Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

džana

Ahoj Meduska! :) Tak to je paráda keď Ti to ide takto na kilá dolu a pritom tá rajčin.omáčka s knedľou tam nemala byť :)) Sa máš! Ja som sa dnes po nejakých štyroch dňoch odvážila a mala som dolu nejaké kilo, neviem koľko presne. Ale výsledná bola 68,3! už by som tam tak rada videla tú 67-mičku :( A nemôžem sa jej dočkať!! Zato som si dala teraz tri koláče :) No nie som blbá? Takto sa mi tam ťažko ukáže tá sedmička :) Ale tak môžem si sama za to! Rozmýšľam, že sa pôjdem dnes slniť! :) čo máte dnes na pláne vy??? Meduska pozerám, že ty oslavu! :) A nie že budeš na záver oslavy niekde pod stolom :))) Žiadny alkohol! :)

meduska

ahojte - som zasa prekvapená . . 73 ukazuje vaha-kilo dolu. Vcera som mala zemiaky varené so sterilizovanymi sampionmi a vecer rajcinova omacka s knedlou :D a dnes nedietujem zasa-oslavujem tie narodky. Džani-som z Trencina . . . pekny vikend vam prajem
Vy ste odkial baby? a kde je jessi?

džana

Ja som dnes mala "sladký deň". Na obed cestoviny s reďkovkou a potom som si dala ešte trochu kapustového šalátu. A k večeri som si dala štyri kocky z koláča. Takže v pohode. zajtra ma čaká ovocie, no nejako sa mi nechce! navyše sme pozvaní švagrovi - zajtra má meniny a budú grilovať. To zase bude pokušení :(( Snáď to nejako vydržím, aj keď určite budú do mňa tlačiť.. :(( Držte palce!!!

džana

To nič meduska, jasné, že keď sú problémy tak takéto v podstate nepodstatné veci idú bokom! Nerob si z toho hlavu! Tak Ti teda držím palce nech Ti to nejako dobre dopadne s tou prácou. Kiež by sa Ti podarilo zohnať niečo omnoho lepšie. To zdravie je naozaj dôležité a nenecháš si ho predsa zbytočne ničiť!! Ty si vlastne odkiaľ??

meduska

dnes ani bielkoviny neboli . . . mala som plnenu papriku s rajciakovom omackou - ale nejak ma to ani neserie-mam teraz take starosti - ze sa s dietou az tak netrapim dnes

meduska

Ja by som sa z toho velmi rada vykecala, ale zial, tu nemozem-ale som rozhodnuta,ze psychicke zdravie je dolezitejsie a idem si vazne zhanat druhu pracu.

meduska

To mi je strašne ľúto! :(( Stalo sa niečo vážne? (samozrejme ak o tom nechceš rozprávať, tak nebudeme). Prečo ľudia niekedy vedia tak ublížiť druhému človeku? :( Vôbec to nie je pekné! A ak ti takto vyšli tvoje narodeninky, tak si urob zajtra druhé ako náhradu! a všetko bude ok? dobre moja? A budeme predsa oslavovať spolu :))

meduska

ahoj Džani - ano-skrutky su cestoviny a Dakujem . . .dnes vela ludi na mna zabudlo...a este prezivam aj najhorsie narodeniny asi-v robote som sa zlozila-robim v zariadeni podobnom polepsovni uz 3 roky a to co tam mam teraz . . rozmyslam nad vypovedou-prerevala som cele dopoludnie koli hajzlom, skoro som skolabovala - od nervov

džana

meduska a čo sú to skrutky?? cestoviny? aspoň tak som si domyslela! Mňa to čaká zajtra, asi si tiež urobím orechové cestovinky. Normálne sa mi slinky zbiehajú! a čo vlastne ty robíš ako zamestnanie - ak sa môžem opýtať?? vieš, že keď ťaháš nočné a tak. Napadlo mi, že zdravotnú sestričku, hm? či niee?