Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Jessuli, to si ma potešila teda s tým, že by si ma tu nenechala :)) Ďakujem! Fúú, to muselo byť teda toho 24.4, určite nič príjemné a poriadne vážne, čo?! ale máš to za sebou a teraz môžeš každý rok len oslavovať! Takže môžme oslavovať vlastne všetky tri aj s meduskou :) To je super :)) Jessuli, vôbec si nerob zbytočne hlavu z toho, že si sa naspäť nenapojila na diétu, pretože sa aj bez nej držíš veľmi dobre! Musí ťA tešiť, že si držíš váhu a nepriberáš! Toto by som chcela raz dokázať ja!! V tomto Ti teda naozaj úprimne závidím! :) Ja sa zatiaľ od utorka držím v pohode. Dnes ráno som sa vážila a mala som 70,2 :( takže zase tá nešťastná 7-mička na začiatku! Ale tak snáď zajtra už bude opäť 6-tka aby som mala zase viac chuti sa ešte viac "rozbehnúť" :)) Inak aj dnešok v pohode - ráno som si dala kávičku, trochu z čerstvého ananásu, na obed som si objednala pizzu a teraz som si dala ruskú zmrzlinu a jeden keksík (keďže už nezostal žiadny koláčik a nič také vhodné nemáme na večeru doma). zajtra máme ovocíčko! Tak idem dobojovať ešte ten dnešok - vybehnem do záhrady nech ma vnútri nič neláka :) Inak teraz mi tak napadlo, či to inocka vzdala, alebo čo je s ňou?!....
ahojte - ja som dnes zacala zasa-rano som mala hrozno, pred obedom kalerab a na obed-sice by sa nemalo kombinovat-ale salama by sa pokazila-takze som nakrajala zbytky salam a s vajickom-prazenica . . . a teraz som pchala do seba uhorkový salat s rajciakom-mam ist poobede na navstevu...tak chcem odolavat.
dobré ráno dievčatká moje.
jaj džanuška moja.včera sa mi nepodarilo začať.som z toho smutná.prešiel mesiac pomali a o týždeň príde domov muž a ja len blbnem a nechudnem.dnes chcem fakt začať aj keď sa čo stane!!!ak vydržím prvý deň tak potom už vydržím.len dnes sa nejak ovládnuť!anjelik môj už bojujeme spolu nejaký ten čas a slubujem ti že ťa tu nenechám a hlavne nie bez slova.čo sa týka oslavy aj ja oslávim 24.4 narodeniny synčeka a týmpádom moje znovuzrodenie.vieš pred pár rokmi som v tento deň umrela,ale lekárom sa podarilo ma vrátit na tento svet takže ten deň sú moje druhé narodeniny!takže oslavovať budeme!!!ty si začala poriadne?už dodržuješ diétu ako treba? dúfam že sa vám darilo včera lepšie ako mne.a hlavne verím že dnes už nabehnem aj ja na staré kolaje! ozvem sa ako som dopadla.
držte sa dievčatká moje!prajem pekný deň.
Ajooj Jessuli, som rada, že si sa ozvala. Vždy sa tak bojím, či to "minulé" nebolo naposledy. Neopováž sa ma tu bez slova nechať!!! aspoň oznám keby niečo, jasné zlatinko? Ale ja aj tak viem, že ty ma neopustíš a budeme bojovať ďalej!!!! Takže dnes máš prvý deň? Ja pevne verím, že sa Ti podarilo udržať deň bez prehreškov!! Ak aj nie, tak od zajtra Ti prajem taký každý dník! A inak - som na Teba pyšná, ako si sa držala cez sviatky, takmer nič si nepribrala, čo sa o mne teda povedať nedá! :(( Ale nevadí, ja sa budem snažiť ďalej! Zajtra sa odvážim ako to vyzerá a dám vedieť, jo? Drž sa zlatúšik moj! zajtra pekný deň. Aj tebe meduska! :))
Meduska, nemáš za čo, na to sme predsa tu, aby sme si pomáhali a povzbudzovali! Tak môžem už plánovať oslavu. určite chceš takú, kde bude veľa koláčov, torty, sladkostí, žeee? :))) Ale mám jednu jedinú podmienku - berieme aj Jessulik, hej?? Nenechám ju predsa doma keď ona tu so mnou tak vytrvalo bojuje! :) Že Jessik? :)) cmuk
dobré ráno kuriatko moje.a dobré ráno aj ostatným dievčatkám.som tu a dnes začínam.asi prvý deň si zvolím lebo ani neviem aký deň by som vlastne mala mať:)takže dnes sú bielkoviny.no neviem ako to dopadne dnes lebo od rána som strašne nervózna ale dúfam že sa podarí dnes začať bez prehreškov.asi idem dať všetky zbytky psovi aby ma nič nepokúšalo.moja dnešná váha je 67,2kg.
takže džanuška moja ideme na to!
ahoj meduska:)) takže ideš aj ty s nami:)) som rada a prajem vela vytrvalosti.pôjde to znovu uvidíte:)) no akurát ja sa ozývam.dúfam že to dnes pôjde aj mne.držím palce všetkým z nás aby sme vedeli začať poriadne vlastne pokračovať:))
Džana-dakujem ti moc!! - ja mam narodky 23.4. - budeme oslavovat spolu - ja este podojedam-co je a zajtra zacinam-velmi si mi pomohla a opät ma nakopla! DAKUJEM
Ahoj meduska! Ja mám narodky 24.4, takže takto o 10 dní :) Ja som začala na 80-tke toho 21.1, Prvý mesiac som dala dole vlastne asi trištvrte z toho čo som schudla celkovo a zvyšné dva mesiace to vlastne tak po gramoch ťahám. Ale v pohode, varenie a veci okolo toho mi nerobia problém, takže sa dá! Pred sviatkami som mala okolo 68kg, ale cez sviatky som to trošku navýšila, tak teraz zhadzujem "sviatkové" kilečka :)) Na narodky som si plánovala dať 66-tku, ale už to nijako nestíham. Keby som nezblbla cez tie sviatky, tak teraz som mohla mať takých 67 a už by mi veľa nechýbalo. ale čo už! môžem si za to sama! A stými prehreškami - ak našu diskusiu čítavaš aspoň sem-tam, tak si určite zistila, že prehešky sú u nás skoro na dennom poriadku :)) Aj s Jessulinku sme my také poriadne .)) Ozaj, kde si Jessulik????? neopoustila si ma, že nie??? ako sa darilo prvý deň po sviatkoch?? Ja som to celkom zvládla, a dokonca aj bez prehreškov - teda okrem kávy, ale to myslím, že sa nepočíta za prehešok, či hej??? :)
ahoj džana - kedy mas narodeniny?ja tiez za chvilku . . ja som zacala s dietou 3.3 - Zbadala som fotky, potom som sa odvazila a hororzo 72 skoro 79 - tak chudnem s prehreskami-mam 74-chodim do druhej miestnosti-ale citam aj tu vas-k nam prestali baby chodit-teraz po sviatkoch zacinam znova . . . .
Tak jessuli, sú za nami sviatky! Nakoniec som to aj ja dnes dokončila s normálnou stravou, ale na rozdiel od teba som sa dosť prepchávala! Som úplne presladená a mám plný žalúdok! Nie momentálne, ale tak celkovo - čo sa tam nazbieralo za tieto štyri dni.. už nech je zajtra a idem si prečistovať žalúdok našou krásnou diétkou :)) Normálne sa teším :)