Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
ahojte kočky..vidím, že od januára tu zostal už málokto..takmer všetci po veľkom nadšení nejako poodpadávali:-)) ja som začala asi 8.1....prvý mesiac super, schudla som skoro 6kíl..ale odvtedy nič:-(( stále som niekde medzi 61 a 64kg...a dodržiavam tak na 90%..prehrešky sú v podstate len v tom, že na večeru nejem to, čo na obed, ale napr cez bielkoviny dám nejaký joogurt resp. večeriam tak, aby to enboo úplne iné, ako sa v ten deň má..ale aj tak, výsledky žiadne...tak sa chcem spýtať, ako ste na tom vy...
no už som sama a nič si neželal:)) no len to by mi chýbalo aby mi povedal pred odchodom ako mám vyzerať kým príde:)) to by som mu dala:))
a ten klud a ticho nemám ani ja džanuška moja:)) pamätáš? mám dvoch synov a tý mi zaručia hluk na každý deň:))
ahoj džanuška moja.to som straaaašne rada že si tu:)) tak mi bolo dnes smutno za tebou že pred dvoma hodinami som sa dobre najedla.robila som zemiakové pagáčiky.dúfam že nemusím vysvetlovať kolko masti to obsahuje:)) a hlavne na večer.no čo už.asi mi šibe:)) po vitamínovom dni som mala 67.2 kg.až tak som sa tešila že po včerajšom prežieraní som mala znovu 67.8 kg.no a viem si predstaviť čo ukáže váha zajtra:)) ale nejak ma to moc netrápi.máme za sebou pekný kus boja a trocha sa chcem aj ja dobiť energiou.aby to potom mohlo ísť na plnej čiare.teraz ma napadá že som pri tom mojom napchávaní sa zabudla dať psovi večeru.ha.. to má za to že mi nedal minule:))
a džanuška ty hneď si šla do tuhého? hneď na začiatok vitamínový deň.ale nech je ako je -hlavne že si tu:)) som rada.
no a čo sa týka inočky hát tá drahá duša sa zhrozí keď sa vráti čo mi tu stvárame:))a dúfam aj ja že sa má dobre a že jej aspoň trošku chýbame:))
no ale teraz už idem dať večeru môjmu malému psíkovi lebo ráno zje on mňa:))
Takže Jessuli, zase sama? Aj si dostala nejaké priania od milého, ako máš za ten mesiac vyzerať kým príde? :o) Aj ja by som celkom teraz prijala keby všetci vypadli z domu aspoň na týždeň. Božský kľud - to by bolo! :)
A inak to mäsko s kapustou by som si teda aj ja dala!! Asi si zajtra urobím niečo podobné. Aj kapustu mám doma, nebolo by to odveci :)
Ktovie ako sa darí našej inocke, či je v poriadku a či sa jej darí s "nemocničným" diétovaním... Myslíme na teba inocka, drž sa nám! :)
Ajoj Jessulinušik moja :)) Čo si to o mne myslíš? Ja? a opustiť Ťa? Ale niee! Ja mám výčitky keď sa na diétu vykašlem jeden, dva dni a nie ešte vás tu nechať samé! Ako by to vyzeralo! :) A hlavne teba by som neopustila - ty, ktorá to so mnou ťaháš od úplného začiatku a dodávaš mi toľko sily, optimizmu a úsmevu na tvári! :))
Ja som sa na základe tvojich vyhrážok znovu pustila do diéty a zvolila som ovocný deň. A hneď prvý deň bol samozrejme prehrešok - mamina varila hubovú omáčku, tak som si omočila jednu jedinú malú knedličku do nej! :) Ale keďže som dnes od rána až do teraz makala vonku na záhrade, tak to beriem tak, že žiadny prehrešok nebol, lebo tú 1knedlu som určite spálila aj 5x :) To sme si dnes teda mákli - sadenie, hrabanie atď. Teraz si idem napustiť vaňu a aspoň na pol hodku sa tam vyvaliť! Jeee, už sa taaak teším! :)
ahoj džanuška moja zlatá:))
vieš jak si mi tu chýbala?? neskús nás opustiť lebo pôjdem tam pre teba a dovlečiem si ťa sem k sebe a dám ti jesť len to čo jem ja:))to čo robíš nie je zlihanie ale malá pauza ktorú telo sem tam potrebuje.len čím ďalej trvá pauza tým je ťažšie sa sem vrátiť k diéte.pokús sa zlatko lebo ja ťa tu chcem a potrebujem.nenechaj ma tu v tom.spolu sme začali a spolu aj skončíme.prosíííííím:)))
ja som mala dnes kapustu s mäsom.dobre som sa najedla.muž len kukal aké 2 plné taniere som si dala na obed:) ale dnes večer zas odišiel do práce a vráti sa až o mesiac takže dovtedy musím niečo vyprodukovať ale nesmiete ma tu nechať samú.
