Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

jessika

ahoj niqi.pokús sa fakt vypadnúť pri obede.máme nádherné počasie takže sa poprechádzaj kým ostatný budú jesť.budem na teba myslieť a držať ti palce aby sa ti to dnes vydarilo.ale dnes necvič.velmi ťa to unavý a budeš strašne hladná na večer.mám to odskúšané.

jessika

dobré ráno dievčatká moje.
ja som sa tak zle vyspala.mala som také blbé sny.no chýbalo mi lahnúť si s plným bruškom?ako tak rozmýšlam nad sebou tak to čo v poslednom čase stváram to nie je vôbec diéta.nejde tu len o tie prehrešky čo robím ale o všetko dokopy.vynechávam jedlá,vôbec nedodržujem raňajky obed a večeru.potom sa nažerem a nie diétnej stravy.no a čo je najdôležiťejšie vôbec nedodržujem pitný režim.dnes ráno váha ukazuje presne 67,1 kg.a dnes som sa rozhodla dať si obrovský pozor a dohliadnuť na to aby som sa vrátila na staré kolaje.ešte potrebujem schudnúť 8 kg.to je môj ciel.moja vysnívaná váha je 59 kg.ak neprestanem blbnúť tak sa s týmto cielom môžem rozlúčiť.škoda že prišla jar.asi mi uškodilo to.kým sme mali velké zimné kabáty tak som sa snažila ako sa len dalo aby som šokovala svoje prostredie keď sa vyzlečie kabát.ale teraz ma každý chváli a ja som sa nejak nechala uniesť peknými rečami.ale teraz sa to skončilo.teraz som si to uvedomila a chcem sa polepšiť.
aaaale musím sa vám aj s niečím pochváliť:))včera som bola voliť.a mala som na sebe nohavice čo som si kúpila volakedy velmi dávno.nosila som ich keď som mala 16 rokov:))odvtedy mi boli malé ale boli odložené na pamiatku lebo boli v tom čase velmi drahé a kúpila som si ich z mojej prvej výplaty:))
prajem pekný deň dievčatká moje:)

niqi

ahojte tak ja som mala uh den mala som 2mini kolaciky a vecera 1welka zemla ani nelutujem lebo by som bola taka hladna cely den som len niekde lietala voleybal a tak:Dtakze som spokojna dneska mam vit.dala som si rano mlieko s bananom a uwidim co dneska este budem jest dufam ze sa mi to podari lebo zas mame navstevu a ked bude obed asi dakde odskocim:))

jessika

ahoj džanuška.presne o inocke som rozmýšlala aj ja.nejak sa už dlho neozíva. dúfam že sa ozve čo najskôr.no ja jem takéto veci keď dostanem chuť na ne:)dnes som mala na večeru pastétový chlebík.vlastne 3:))takže teraz som už najedená a idem spať:)
jéj a môj syn má apríl 26 narodeniny:))) a sú to aj moje druhé narodeniny.v tento deď som sa znovu narodila.a ja by som bola rada keby si bola tu neďaleko.to by sme sa spolu vykorčulovali:))no čo už spraviť.asi by fakt mala otráviť toho môjho a potom sa sem nasťahuješ:)))dobrú noc prajem.

džana

inak kde je naša inocka? veď spomínala, že ide len na pár dní - aspoň myslím. A už je tam vyše týždňa? Dúfam, že je v poriadku!!! A že sa jej darí..

džana

hej Jessuli, presne 24.4 - aprílový blázon :)) A jasné, že ma zaujíma, ako dopadol tvoj včerajší deň! O každom dni mi musíš aspoň čo-to napísať predsa! :) Fúú, a to papáš takéto veci? heej, ty trdielko moje! Ale nevadí, dúfam, že si sa aspoň dobre napapkala, hm? :)) Nebooj, nepoviem nikomu, je to medzi nami :)) A ak si myslíš, že mi tým urobíš chúťky, tak si na veľkom omyle! :)) Ale dala by som si niečo mňami. Aj ovocie, to je jedno. Ale tak už vydržím do zajtra nejako, ne-e? :) A čo, už ste boli voliť? ja ešte nie, a rozmýšľam, či ísť. Nechce sa mi obliekať a veci okolo toho! Zajtra mám ovocný! to je asi prvý raz čo sa nejako extra na ňho neteším! Ale tak keď uvidím zajtrajšie slniečko a ten krásny deň,tak všetko bude určite ok! Zajtra by som chcela ísť korčulovať! Ale nemám s kým a kam!!! Moja "korčuliarska" trať je celá rozkopaná kvôli kanalizácii (myslím, že som to aj spomínala). A asi ma švihne keď budem musieť sedieť doma na zadku v takom nádhernom počasí!!! musím niečo vyšpekulovať!! Babula, prečo si tak ďaleko?? Mohli by sme spolu chodiť korčulovať, bicyklovať.. nechceš sa presťahovať niekde bližšie k Trnave, alebo Blave? :))) To by bolooo :))

