Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

džana

A viem o čom hovoríš - diétovanie a narodky. Mňa to čaká zajtra! Dnes by som chcela ešte urobiť jeden koláč, lebo zajtra hneď z práce nebudem stíhať. Ale nechce sa mi moc do toho. Predsa - je to sladké a veľmi lákavé pokušenie! :( Našťastie - práve zajtra mi pripadne tretí - uhľohydr. deň, teda na večeru mám sladké :))) už sa tešííím! Inak bola by som zvedavá, kde sa nám túla Jess, tá nezbednica jedna! :)

džana

Ahojte kočky moje! Meduska, v prvom rade Ti chcem popriať všetko najlepšie, nech si hlavne zdravučka a nech sa Ti vo všetkom darí - či doma, v práci alebo v tvojich aktivitách! Aj to diétovanie nech Ti prináša len úspech a radosť! :)))

meduska

ahojte - vcera som mala skrutky s orechami a skoricou - mnam - na veceru veternik a na nocnej som zozrala chleba . . . a dnes mam ovocny, zatial sa drzim - odporuca aj lunarny kalendar tieto 2 dni dietovat, vraj sa to ukaze - oplatí - len ma stve-ze mam narodky a dietujem

džana

Ahoj Meduska, Jess sem tam príde pozrieť aj doobeda, ale ja robievam do 16, alebo 17:OO a kým prídem domov.. No jednoducho až večer. S tým cvičením - akože cvičiť necvičím na celé telo, ale zamerala som sa len na brucho! Ale asi s tým prstanem - nech najprv schudnem a potom by som začala spevňovať. Lebo keď nevidím výsledky na váhe... no veď vieš! Ako sa vám inak holky dnes darilo? Ja mám úspešne ďalší deň za sebou bez jediného prehrešku! :) Len doobeda som ledva ledva vydržala, už od nejakej deviatej som bola dosť hladná.. A Jessuli, ty kde sa túlaš? Ja mám taký pocit, že ty zase nediétuješ, haaa???
Meduska, ty čo si mala dnes dobrého papať? Ja som si urobila na obed aj večeru vajíčky s cibulou (škvarelinu) a zeleninku :) Zajtra ma čaká rizoto.. už nech je zajtra obed - mňaam! :))

meduska

Džana - ja kavu nepijem-ale myslim,ze ak si das jednu a s jednou lyzickou cukru, nic sa nestane a pokial viem, umele sladidla zvysuju chut na sladke. A cvicenia sa neboj, ja som raz schudla na 52 kg zo 60 - vtedy som behala kazdy den 2 mesiace 40 minut . . . pri cviceni uvidis vysledky fakt neskoro . . .skusaj sa merat...mozno to skorej uvidis na cm ako na vahe

džana

Tak držím palce meduska, nech Ťa v práci nič "dobré" nečaká, aby si nemala dôvod zhrešiť :)) A Tebe Jessulik, vidím, že ide diéta ako po masle! :)) No toto! Asi sa potrebuje niekto poriadne dobiť, čo? :)

džana

Inak kočky - chcela som sa vás opýtať - neviem ako ty meduska, ale jess viem že pije kávu. Ja ju v poslednom čase musím!piť, lebo mávam strašne nízky tlak, len ja akosi nedokážem vypiť kávu bez cukru - horkú!! Vy si ju sladíte, alebo ako? Myslíte, že by bolo lepšie umelé sladidlo? Lebo ono má tiež určite v sebe nejaké cukry, kalórie a tak. Že či náhodu neviete, či to je to isté ako cukor, alebo lepšie, horšie.. hm?? viete mi s tým poradiť?

džana

Meduska, no veď to! Ja som bola niekedy vo februári s kamoškou vo fitku - makali sme v kuse 2hodiny a išla som odtiaľ so super pocitom a stým, že ráno budem mať min. o pol kila menej! A neschudla som ani gram. Dokonca ak sa dobre pamätám, tak som mala niečo navrch. To ma vtedy dosť sklamalo, tak ako aj toto bicyklovanie. ale zase pri bicyklovaní sa tak rýchlo "netvoria" svaly, takže by to malo byť viac-menej o pohybe, nie? No ja neviem, ale aký šport mám potom zapojiť do diéty? Napr. korčulovanie je to isté potom.. :( No som z toho paf! Dnes som si dala záväzok, že min. týždeň vydržím bez jediného prehrešku, ani žiadny mini prehrešok!!!! Tak skúsim vydržať aspoň do tej nedele!! Dnes som sa po včerajšku odvážila a samozrejme - objavila sa znova 7-mička na začiatku :(((( Aj preto vznikol ten záväzok. A ak vydržím, tak by som sa ale dva - tri dni nevážila a nechala sa dúfam prekvapiť. Lenže zase sa bojím toho, že keď sa po pár dňoch postavím na váhu a bude tam nulový výsledok, že ma to znova "položí". Ja neviem čo bude lepšie! zdá sa mi, že čím viac sa snažím, tak tým mi to nejde! :((

jessika

no vidím že ste tu toho popísali dosť kým som tu nebola:)) ja sa držím fantasticky pravda ak odrátame že to čo robím nemá nič spoločné s diétou.dnes som jedla len vajcia.takže berme to tak že dnes som začala akože prvý deň:))) no a ako skončí tento deň ešte neviem.chcela by som vydržať lebo už toto nie je normálne čo stváram.neskôr sa ozvem dievčatká moje.