sama to nezvládnem.potrebujem vás.
džanuška ak ráno nezačneš tak pozajtra rstaneš ráno a ja budem stáť pri tvojej posteli nad tebou a vnoci ťa budem strašiť:))
Ahojte zlatíčka moje!! NOrmálne ste mi chýbali za tieto dva dni!!! Ja som od vodného dňa na bode mrazu. Streda, štvrtok a dnes sa stravujem normálne, sladké, slané, normálne jedlo. Musela som, lebo vážne som sa s tým žalúdkom necítila dobre. Včera som skúšala naskočiť znovu na diétu, ale musela som to porušiť, lebo akonáhle som trošku zostala pred obedom hladná, strašne ma rozbolel žalúdok, ako stredu po tom vodnom dni čo mi tak bolo zle. Zobrala som to ako signál, že treba trošku žalúdku "polaviť" a dať mu normálne jedlo!! Tak som urobila. Aj dnes mám voľno! Podľa mňa som to musela urobiť, ale mám pocit, že úplne zlyhávam! že už druhýkrát som vás takto na pár dní v tom nechala, keď som mala 2-3dni pauzu! čo sa týka toho váženia nalačno - tak to robím vždy a urobila som to aj vtedy keď som písala, že som jedla celý deň len suché keksíky a polievku + niečo večer hodila do seba! Vážne som pribrala na späť niečo cez kilo a doteraz nechápem ako! bola to pre mňa dosť zlá motivácia!! Dnes ráno som mala zase 72!!! Ja sa neviem tej 72, ani 71 - a vlastne celkovo 70-tky zbaviť, ako inočka 80-tky! Zajtra sa mi snáď podarí už nastúpiť znova na diétu! Aj keď ak mám pravdu povedať, nemám moc chuť do toho ísť! :(( Ale vy ste mi inšpiráciou, takže do toho pôjdem! Hlavne ty Jessulik, toľko Tvojho optimizmu nemôžem len tak prehliadnuť! :)) Ďakujem Ti! Aj inocka moja, drž sa! Musíme prekonať tie zlé čísla :)) my to zvládneme nejako!! :) pekný dník ešte, možno sem ešte večer zablúdim! pa
už je večer a vitamínový deň v podstate za nami.no čo vám povedať:))
ak vám poviem že dnes mi matka nabalila zbytky jedla pre psa a mne za nimi tečú sliny tak to vám hádam nemusím vysvetlovať jak som hladná:))
tak by som ich zobrala psovi:))
tak mu závidím!!!
nemôžem povedať že som hladná ako pes lebo ten sa teraz z chuti najedol len ja som ostala hladná:(( ale prehrešok nebol:) uvidíme čo ukáže zajtra váha.som zvedavá.
a vy ako ste zvládli dnešný deň???
no v tomto musím uznať že máš pravdu.ani mne sa nepáči a ani mi nevyhovuje 3x sa stravovať.ak skončí diéta tak si plánujem jedlo rozložiť na 5 dávok denne.to bude ideálne.ale spôsob stravovania mi vyhovuje.len tie dávky by potrebovalo vylepšiť:))
no prepac mas asi pravduu ale podla mna nieje dobre jest 2 krat denne alebo tak 3-krat to sa uz da 5je najlepsiee