jessika

ahoj džanuška moja:)
takže o tri týždne máš narodeniny:)kedy presne?to len aby som vedela kedy to máme osláviť:))a aj ja som na teba velmi hrdá že si včera odolala.si šikulka.
ak ťa zaujíma ako sa skončil môj včerajší vitamínový deň tak ti pošuškám že som zjedla ooobrovské vyprážané mäsko s tarhoňou:)))ale nikomu to neprezraď:))no dnes som jedla ráno jedno jablko.a o 15.00 vajíčka s čiernym chlebom.zasa som zabudla na obed.ale nevadí dnes si dám niečo aj o trochu neskôr.a čo sa týka včerajška však že to boli vytamíny čo som pojedla????:))a neskús povedať že nie!!!!:))no a vy dve moje čo stvárate dnes?dúfam že neblbnete ako ja:)

džana

Inak dnes som si dala nový záväzok - že si darujem na svoje narodeniny váhu min. 66!! To znamená ešte niečo cez tri kilá presne za tri týždne! Dúfam, že sa mi to podarí :)) Aj keď teraz to ide strašne pomalyy tá váha..

džana

a ty Jessulik moja najdrahšia?! ty čo stváraš zase prosím Ťa? Za normálnych okolností by som Ti nadávala, že si nepapala, ale keďže viem podľa seba (z predchádz. dňa), že sa dá naozaj na to zabudnúť, tak máš dnes ospravedlnené! Ale posledný raz, hej? A čo ešte sa pochváľ čo si papala do večera odkedy si písala o tom jednom jablku, ha?? musíme si to predsa sledovať - ráno, naobed a večer, hej? Ja som mala dnes šošovičku, aj na obed aj na večer, ale ráno som si dala ešte malú mliek.kávu, nejako ma bolela hlava, aj žalúdok. a dosť mi pomohla! Inak bez prehrešku! Len teraz som s maminou robila pár lokšov. No viete si predstaviť tú vôňu, mäkkosť lokšu a chuť.. ale odolala som všetkému a som na seba hrdá :) Teraz už som ale dosť hladná, pôjdem teda do sprchy a spať. Zajtra ma čaká veľkonočné upratovanie, jupii :((( Len neviem čo si urobiť k obedu. Nejaké cestoviny? s čím? poraďte mi!!

džana

Ahojte kočky moje! Najskôr ty niqi: Aj mňa si týmto priznaním trošku šokovala a zároveň veľmi milo prekvapila s tým, že si sa rozhodla takýmto smerom zmeniť sa. Veľmi, veľmi Ti v tom držím palčeky!!!! Viem, aká je dnešná mládež, jeden ako druhý, a majú na starosti len dve, prípadne tri veci - fajčenie, alkohol/drogy. Vôbec Ti neprajem, aby si bola jedna z nich. Sú to všetko len pubertiaci, ktorí si neuvedomujú, čo bude neskôr z nich a o čom je vlastne život. Ak budeš takto ďalej pokračovať - v tomto rozhodnutí - určite si vyberieš ten najsprávnejší možný smer!! Prajem si, aby Ti to vyšlo!! naozaj!
to s tým cvičením si myslím, že si zvolila dobre, keď máš nejaké konkrétne partie, z ktorých chceš zhodiť, tak sa treba na ne zamerať. Ja osobne zatiaľ mám v pláne od začiatku schúdnúť celkovo a potom sa uvidí! :)) Tak veľa zdaru :)