Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Ahaa, už viem o čo tam u vás doma ide! Havo tiež začína na 80-tke a chceš ho donútiť, aby ste chudli spolu, čo?? Ty beťárka jedna! :o)) Tak teda dúfam, že tie vitamíny Ti dodajú tú silu aby si sa reštartla a bojovala na plno ďalej so mnou! Aj keď vitamín. deň a TY.... :) Ale aby sme neboli prekvapené!
S tou váhou si nerob hlavu, veď vieš, ako to u teba funguje: potlačiť hore a potom ide lepšie dole, takže už vôbec by som v tvojom prípade nevešala hlavu trdielko moje, heej? :) Ja som dnes ráno stúpila na váhu.. včera som sa pochválila, že som skoro o kilo dala dole za jeden deň, a dnes ráno tam bolo zase o 0,6 kg menej, teda som mala 70,9. Veľmi sa z toho teším, lebo som aspoň na tej 70-tke a nie na 71,72... Ja len dúfam, že zajtra sa tam neobjaví 71!! Aj keby zostala váha stáť, alebo išla dole len o 1dkg, vôbec nevadí! Tak uvidíme! Ale cítim sa nejaká plná, možno to bude aj mojimi "ružovými" dňami, ktoré sa blížia, typujem tak od zajtra! To budú zase nálady! Ešte že mám zajtra sladkú večeru! dúfam, že nespapám všetko čo príde pod ruku :))Tak teda ešte napíš, ako sa Ti dnes darilo. čo máš zajtra v pláne variť?
ahoj niqi:)) som rada že si sa prišla na nás kuknúť.si zlatá a som rada predovšetkým že sa ti darí:)) si šikulka.a s tváričou si nič nerob.určite si zlatá:) a pekná takto ako si:)) kukni na nás častejšie.budeme radi.
ahojte baby celkom sa mi darii ale ta moja hlawa jezis ona je taka gulata ako najvacsi tucniak vyzeram:)aj tie licka co mam s tymr robiit
dobré ráno džanuška moja:)
no aby som reagovala aj na tvoje príspevky včerajšie tak v prvom rade ten chúďatko malý havino má okolo 80 kíl:))
no a tajdôležitejšie-som velmi rada že sa ti takto krásne pohla váha:)) som na teba hrdá.len tak ďalej zlatko.no tak to si šikulka že si nemala prehrešok.a čo sa tak začínaš odlišovať odomňa?asi by som si mala ja brať príklad z teba ako ty zo mňa:))
no dnes moja váha ukázala 68,2 kg.myslím že to hovorí samo za seba.no koment!!!!!ale čo už.dnes mám vitamíny a dúfam že dnes sa už pozbieram a vrátim sa na staré kolaje na plnej čiare.dnes v pláne prehrešok nie je,ale veď v pláne nebol ani včera:)) no uvidíme.prajem pekný deň.a večer sa ozvem ako som dopadla:))
Jessuli, nebuď na smutnučká! To nič! Rozmýšľam tak, či by ti nepomohla ale jedno-dvojdňová pauza, že by si sa fest dobila a išla potom ďalej fakt, ale fakt naplno! Vieš, že papať všetko doradu cez pauzu.. Mne to veľmi pomohlo keď som sa takto "resetla" z diéty. Potom je na nejaký čas pokoj s prehreškami a dá sa to zvládnuť aj bez nich!!! hm? čo hovoríš? teda nechcem Ťa odhovárať, ale možno by to bol nakoniec fajn nápad! Aj keď bude návrať zase ťažký ako vždy! Skús porozmýšľať mojušik, hej? :)
Ja idem buvkať, aj Tebe prajem dobrú nocku! A veľa síl do nového dňa!
(A som rada, že si sem aj tak prispela, aj keď si nemala bohvieaký deň) :)) Zajtra bude lepšie!!! brú nocku!
no dobrý večer slečinka moja:))
rozmýšlam či sem mám dnes vôbec prispiť ale asi áno.tak dnes som navarila aj napiekla aj som sa pekne napráskala.dala som si aj dobré parené buchty a pravdaže zasa na noc.som strašne až nepríjemne plná.čo to ja v posledných dňoch stváram.bála som sa ako zvládnem týždeň keď je doma muž.to som zvládla perfektne ale odkedy odišiel nevládzem so sebou.radšej idem spať lebo som na seba velmi nahnevaná.
