Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Jessuli, trošku si ma ukludnila s tým, že nie som jediná, čo takto blbne :) Ale zase na druhej strane - toto dvoj-troj dňové blbnutie by mi nevadilo, ale hneď si spomeniem na to, že čo bude po diéte :(( Ja sa nebudem vedieť zastaviť asi v jedení, ako minulý rok. A cca po dvoch mesiacoch som mala všetko naspäť. Strašne sa toho bojím. keď mám "povolenú uzdu", som ako odtrhnutá a neviem to ovládať. To ma strašne trápi! uvidím, ako sa zajtra vyspím, či budem pokračovať, alebo až na utorok keď sa ide už konečne do práce!!! Zajtra by som mala mať ovocný deň - aj by sa patrilo dodržať ho, nech sa aspoň z polovice strasiem z toho, čo som pozbierala za sviatky :) Tak držím palčeky aj tebe, nech Ťa moc neprekvapí váha. Ale keď hovoríš, že nepapáš moc, tak by to malo byť v pohode - dúfam! U mňa už to je tak... no veď vieš...
ahoj džanuška moja.ja mám prestávku s diétou ešte stále:)) jem normálne a plánujem počas sviatkov aj naďalej jesť všetko.potom budem pokračovať.jem všetko ake som dosť smutná a nervózna v poslednom čase takže jesť mi velmi nechutí takže prežieranie nerobím.len jem poriadnu stravu.ale asi to zas prospeje tomu môjmu rýchlejšiemu chudnutiu.prajem príjemné sviatky zlatičko moje a netráp sa diétou.uži si sviatky a potom to pôjde pekne.budeme ukludnené a najedené.ale ak nechceš tak nejec zajtra normálne.ja ťa nenahováram,len nechcem aby si sa zajtra trápila s diétou.no váhu nepokúšam ale pozajtra sa odvážim.uvidíme čo spôsobí takéto dlhé blbnutie.
ahojte! Dnes som mala pokračovať v diéte, ale nejako som to zase pokašlala a jem všetko, čo mám doma.. aj zákusky samozrejme! Dnes som sa predsa len odvážila a mala som cez 70!!! Zajtra už musím určite pokračovať, lebo takto tú 66-tku určite nedosiahnem. Mám na to už len necelé dva týždne!!! porazí ma! A vy čo? nejaké ste zaneprázdnené! Jessulik, ty čo moje? ako ti to ide??
No ahoj Zlatko moje! :) Mne sa práveže vôbec nedarí! Ráno začalo úplne v pohode, a určite by bol aj celý deň keby... Doobeda som bola v záhrade a dovnútra som prišla až okolo jednej, samozrejme nič navarené- a tam sa moje dnešné nedarenie začalo.Povedala som si, že sa teda naobedujem toho, čo máme doma. Tak som otvorila chladničku a namiesto rozumného obeda som sa napchala so všetkým, čo som zbadala! (chleba, majonez.krabí šalát, šunku, sladké atď) A odvtedy pojedám čo mi príde pod ruku! A to sú už 4hodiny. Do takej 5-tej to snáď už nejako zvládnem a potom sa musím zaťať a celý večer už nič nedať do úst! Zajtra sa radšej ani vážiť nebudem!! Ešte tam zbadám náhodou číslo začínajúce na 7 a to by ma asi švihlo.. :-(( Bez tak dnešná váha bola vyššia než včerajšia - 68,5! Tak mi drž palce aspoň na tento večer nech to nejako úspešne aspoň ukončím!.. A zajtra sa pokračuje tretím dňom v poradí - nejaké cestovinky a večer by malo byť sladké.... Tak zatiaľ pekný a úspešný dník! A pekne papaj, aj nasilu, vieš, že to je dôležité trdielko moje!! :))
ahoj džanuška.tak včera som jedla aj poobede normálnu stravu.a dnes ....no dnes mi vôbec nechutí jesť.mám podla plánu vitamínový deň ale ani ovocie mi nejde dole.však sa to nejak vyvinie počas dňa.dúfam že tebe sa darí zlatko.prajem pekný deň.
AHOJTE, PREDAVAM LIPOXAL EXTREME 39 TBL ZA ZVYHODNENU CENU 12 EUR PLUS POSTOVNE(max.2Eura)Expiracna doba 2.10.2010 Dovod predaja: Schodla som z nich 6kg za 2 mesiace a som spokojna. Zvysne tabletky rada ponuknem dalej. KONTAKT: retrossali@hotmail.com DO SPRAVY NAPISTE ZAUJEMCA O LIPOXAL. Dakujem!
A NIE JE TO PODVOD ANI REKLAMA ANI DEALER!!!
Ďakujem Jessulinušinka moja, aj ja sa veľmi teším z tej váhy. Ale som aj pri Tebe!! :) Akurát pár dní dozadu som spomínala opekačku a tie chrumkavé špekačky z ohňa.. až sa mi tak slinky zbiehali!! :) A ty si to teraz za mňa asi uskutočnila! Je mi ľúto, že Ti bolo z toho tak zle. Náš organizmus je už totiž navyknutý na úplne iný systém, ako je večerné jedenie mastného a ťažkého na noc!Ale veď to Ti je jasné! Nič to! Hlavne, že si tu pri mne naspäť! Ak sa Ti ani dnes nepodarilo naskočiť späť s tým ranným chlebíkom, tak od zajtra to už bude dobré, uvidíš! Tak držím palčeky! :)
ahoj džanuška moja.ja ťa tu nenechám.akurát zase blbnem ale som tu.včera večer som mala hostí.opekali sme.a ja som jedla aj slaninu aj špekačky:))) v noci som zomierala.mastné ťažké a slané:))to všetko patrí k môjmu včerajšiemu dňu.dnes som jedla na raňajky chlieb takže začiatok dňa znovu pokašlaný.no čo sa týka kilečiek tek to neviem.nevážila som sa radšej.ale neboj nenechám ťa tu.však ma poznáš.ja sa vyblbnem a potom pokračujem ďalej.ale na teba moja zlatá som veľmi hrdá.si šikovná a som veľmi šťastná že tá váha konečne ukazuje aj pre teba pozitívne číslo.teším sa s tebou.no uvidíme čo bude so mnou.idem upratovať lebo svokra mi vzala deti tak som aspoň sama a kludne si porobím robotu.maj sa zatial krásne moja.prajem pekný deň.
Bambulky moje, kde ste?? Veď som tu úplne sama!!! :((( Ani Jess sa už večer neozvala ako písala, ani inočka už sa neozvala 4dni! Dúfam, že ste ma v tom nenechali samú, ha??? :((
Ja som práve teraz vstala, po dlhej dobe som sa trošku dlhšie vyvaľovala v posteli. A išla som sa samozrejme hneď vážiť. Hádajte koľko??? Neviete?? Presne 68,1! :))) Ja sa veľmi tešíím! teoreticky by som to mohla stihnúť do tých narodiek aj tú 66-tku :) A vy? ako ste na tom? čo robia kilečká? :)
dobré ránko dievčatká moje:))
nevedela som večer prispieť sem lebo som vôbec nevedela otvoriť túto stránku.
vitamínový deň bol v pohode a bez prehreškov.dnes ráno váha ukázala presne 66 kg.takže sa teším ale zároveň aj letím lebo ideme do divadla zo škôlky.musím sa chysteť.pekný deň a večer sa ozvem.