Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
dobré ráno kočky moje:))
po včerajšom písaní bez prehreškov som šla jesť ale nemala som doma ani sladkú večeru ani špagety sa mi nechceli variť tak som si dala poriadnu mastnú výdatnú večeru:)) ako je mojím dobrým zvykom.bola som dosť nešťastná že som to pokašlala práve večer.ráno som sa postavila na váhu a na moje začudovanie váha ukázala 65,7 kg. chápete to?lebo ja nie.z čoho som do piči schudla keď som sa večer dobre prežrala??no ja fakt nechápem princíp chudnutia.raz dodržujem a nechudnem inokedy žerem a chudnem.nejak je to domiešané u mňa.dnes mám vitamíny a aj sa teším.neviem či po takomto dlhom čase zmätkovania dokážem zvládnuť tento deň ale budem sa snažiť.na budúci výkend mám doma muža.keď odišiel mala som 68 kg.no dúfam že sa mi podarí dať váhu dole aspoň na tých 65 kím príde.
džanuška moja ako si včera dopadla? stihla si to korčulovanie? aj u nás bolo dosť zlé počasie večer ale tu nepršalo vôbec.
prajem pekný deň.
no meduska tak to zajtrajšie váženie asi budeme mať naraz.dúfam že ti nespôsobí sklamanie.
ahojte dievčatká moje.dnešný deň doteraz v pohode a bez perhreškov.dala som si byciklovanie s deťmi.11 km. no a teraz sa chystám večerať.zajtra tie moje vitamíny.ach jaj.no veď uvidíme.džanuška moja-novidíš.ako pekne sa vrátila tá 6-ka:)) som rada a teším sa spolu s tebou. no ja vám nadiktujem moju terajšiu váhu zajtra ráno.dnes som sa ešte nechcela vážiť.som zvedavá.nechám sa prekvapiť.no aspoň dúfam že to bude už príjemnejšie prekvapenie! ale teraz idem lebo som už fakt hladná.prajem pekný večer.
ahojte - ja sa budem vazit asi az zajtra rano - vaha ukazovala pred sviatkami 74-ale teraz . . . dnes mam 3. den-ale napchala som do seba na obed porciu bryndzovych halusiek - malú - uvidime rano . . . zajtra ma caka ovocný den a dnes nocná-zajtra asi vybehnem na bylinky-aby som len nezrala . .
Jessuli, a s tým dátumom si nerob hlavu. Je to len dva dni po nás, tak oslava môže byť spoločná :)) Inak dnes ráno som mala tú váhu už na 6-tku: 69,1. A veľmi dúfam, že zajtra sa tam objaví 68,... :)) Vy ako stojíte? čo ukazuje váha??
Tak Meduska, nabudúce teda gumené cukríky treba nechať detičkám a my sa budeme držať diéty, jo? :)) Ja som sa sem včera nejako nedostala, bolo niečo s touto stránkou, vôbec mi neišlo poslať príspevok.. Tak až dnes. Jessuli, ovocný bol zvládnutý v pohodičke, aj keď som mala nejaký taký zvláštny deň a myslela som, že to dopadne zle.. Dnešok takisto v pohode, práve som dokosila trávu, teraz sa idem navečerať a pôjdem ešte von. Rozmýšľam, že by som sa išla previezť niekam na korčuliach, aspoň tuto u nás - na rozbeh po celej zime by sa aj patrilo. Len sa nejako začalo mračiť, tak neviem, či to stihnem.. A čo vy? odolávate?? či prehreškujete?? :)))
ahojte . . . dnes nestiham-letim do prace, vrati sa manzel z týzdnovky,tak som piekla pizzu, nech doma nieco najde. Dam si asi rajcinovu polievku na obed a vezmem so sebou pomelo . . . nech sa vam dnes darí - papa
dobré ráno dievčatká moje. no opravujem dátum.včera som mala strašne ťažký deň takže som písala voloviny.dátum oslavy bude 26.4.ale v podstate to je jedno.oslava bude tak či tak.no včera som začala s diétou.deň prešiel bez prehreškov.no uvidíme čo bude dnes.džanuška moja takže dnes máš môj oblúbený deň.vitamínový:))) drž sa kočka moja.dúfam že ho zvládneš v pohode.no myslím že si vytrvalejšia ako ja pôjde ti to lahšie ako mne.tá 6-ka sa vráti neboj:)spolu to dokážeme!
prajem pekný deň.
tak na navsteve boli ruky prec . . . ale doma som to dokaslala-teraz - zjedla som malej gumove cukriky a bol aj 1 keksik - a varim si vajcia-uz dnes koncim . . .
meduska, tak sa drž na návšteve a ruky preč od všetkého :))