Ahoj adriana! Hej, tak ako hovoríš, niektorí to vzdali, teraz tu v podstate bojujeme tri! Ja som schudla zatiaľ 8,5kg. Takmer všetko išlo dolu ten prvý mesiac a ten zbytok druhý mesiac. Teraz sme začali tretí, tak uvidíme ako to dopadne! :) U náš sú prehrešky takmer na dennom poriadku :) Teda nie úplne každý deň, ale sem-tam to telo jednoducho potrebuje!!! Ale nevzdávame to a bojujeme! Aj tebe držím palce! :)
Neboj, nezabudla som na tvojich malých nezbedníkov! :) Tak ale aspoň ti nie je smutno! :) A správne - nedaj sa od muža!! Žiadne "vyhrážky" ako máš vyzerať!!!! To by som mu dala keby Ti niečo také povedal! :) Tysa musíš riadiť sama seboua svojími pocitmi!! že mám pravdu? :))
Ajoj Jessuli, aj ja som veľmi rada, že to všetko môžem zdielať s Tebou! :)) A to čo malo byť s tými pagáčikmi? No fuj-to! :)) Toľko kalórii - aby si od toho neumrela :)) Ale že si to ty.. no dajme tomu.. Len nemôžeš popritom zabúdať na chúďatko malého havina, veď on za tvoju diétu nemôže! :) Hej, ja som sa vrhla po tých troch dňoch do toho a začala som s vitamínovým dňom. Včera som mala 72,4kg ráno a ešte som si tak večer myslela, že na druhý deň bude snáď aspoň 72,2. Ráno som sa postavila na váhu a mala som 71,5, skoro som odpadla! :)))) Takže skoro kilo! Kiež by to tak išlo každý deň! Dnes bol bielkovinový u mňa, naši robili na prírodno mäsko, mala som pôvodne v pláne papať to, ale na poslednú chvíľu som to zamenila za mlieko. Na obed som si dala cca šálku a pol mlieka + 1,5 rožka. Strašne dobre mi to padlo. Minule som tak rozmýšľala, že som takmer úplne vynechala cez túto diétu mliečne výrobky - hlavne (nízkotuč.)jogurty a mlieko! Tak to chcem trošku napraviť, lebo strašne lúbim také veci! A aj teraz na večeru som si dala takú menšiu šálku ale už len čisté mlieko bez ničoho. Na zajtra už mám hotové zelenin. rizoto! Mňaamii :)
S inočkou - to máš pravdu, dúfam, že neskolabuje, keď zbadá, čo tu my stvárame - pagáčiky a veci podobné, žee? :)) Ja som dnes mala náhodou deň bez jediného prehrešku! Dúfam, že aj zajtra tak bude! Aj pozajtra, popozajtra, popopo.... :))
ahoj adriana:))fakt je tu už málo kočiek.s velkým elánom žačalo vela dievčat ale stále nás tu je menej.
no dobrá otázka ako sme na tom mi:))
ja som schudla niečo cez 12 kíl.ale prehrešky sú a aj boli:))
to u mňa patrí k diéte:))
napríklad na moje začudovanie po včerajšom dobrom výdatnom prehrešku schudla pár dkg.teraz mám 67,5 kg.koniec ďaleko-cesta ešte dlhá tak sa snažíme to nevzdávať.no čo sa týka toho chudnutia aj mne to prvý mesiac išlo fantasticky a teraz asi tancujem na tej istej váhe.hore dole jedno kilo:)) ale asi som za to zodpovedná aj ja.hoci aj keď som všetko dodržiavala ani vtedy sa mi váha už nejaký čas nepohla.dúfam že sa to už zmení a zase budeme všetky spokojné.prajem vela šťastia a elánu do ďalšieho chudnutia.