Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
dobré ráno dievčatká moje.som tu.aspoň dúfam.neviem či sa mi teraz podarí prispieť ale dúfam že už konečne áno.mala som problémy s počítačom a vôbec som nevedela sem prispieť aj keď som vám sem napísala.
Jesicca????
kdeze si? chybas tu . . .
Džani-važim sa raz za tyzden-radsej - cize najblizsie za odvazim postavit na vahu asi az v piatok rano
teraz som prisla z role-bol aj chlebik - ale hlavu si z toho nerobim, stale hladam druhu robotu, uvidim, co sa zadarí - ale podobne ako ty-chudnem ako ty-neprehanam-snazim sa-a ide to dolu-myslim, ze toto stravovanie mi bude musiet vyhovovat uz nastalo-ak nechcem byt ako tank - sem-tam si dovolit nieco mnam-ale kym nemam tych 60kg a metabolizmus-rychlospalovac-musim sa obmedzovat a krotit
Helus, tak držíme aj tebe palčeky! nech sa ti darí zhodiť tých 10kg. Ja by som chcela ešte aspoň 5 a vtedy by som bola úplne happy.. ale ja už to držím - začínam štvrtý mesiac. Toto stravovanie mi nerobí problém, aj keď občas zhreším, ale to asi každý! Inak vpohode! Ako sa Ti zatiaľ darí? čo prvé tri dni? ťažké? ľahké? :)
Takže reštika, no toto :)) Ja som dnes pojedla čo sa dalo. Mala som dnes poobede neznesiteľné chute na niečo a nevedela som na čo. Jedla som sladké keksíky s kyselou uhorkou a veci podobné :) Teraz som spapala čokoládový bonbón :(( To sa zajtra radšej určite vážiť nebudem! Mám taký pocit, že mne sa tá váha už úplne zastavila. Teda stále sa točí okolo tej 68 - 69 a nie a nie dolu! :(( Už začínam byť trošku z toho smutná!!! Tebe čo meduska? ide aspoň trošku dolu? naposledy si písala že si mala 73, teraz??
helus - vitaj v klube . . . Džani-byvam pri TN - chodim externe . . . na UCM. vcera som mala chutnucky obed v restike a dnes ovocie . . . no neviem, neviem, malokedy to vydrzim, vzdy padne aspon celozrnny chleba na obed s rajciakom . . . uvidime. Som po nocnej a poobede mam ist sadit zemiaky k svokre-snad nieco spalim.
Ahojte aj ja drzim 90 dnovu dietu,a dneska mam 3 den,mojim planom je dat dole 10 kg,takze chcem skoncit na 60 tke,verim,ze to dokazem,mam priatela ktory ma v tom chudnuti podporuje,a stratene kila,uz nechcem nabrat naspet,to je moj sen,budem sa snazit,aj nadalej racionalne stravovat,mojim problemom boli hlavne sladkosti,takze drzte mi palceky kocky.
ahaa :)) Takže žiadne pod stolom nebude :) Modru aj Trnavu samozrejme poznám, každú chvíľu som tam, hlavne v TT. Na akú školu tam chodíš? Aj bývaš v TT? či máš to externe?
Džani - kdeze-ja idem na nocnu dnes - cize ma caka len prijemne popoludnie s rodinkou - ja som chodila do Modry do skoly a teraz chodim do TT . . .
Ja som od Bratislavy, resp. od Trnavy. Tá naša Jessula jedna neviem kde sa túla! už tu dobrý týždeň nebola :( Teraz neviem, či tak podstivo diétuje a chce nás prekvapiť výsledkom, alebo sa podstivo fláka a nechce sa priznať :)) Jess, no tak! Von s pravdou! :))) Meduska - ďakujem, aj Tebe pekný víkend! :)