Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

niqi

a ja uz amm dva kilo naviac od vtedy co som tu bola babyyy dufam ze ma medzi seba primete a prepacte co som wrawela,urcite sa po tyzdni budem citi lepsie a nieco hadam schudnem budem na 100%dodrziawat

džana

Jessulinuška, jasné, že sa musím o teba starať, ako by to bolo?! :))) To som rada, že si včera papala už normálne! Dúfam, že aj dnes a že si nevymýšľala trdielko moje! :o) Ja som dnes stúpla na váhu a mala som o 0,1dkg viac než včera! No teeeda! Navyše som dnes ráno dostala tie naše "obľúbené" dni, takže do rána striedam nálady :)) Asi tým bude aj to, že dnes som vôbec, ale vôbec nebola hladná! Keby som mala dnes ten vodný deň, tak by som si ani nevšimla, že som nejedla! :) Úplne som zabúdala dnes jesť, tak ale aspoň niečo som na silu do seba natlačila keď som si spomenula za celý deň, že treba aj papať :) Ale len vitamínky boli, žiadny prehrešok čo sa teším! Zajtra by som mala mať dusenú mrkvu s hráškom + kuracie mäso. Len neviem, či mi zostane z toho aj na večeru :( Ale tak niečo vymyslíme! Pôjdem pomaly do sprchy a asi mrknúť telku. Veď čo už dnes viac stihnem? Ty čo sa dnes ešte chystáš porábať? ha? daj nejaký typ :)

jessika

ahoj ty moja zlatučká:)) takto pekne sa ty tu o mňa staráš?ale neboj nič sa mi nestane.piť som pila vela lebo som bola smädná. včera to už bolo v pohode.ráno som mala 1 jablko, obed kapustu s mäsom a čierny chlieb a na večeru takisto.až na to že včera ma strašne bolela hlava a piť som nezvládla tolko kolko som mala.ale bolo to v pohode.
veru to dnešné váženie.moja váha ukázala dnes ráno 67,2 čo ti dúfam dokazuje že som jedla včera:))
no ty máš dnes vitamíny:))dúfam že ich zvládneš v pohode.
a inocka by už fakt mohla prísť.dúfam že je v najlepších rukách a že je v poriadku.ale veď pomaly by sa už mala aj ozvať.čo ty na to?
pekný deň anjelik môj a ozvi sa mi:páááá

džana

A ešte jeden maličký prehrešok na dnes, aby som neporušila dobré zvyky :)) Doobeda som "ukradla" kolegovi asi 3-4 hlty mliekovej kávy s "cukrom navyše". A čo ty? ty si náhodou neporušila tie naše zvyky v prešovaní sa? :)))

džana

Mne sa tiež konečne pohla váha smerom nadol. Dnes ráno som mala už iba o " 0,3kg menej oproti včerajšku, ale veľmi sa teším aj tomu. Len som sa modlila, aby váha nebola vyššia než deň dozadu! Dnes som mala na obed v práci zapekané cestoviny s kápiou a hríbami. trochu som sa bála keď som si to objednávala, žečo to bude za zázrak, ale bolo to naozaj vynikajúce!!! Mňamii.. A na večeru som si dala sladké + kocku čokošky :)) Bojím sa trošku zajtrajšieho váženia, že čo sa tam ukáže! :)) Zajtra nastupuje ovocný deň. Celkom sa aj teším :) Tak sa necháme prekvapiť! A tebe zlatinko moje ako sa dnes vodilo? dúfam, že si naozaj dobre papala, hm? Takže poprosím rozpis Tvojho dnešného jedálnička :)))

džana

Hej ty Jessulik moja! To čo prosím Ťa stváraš?? Musím Ťa aj ja vyhrešiť teda!! 2 jablká za celý deň? Čo chceš niekde odpadnúť alebo vyviesť?? A ešte si si vybrala jablká, po ktorých strašne rýchlo vytrávi žalúdok a bleskovo je akoby prázdny!! Aspoň si poriadne pila??? No vidím to na takú malú bombu, že dostaneš odo mňa! :) Ale nie, fakt to nie je dobré a vôbec nie zdravé!! Dávaj si prosím Ťa pozor na to, lebo ak sa Ti niečo stane, tak ja budem plakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaať!!!!!!!!!! Veľmi veľmi!! Pekne s rozumom, jasné???

jessika

ahoj džanuš:)
dnes som skoro odpadla ráno pri vážení.váha ukázala 66,5 kg.tak to som včera riadne prehnala.to bude nemalý šok pre organizmus.skoro 2 kilá za deň.no neviem ale toto sa niekde ukáže.alebo sa zastavý chudnutie alebo neviem.to som nemala včera robiť.tak preto som sa včera triasla.to je strašne velký úbytok váhy za deň.no skúsim to nejak napraviť.asi budem trochu opatrnejšia.takéto šoky nemajú nič spoločné so zdravým chudnutím.samozrejme že číslu na váhe sa teším ale to bolo na jeden deň privela.no uvidíme.možno sa z toho ničo vráti ak sa dnes najsm:) ešte neviem čo budem jesť ale to je isté že stierkovať musím takže práca zadelená a idem sa pustiť do toho.pá zlatko a azvi sa ako stojíš.ja sa pokúsim prestať blbnúť.dva dni prejedania a jeden deň zabudnem jesť:)ani jedno nebolo správne takže sa pokúsim trocha dať si pozor a sústrediť sa na chudnutie-ale zdravé chudnutie.detičky potrebujú maminu.a pravdaže maminu ktorá má vždy plno energie:)prajem pekný deň:))

jessika

ahoj džanuška moja jediná na svete:)) umieram:))ja krava som dnes jedla dokopy 2 jablká a robila som izbu aby som nemyslela na jedlo.takže prehrešok nebol ale nohy sa mi pri stierkovaní na rebríku triasli.trochu som to prehnala.aj s nejedením aj robotou.cítim sa dosť slabá.zajtra sa ozvem drágaság dobre?a tebe konečne krásne začali klesať kilečká počúvaj:))som rada.teším sa s tebou.