Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
No toto?! Po dlhej dobe prídem a nikde nikoho za celý deň? žiadny príspevok! to sa mi už dlho nestalo :)) tak ja len tak v skratke dnes, že ráno som mala o 0,4kg viac a vôbec neviem prečo. Včera som si dala síce doobeda jednu malú kávu, ale inak žiadny prehrešok!! nechápem! ale čo už?! Zato dneska som pojedla hocičo. Akože raňajky, obed a večera boli v pohode, ale ráno som si dala samozrejme mliekovú kávu a hneď po obede som si dala jednu tú malú tyčiku Merci + mliek.kávu + dve malé čokoládové tyčinky. A aby nebolo málo, tak som si dala čokoládové bebe keksíky. Asi mi šiblo, neviem vám to presne vysvetliť. Ale tak výčitky sú vôbec neni! :)) Neviem prečo, ale mám taký pocit, že zajtrajšia váha bude o niečo lepšia než tá dnešná, napriek tomu, že som toľko sladkostí pojedla! Alebo zase o pol kila väčšia? :)) No nechajme sa prekvapiť. A čo vy? Darilo sa aspoň vám? Aký ste mali dník?
Dobre Jessulinuška, veď vieš čo robíš a dúfam, že si to rozmyslíš poriadne aby si si neuškodila! A musím sa o teba starať, veď aj na to som tu. Dávať pozor na vás, na TEba! :) Takže šuplík môj, pokračujeme teda v chudnutí! Ja som dnes tiež mala nezmenenú váhu, presne to, čo včera! A to som mohla mať určite menej keby nebolo toho zlého škaredého rizota! :)) Snáď ráno bude aspoň o 0,2kg menej! :) Aj vám to prajem kočky moje zlatučké! Teda Tebe Jessuli stačí 0,2kg ako mne a Inocka prajem aspoň 0,6kg menej ako dnes! Zaslúži si to! Minimálne za tú nemocnicu! :))
Jeee, hneď na začiatok dvojité potešenie, inocka sa nám vrátila! :))takže sme už komplet! Ahoj inocka!!! Veľmi rada ťa tu vidím naspäť medzi nami! Ja sa tiež pridávam k otázkam od Jessik, ako sa cítiš a či si už v poriadku?? môžeš s nami bez problémov pokračovať? a je mi ľúto že si takto pochodila v tej nemocnici! No slovenské zdravotníctvo, chápeš?! :) A jedno kilečko hore dole.. Dáme to na poriadok, neboj! Trošku sa posnažíme a je to?! :)) Jasné? Máš za sebou aj oslavu, koláčiky a chlebíky, takže energie bude dosť! Už sa len vrhnúť na to! :) Veľa šťastia teda k návratu! :))
no ahooooj ty naša stratená duša:)))
inočka konečne si tu:))som stašne rada.si v poriadku?už sme sa o teba báli.takže si sa nám dúfam zdravá vrátila.a čo tam s tebou stvárali?prečo si nevolala nás?boli by sme ti s džanuškou posúrili tú operáciu.pohli by sa lekáry skôr.ja viem byť dosť presvečivá ver mi:))ale chvala bohu si tu a pokračujeme podla plánu.z toho kilečka si nič nerob.veď to dáš dole zas a hotovo.ja som na svoju operáciu poprosila odklad.ale teraz sme tu už pokope a no neviem čo si ty čítala ale mi s džanuškou sme všetko dodržiavali:) však džanuš?to si tie prehrešky určite čítala na inej stránke:)))
ahojte dievčata.
Tak som sa tu konečne po týždni prepracovala. Hrozne moc ste mi chýbali. Trošku som to tu poprečítala, čo ste za ten týždeň povystrájali (-: Musím vás v prvom rade pochváliť, ako sa vám darí. No, ja sa akosi nemám ani čím pochváliť. Samé prehrešky od A po Z. V nemocnici to bolo jedna katastrofa.Najskor ma nemali kam ulozit, potom ma mali brat na druhy den hned na zakrok, a akosi im nevysiel cas, tak ma nechali o smade cely den a vecer o deviatej ma operovali. Tlak v cudu. 2 dni hladna, nervy kade tade, tak som si doma dopriala normalne jedlo, nech sa z toho soku rýchlo spamatam. Takze moje drahé dievcatá, dnes ráno som sa vážila a bohuzial 83. Takže to kg mam spat, ale dnes som uz nastupila do prace, tak som sa zasa zatala a idem podla planu. Takze dnes to budu len cestoviny bez sladkosti(-: Syn mal narodeniny, tak som si dala tortu, kolacik,a chlebik a ze DIETA!!! moja polovicka sa ma v sobotu pytala, že aký den to mám , ked hucem šišku s džemom. Hroza, konečne som v práci. Minuly týžden som skúsila len tak kožennu bundu a na moje prekvapenie som ju krasne zapla. Aj mi srdiečko podskočilo. Tak sa na vás babulky tesim.
dobré ránko.džanuška moja.ja som štupel s výškou 164.no to by som bola pekná misska tam medzi tými vysokými kočkami:))máš pravdu zlatko.ja viem.a cením si že sa o mňa takto staráš.si pokladík môj:))no dnes ráno váha nezmenená.hm...stojí.ukazuje 67,1kg.no ale mám tretí deň dnes.a zajtra vitamíny.ak to nepokašlem tak uvidíme potom.prajem pekný deň.
Inak Jess, nechcem Ti to moc rozkecávať a dirigovať, ale nemyslíš, že váha 59 je už priveľa na jednorázové chudnutie? 20kíl dať dole je už niečo!!! Podľa mňa by bolo rozumnejšie dať si po tejto 90-dňovke pauzu aspoň dva-tri mesiace! Tak sa aj odtestuješ, či si schopná udržiavať si tú váhu.. Lebo keby si schudla naraz 20kíl a potom na to trebárs tri mesiace pribrala 15kg, myslíš, že čo to urobí s organizmom? určite totálny kolabs! Vieš, len sa o Teba v tomto smere bojím. :(( Vidím to trošku prehnané! Alebo čo chceš ísť nebodaj na miss?? Miss-ky mávajú takéto miery! :))
ale džanuška moja:))maj trocha fantázie v sebe:))však paštéta sa môže zadeliť s chebom všade:)))ja som si ju zadelila do bruška.tam patrí:)) ale dnes nebli prehrešky a aj pitný režim bol v poriatku.mala som len varené zemiaky.zajtra to budú špagety:))dúfam bez prehreškov.dobrú noc prajem:)
No hej Jessuli, to by bola paráda keby sme spolu môhli chodiť športovať a športovať.. to by bola potom už úplná radosť chudnúť :)) A keď tak rozmýšľam nad tými tvojími paštétovými chlebíkmi, tak si ich nejako neviem zaradiť :)) Ktorý deň si to mala? či zase voľný výber? :)) hm.. tak dík za inšpiráciu! :) Ja som mala dnes ovocný deň. To by bolo v pohode, keby som sa na obed nenapráskala rizota. Ešte aspoň hodinu a pol som mala natlačený žalúdok. Ale potom som išla so synovcom trošku bicyklovať, tak to chvalabohu prešlo. zajtra som si v robote orazila obed, že: zeleninový tanier s tuniakom a graham.rohlíkmi. už sa na to teším. Dúfam, že tam toho tuniaka bude dosť! Asi si pre istotu zoberiem jednu konzervu z domu - mňaam :))
oki no ja som vcera mala dost prechadzku takze behanie nebolo a dneska asi ee mam swalowku etse:Dale uz sa tesim v pondelok si zacvicim domka a v stredu trening:D