Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
ahojte kočky - prave som dojedla konzervu jahôd, varim si nove zemiaky s pazitkou a vnatou . . . a idem do roboty. Dufam, ze ma tam necaka ziadne pokusenie, budem az do 19.30, takze tu na vas mrknem az vecer . . . drzte sa dnes-aj ja sa pokusim . . . papa
Džana - ja som mesiac slapala na bicykli okolo 20-30 km - skoro denne-len nezabudaj-ze svalstvo je tazsie ako tuky a mne povedali-ze mam ocakavt vysledok 3. mesiac driny-lenze potom som strasne prechladla a ked som uz chcela vyliest naspät, zasa sa mi to vratilo . . . ale uz v stredu zacnem-lebo zajtra som cely den v praci-az do 19.30. Kupila som si nove zemiaky a asi si ich pripravim s petrzlenovou vnatou-ak rano stihnem-teraz ma nadrapuje-zozrala som skoro cely pohar kyslych uhoriek na veceru a je mi zle . . . ale tak mi chutili . . . mnaaam
No dievčatá, musím sa priznať, že ja som mala dnes fakt otrasný deň. Od samého rána až do teraz (je 21h. preč) mám neznesiteľnú chuť na niečo a neviem na čo. Viete si predstaviť, čo všetko som od rána pojedla?? v kuse jem, hlavne sladké - keksíky, čokošku, cukríky, no všetko čo príde pod ruku. Vôbec sa neviem dnes ovládať a netuším čím to je! Možno tým, že som po včerajšku totálne sklamaná, že po tých 25-tich kilometroch, čo som prešlapala na bicykli sa váha nepohla ani o 0,1kg!!! Tak som sa teda dnes nechtiac vykašlala na celú diétu. A ešte teraz som papala kúsok žemlu a sladké oblátky.. zajtra sa ani nebudem vážiť. Mala by som mať zajtra ovocný deň. Možno sa odvážim až pozajtra, alebo popozajtra, len neviem, či to vydržím. Ale na druhej strane nechcem aby mi kazil náladu ten zlý výsledok, ktorý tam po dneskajšku určite bude!!! :((( som ja ale ťapa!! :((( A to som to chcela do piatku dotiahnuť na 67kg! No houby, ani náhodou!!! :((( Ako sa vydržíte? Jessuli, ty čo??
meduska, som na Teba hrdá, že si tak super odolala! Neviem prečo sa pije ten vývar až po jedle. Ak mám pravdu povedať, ja som ho od začiatku diéty vypila max. 1x. Stále na to zabúdam a už na to ani nemyslím.. Presne tak veľa krát zabudnem spapať v uhľohydrátový deň kocku horkej čokolády. Neviem si to nejako zapamätať.. To bude asi skleróza :)
ahojte - dnes som mala na obed celozrnnu zemlu tuniaka a rajcinky - mnam-inak baby-chcem sa spytat-ten vyvar sa pije preco az po ???
ahojte . . . veru mäsko s ryzou nebolo-bolo len take zobnutie, ked som ochutnavala, ale to nepocitam. Mala som uhorkový salat s rajcinou - ale vecer strudlu - bolo veeela jablk, orechy a malicko cesta-cize ani toto nepovazujem za nejake velke zhresenie. Dnes bielkoviny . . . -ale uz o 4 tej rano som bola zaviest manzelika -cize netusim, kedy budem mat obed-ale uz teraz som dost hladná
Inak, viete čo? V piatok som bola po celej zime čo som nosila hrubú, pod zadok vestu, kde som skrývala všetky kilečká - som sa obliekla tak nalahšie - len sveter a elegant. nohavice. No viete, ako všetci v práci pozerali? Až sa mi tak srdiečko chvelo od radosti :))) Kolegovci nechápali že ako a kedy.. Jednému to vôbec neišlo do hlavy, úplne bol unesený, že aká som pekná atď.! :)A keď ma chválili - to bol super pocit! :))) A dnes ráno mi otec hovorí, že: "počúvaj, ty si už dobre schudla!!!". Tak to ma tiež tak potešilo, lebo keďže som s ním denno-denne, tak vlastne vidí všetky moje pokroky a nevníma to až tak! Viete, ak to myslím! Ono to je také okaté-viditeľné, keď vás niekto dlhšie nevidí... TAkže bol super záver pracovn. týždňa :)))
Meduska, vidím, že aj ty to máš trošku pomýlené s tým, či papať, alebo nepapať :)) Keď papaš, tak chudneš a keď nie, tak.... Zaujímavé! :) A čo dnes? bolo mäsko s tarhoňou? Priznaj sa! :))
No Jessuli, to Ti teda neviem povedať, ako to teda funguje s tým chudnutím. U mňa to je v poslednej dobe tiež nejaké pomiešané. Ale nie zase vždy, každý raz inak. Ono určite k tomu pomohlo aj to bicyklovanie, takže jednoducho pohyb!!! Mne sa včera nepodarilo to korčulovanie, lebo moja rodinka si rozmyslela, že sa ide grilovať. bolo nás asi 10, opekali sme ryby a špekačky. Hneď som si spomenula na teba Jessulik, ako Ti bolo naposledy z nich zle!! No viete si predstaviť, ako som slintala, hlavne po tých špekačkách!!! Ale odolala som. Teda až kým... Večer, asi o 10-tej keď sme to všetko spratávali, zostali asi tri špekačky. Normálne ako keby na mňa žmurkali :)) tAk som to už nevydržala a dala som si polovicu špekačky - o 10-tej!!! A to som sa musela ovládať, aby som ich nezjedla všetky! Aj to na druhej strane považujem za úspech, že to skončilo len pri polovici :) Dnes som mala zrejme kvôli tomu len o 0,1kg menej, takže žiadna sláva! Dnes som si urobila naschváľ taký trošku voľnejší deň. Akože princíp som dodržala, ale k obedu som si dala ešte 2,5oblátky plnenej "likérom" (čo sú tie kúpelné, viete?!) Boli super! A aby toho nebolo málo, tak som zmastila ešte trošku čipsov a banán v čokoláde :( A po večeri som si dala kúsok tmavej žemle! Takže mne sa tak dnes darilo. No a musím sa pochváliť, že dnes som konečne vypadla 1.-krát športovať. Bola som sa bicyklovať. Urobila som cca 25km, keď nie viacej. Tak snáď to zajtra na váhe nebude nejaké strašné. Dúfam, že som po ceste stratila aspoň tie čipsy a banán :))) Necháme sa prekvapiť!! :)
Ahojte - pekné ránko . . jessika - vies,ze sa mi stalo to isté???? ráno som sa postavila na váhu a bolo tam 73.5! som schudla pol kila-ale to som si este vecer v robote na nocnej dala chleba-tmavý-ale boli 2 tenké s rajcinou-skrátka hlad-ale to som mala v nohach uz 10 km prechadzku. Dnes som odhodlaná zvládnut ovocny den . . . ale pokusenie je velké-peciem mäso prespikované slaninkou a k tomu tarhonu a manzelikovi na tyzdnovku strudlu . . .