Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
ahojte dievčatká moje. v prvom rade suzen ďakujeme pekne:))
ahoj niqi.no nechcem sa s tebou hádať lebo neviem ako dopadneme po diéte ale nemyslím že by si mala pravdu s tým spomalením metabolizmu pri tejto diéte.ani by som nepovedala.red diétou som raňajkovala o 14-tej hodine a potom som už len raz jedla a ptredsa som nič neschudla.je to pravda že sa váha zčasu na čas zastaví počas diéty ale ak si pozrieme čo máme za sebou tak to nie je maličkosť.schudnúť tolkoto za takýto čas to je skôr úspech ako neúspech.samozrejme že sa to musí na čas zastaviť aby sa nechudlo naraz tolko vela.ale v žiadnom prípade by som to nepripisovala k spomaleniu metabolizmu.kde tu treba oklamať naše telá s dobrou plnohodnotnou stravou a telo naštartuje znovu.
ahoj inocka.ty ma do hrobu privedieš:)) čítam tu tie tvoje orechy a hneď som utekala von pre orechy aj ja.muž pri mne mi nerobí také chúťky ako ty:))
a neboj tú osmičku z teba zdereme ak treba:)) strasieš sa jej.dúfam že v nemocnici bude všetko ok.hneď po nej sa nám čo najskôr ozvi a pred nemocnicou sa zato postav na váhu:))
a džanuška moja ty sa už cítiš lepšie?dúfam že áno.dúfam že dnes si si pripravila niečo fantastické.pravda v rámci diéty:)
no môj vitamínový deň prebehol vlastne prebieha doteraz v poriadku.jedla som ráno banán na obed tiež jeden banán.teraz som si dala trochu orechov a o 18-tej hodine si plánujem dať jedno jablko.som trochu hladná a pila som aj dnes menej ale v podstate deň prebieha v norme.no a som zvedavá na ranné váženie-hoci som skoro presvedčená že bude váha nezmenená:(
prajem pekný zvyšok dňa všetkým vám.
dzana:presne tak ja newjem podla mna pri tejto diete sa sakramensky spomaly metabolizmus zacnete aj normalne jest lae priberiete aj tak a cely zivot sa neda drzaat daka dieta myslite na to
ahojte babenky.
vcera mi pol dna haproval net,potom sa to všetko nakopilo v práci, tak som už nestíhala tu kuknúť, a doma už ani nehovorím. Dzana, presne ako hovorila jess, klesol ti cukor. Toto presne poznam. Trasu sa ruky, hroza. Spravila si dobre, ze si sa napapala,predsa len,to telo vie, čo ti chýba. Mne ten vodovy takto moc neuskodil, ale zazila som pocas týchto dvoch mesiacov jeden pekný žlčníkový záchvat. Bolo to cez víkend, a zachránila ma až koelgyňa v pondelok s jednou tabletkou. Ešte týždeň ma to pobolievalo. Určite aj ten ďalší vodový kludne vynechaj, a určite to nepokaziš tým ovocím. Ja som sa ešte stále nemala odvahu postaviť na váhu, bojím sa, že tam bude viac ako naposledy. Nechám to na nedeľu(-: Dnes máme ovocie, ja som ráno dostala strašnú chuť na orechy, tak som si kúpila mandle, pomelo a to bude dnes moja strava. V pondelok by som mala nastúpiť do tej nemocnice, tak sa jednak teším, že váha tam určite klesne. Potom podám správy, ale už by som sa rada dostala pod tú hnusnú osmičku. Nie a nie sa jej striasť. Drží sa ako blcha na mne. Ale keď tak čítam, tak aj tak máme celkom dobré výsledky, no nie? Tak vám prajem krásny deň, a nech sa vám dnes darí. Jess, dúfam, že tento deň prežijeme v pohode. Kmotre sa včera narodila dcéra, tak uvažujem, že pôjdem ju pozrieť a načerpať trošku pozitívnej energie. papa Ak sa mi podarí, večer satu ešte zastavím, teda, ak dorobíme skôr.
dzana
zavazna vaha je len ta rannajsia..a to sa treba vazit nalacno, nasmadno, vypradzdnena a naha..v priebehu dna komnzumujeme a pijeme takze je logicke ze vahe stupa..to si vobec nevsimaj...=)
prajem vam uspesne chudnutie =)
džanuš a ešte chcem dodať že tá tvoja večerná váha nemala nič spoločné s pribratím.vážiť sa treba vždy ráno nalačno.dnes ráno sa postav na váhu a tú si poznač.podla nej budeš vedieť čo ti spravil včerajší prehrešok.aj ja aj počas vitamínového dňa keď skoro nič neješ a postavím sa poobede na váhu tak vážim o vyše kilo viac.ale to je normálne.takže ak váha ráno na lačno ukáže dnes viac tak môžeš povedať že si pribrala ale nie podla tvojej včerajšej večernej váhy.takže neboj a smelo na váhu:))prajem pekný deň.ja mám dnes vitamíny a dúfam že to zvládnem.toto bude rozhodný deň.čo sa týka mojej váhy.aj dnes mám tolko ako včera a určite ste už zbadali že vy ste trpezlivejšie ako ja.ja sa dosť ťažko vyrovnávam s tým že moja váha sa nechce pohnúť.ale dúfam že sa to zmení.no uvidíme.
