovať tak sa ozvi a pomôžem ti s niekým komu dôverujem a fakt sa tomu rozumie zostaviť ti nejaký správny jedálniček.
džanuška moja aj som tak ako ty.v poslednom čase sa neviem dočkať obeda.a je to tak každý deň.od vodného dňa váha stojí.ani sa nepohla.no uvidíme.ak sa to nepohne spravím si pár prehreškov.chcela som teraz ale muž povedal že kým je doma nemôžem spraviť prehrešok lebo on nechce byť otrávený:))no a čo sa týka sladkej večere ja si vädšinou dávam to čo na obed.ale párkrát som mala aj sladkú.ale idem si to zaviesť asi častejšie.a čokoládu mám stále v tento deň.
inocka a čo sa týka toho vodáku dúfam že si len srandovala.džanuš má úplnú pravdu.bolo by to priskoro zopakovať si ho.
dzana:ano tie obedy som chcela powedat mame okolo 12 vjes a z troch jedal sa da vybrat takze to je dobre pooom nieco male na olovrant a na vecru take lahke bezmasite pokrmy salaty si budem robivat porste cchcem jest vhodne jedla na ranajky ako:musli,vlocky,rozky,jogurty a tak co sa jedava obed normalny a vecera uz nieco lahke,vjes co s kamoskami sme sa raz dohdli ze budeme chodit cvicit ku nim do posilky no zinnienky tam boli par ciniek no to je asi vsetko kazdy den sme cvcievali vlastne cviky neslo ani tak o to ale bola sranda ked si s niekym ako sama
Keby som sa tu zajtra náhodou neobjavila, tak som išla hneď z roboty rovno do postele spať :))
:o))))) To je teda šikovný! Len tak ďalej! Idem aj pomaly buvať, zajtra vodák, myslite na mňa. Aaaaaaaaaa :)))
takže ahoj džanuška moja:)) čo sa týka muža ešte ma nepokúša. až tak sa dobre drží pri mne že dnes mi vylial večeru náhodou psovi skôr ako som ju mohla zjesť!
no idem im dať večeru potom ešte prispejem.zatial sa majte.