Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
inac baby podla mna je to tym ze prisla,jar a nechuti nam az tolko papat ako wolakedy:)wed w zime to je tazke drzat dietu same kolaciky,a tak ako som citala ste mali aj dost prehreskov a teraz ani poriadne nejete:)myslim to zo srandy
no ja mám dnes vitamíny:))
džanuš to je môj deň veď vieš.no ani neviem či ti mám povedať pravdu ale asi áno.asi ma aj znosíš:)))dnes som jedla celý deň len jedno jablko.ale fakt som zabudla jesť.ale teraz si idem dať niečo. slubujem.a ty moja?ako sa dnes darí tebe???
dakujem wed ja si to pomalicka kazdy dnom uwedomujem a som hrda na sebe ked je piatok a secki deticki idu do mesta pit:)a ja pojdem na prechadzku,alebo zabehat si predovsetkycm kvoli zdrawiu to chcem wed co by zo mna bolo tak o 10rokov ako by som vyzerala??fu to ani nechcem wediet horsie ako celebrity bez make-upu:D
no niqi ja z teba žasnem:))toto je to čo potrebuješ.dúfam že ti ten elán vydrží dlho ale s tým cvičením choď na to pomali aby si vládala!!!musím ťa pochváliť.tak mne sa zdá že táto diéta nezmení len tvoju váhu ale celého človeka.som na teba hrdá že si sa takto rozhodla.dúfam že vydržíš.ale najťažší krok máš za sebou.už si začala a to je vždy najťažšie.prajem ti vela úspechou k tomuto celému.
a uz wjem preco som nabrala ttych 5kg spat akoze nebolo to dako rychlo,ale vratila som sa k mojmu zlemu zivotnemu stylu,a to nielen jedlo ale aj cigarety,alkohol a to sa wam uz potom nechce sportowat,a teraz ked budem cvicit nielen pocas tychto 90dni,ale stale bycikel,prechazdky,domace cvicenie a tak inac uz wjem ako budem cvicit,neviem bavi ma to a citim sa skvele potom,od dneska som zacala 10min beh,potom15min aerobik a dakych 10min cviky brucho,zadok takze je to 45min ked toto budem robit denne budem rada,nejde len o chudnutie ale aj zdraviee ja to chcem hlawne kwoli tomu,aby som sa uz nidky newratila k cigaretam alkoholu a takemu nocnemu ziwotu:D
dzana:to je super drzim aj tebe palcee neboj ty to zvladnes:)tu treba len pevnu volu a potom to ide samo ja som raz shcudla 5kg a to som drzala mesiac,no dneska mam druhy den:)ja uz cem mat apson po prvom vodovom
dobrý večer:))džanuška moja jediná to som radaaaaa.teším sa spolu s tebou.no ja som na teba taká hrdáááááááá.a tá šestka sa vráti neboj:))ja mám aj dnes 67,2 a jedla som poriadne.a na sladkú večeru som si dala parené buchzy s nutelou:))
prajem dobrú noc.zajtra sa ozvem:))
Niqi, ja sa pridávam k držaniu palčekov :) POdarí sa, neboj, len musíš byť trpezlivá!
A ty čo miláčku môj? :o) Aký si mala dník? Ja dnes zase taký náladový.. Len som zase a opäť zhrešila. Na obed do mňa kolega natlačil ešte jeden špic pizze. Po obede som mala také všelijaké chute a neodolala som, dala som si jednu tyčinku Kinder. No a večera bola normálna. Ale asi o pol siedmej ma chytila taká "žravosť", že som jedla, čo sa dalo - kyselé, sladké, no čo mi prišlo pod ruku! Nebolo toho nejako extra veľa, ale dosť! plná som bola teda.. So zajtrajším vážením nebudem určite spokojná! OZAAAJ!! Dnes ráno som sa vážila a hádaj čoooo?? čím sa začínala moja váha? haaa? že neuhádneš?? na začiatku bola 6-tka!, Presne 69,9!!!! Normálne som si od radosti podskočila :)))) Také číslo som nevidela už poriadne dlho.. Len škoda, že zajtra ráno bude zase začínať 7-mičkou! :(( Ale zajtra budem už poslušne papať čo mám, sľubujem!!! A pozajtra už bude naspäť 6-tka, teda veľmi dúúfam!! A Tebe sa ko darilo? Všetko ok? či si tiež vystrkovala rožky ako ja? :))
mnam tak teraz si warim obedik dusene masko s mrkvou uz sa nan tesim:)a pojdem si zabehat ked je tak pekne dneska
dobré ránko ptrajem:))
no tak v prvom rade vitaj medzi nami niqi.pravdaže si prijatá speť a nemáme ti čo prepáčiť.pokús sa o to a prajem ti aby sa ti to tentokrát už naozaj podarilo.vela šťastia.
dobré ráno aj tebe anielik môj.ako si sa mi vyspinkala?ja otrasne.v noci som sa zabudla na pokeci a vôbec nie som vyspatá a hrozne ma bolí hlava.táááákže o 1 dkg viac????a čo si viac vzduchu dýchala?či čo?ty kočka moja:) no prehrešok nebol ani u mňa len som včera aj ja na silu jedla všetko.až na to že raňajkovať som úplne zabudla.síce aj to je prehrešok.no uvidíme ako sa nám bude dariť dnes:))prajem nám všetkým pekný deň a vela úspechov.