ahoj džanuška moja.tie tvoje príznaky ukazujú že ti padla hladina cukru.netreba sa zlaknúť keby si sa nabudúce takto cítila ale pre prípad istoty si kúp balík hroznových cukríkov a maj ich pri sebe stále.môže sa to zopakovať aj bez vodného dňa že ti klesne hladina cukru.vtedy si treba okamžite dať hroznový alebo obyčajný kockový cukor.to preto ti bolo zle.ale urobila si dobre že si trochu dopriala svojmu telu nejaké jedlo.neviem prečo ale aj ja som tak ako ty.ja ktorá som vždy dodržiavala pitný režim-od vodného dňa nevládzem ani jeden deň vypiť tolko vody ako by som mala.snažím sa piť aj takto vela ale aj tak je to menej ako som zvykla piť od začiatku diéty.no a ani mne sa moc nedarý.nepriberám ale tá váha sa od vodného dňa ani o gram nepohla.rozmýšlam o mojej dobrej metóde-porušiť trocha diétu:) doteraz to stále zabralo.zajtra mám vitamíny a keď sa to nepohne ani po ňom tak si na budúci týždeň naplánujem pár prehreškov.
dnešný deň prebehol v poriadku.no uvidíme zajtra.
a kde sa fláka naša inočka?hm?......
a pravda niqi......
ozvite sa dievčatká moje ako stojíte vy po vodnom dni.či sa váha zastavuje a ako ste s tým pitným režimom vy.
A to som ešte nespomenula, že vodu som dnes nemohla ani cítiť! Za celý deň som vypila iba 1,5 pohára čistej vody! Až potom na fajront 0,5litra tej ochutenej minerálky! :(( Takže aj v tom som totálne zlyhala!!
Ahojte bambulky! Ja mám dnes tak strašne zlý deň, že už nepamätám, kedy som taký mala naposledy! Včera som vydržala do cca 21:45 hore. V noci som sa asi 5x zobudila, na to, že sa mi niečo dialo v žalúdku, ale dalo sa to prežiť. Ráno som vstala a hneď v kúpelni som skoro odpadla. Bolo mi strašne zle, úplne taká triaška, všetko sa mi triaslo, úplne sa mi zahmlelo pred očami, žalúdok bolel, jednoducho strašne strašné!!!! Už dlho mi tak nebolo! Už teraz viem, že ten vodák mi strašne zle urobil na organizmus, aj keď včera to bolo totálne bez problémov. Dnes som vôbec nediétovala!!! Keď som sa ráno trošku pozbierala, hneď som si dala suché keksíky na žalúdok, a tie som vlastne pojedala celučičký deň, lebo tá otrasná nevoľnosť ma držala vlastne až doteraz - do večera!!! Tak som teda len jedla suché keksíky, ráno som si dala ešte malú kávu, okolo pol 12 a pol 3 som si dala tanier teplej polievky a cca o 4h som si dala ochutenú minerálku! Nevedela som sa toho zbaviť. už v živote to nechcem zažiť! A to nehovorím, že v robote som sa vôbec nevedela sústrediť, nič robiť.. ešte že mám dobrého kolegu, čo za mňa stále zaskakoval.. No a keď som prišla domov, tak som si dala 1 grah.rožok so zeleninou, ale cítim sa strašne plná!
Ten vodák mi inak urobila LEN 0,6kg, takže ráno som vážila 70,4kg, čo som bola dosť sklamaná! A teraz som sa vážila a mala som 72kg, skoro som zinfarktovala!!! Hneď ma napadlo, že v podstate za celý deň som sa ani raz neprežrala, žiadne čokolády ani podobné blbosti a pribrala som vyše kila? veď to nie je normálne!! čo bude, keď začneme normálne jesť? veď to budem mať za týždeň všetko naspäť!! Proste dnes bol nenormálne nevydarený deň!!!!!!!!
Zajtra pokračujem s diétou. Ale rozhodla som sa, že ani na konci tretieho mesiaca žiadny vodák nebude!!!! RAdšej si dám 2x ovocný deň! Nemienim si ešte poškodiť zdravie kvôli "sprostej" diéte.. to mi snáď uznáte! Len mi fakt nejde do hlavy, že včera preheblo všetko na 100 percent a dnes totálny kolabs!!! dúfam, že aspoň vám sa lepšie darí! hm? ako stojíte? aký ste mali dník??
no džanuška moja som na teba veľmi pyšná.perfektne si to zvládla.najlepšie z nás!!! a prajem ti aby sa to zajtra ukázalo aj na tej váhe.som rada že máš už tento deň v podstate za sebou.a myslela som na teba celý deň.teším sa s tebou a ak tá váha zajtra neukáže niečo prijatelné tak mi dáš tvoju adresu a o hodinu budem u teba aby som ti tú váhu vyhodila!!! :))
takže ten obávaný vodák máme na čas všetky za sebou a s úsmevom prekonávame ďalší mesiac.mne osobne sa menej pozdáva ako ten prvý lebo váha neklesá vôbec.síce ani nestúpa čo je v podstate dobré ale aspoň by to mohlo klesnúť aspoň trošku:))ale podla mňa to bude ráno stúpnutie váhy lebo som sa zase prežrala tých zemiakov.to tá beťárka inocka je na vine:))
niqi-tak o tomto sme hovorili.ak prestaneš telo trápiť diétou potom nebudeš mať takéto záchvaty žravosti.to spôsobila diéta.bude to trvať pár dní kým si telo znovu zvykne na to že dostane viac jedla a možno aj pestrejšiu stravu a potom prejde to nutkanie zjesť všetko čo vidíš.dopraj telu čo potrebuje len to skús obmedziť skôr na tie denné hodiny ako na večerné a uvidíš že to prejde.a potom sa donútiť k tomu pohybu.pôjde to.pre teba to bude menej drastické ako diéta.
boze ja som krawa:(ako som prisla zo skoly len jem,najprv obed a potom to islo,musli,keksik,jogurt:(jaj vsetko naraz