Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
ja mám dnes tretí deň pravda nedodržaný perfektne ale už to má aspoň niečo spoločné s diétou:)) no uvidíme zajtra ten vitamínový ako dopadne.mohla by som ho zvládnuť.a vy ako ste sa dnes držali dievčatká moje? kde si ty moja bojovníčka?? :)))
ahojte - ja dnes zemiaky, kalerab - ved uvidim, idem dnes do prace, neviem, s akymi nervami pridem domov . . . drzte sa . . .
dobré ráno dievčatká moje.
no džanuš......čo dodať:)) takúto výzvu odmietnuť nemôžem.príjmam boj:))a s velkou radosťou.no neviem či vydržím nepostaviť sa na váhu ale pokúsim sa.som rada že ma chcete podržať a veci sa majú tak že tentokrát to aj potrebujem! vidím že to sama nezvládam.takže ide sa do boja:) mám rada výzvy.to vždy bola moja silná stránka.no uvidíme či teraz vydržím.ak nie tak ma niekde zakopte:))
a ďakujem džanuš.velmi si to cením že mi chceš pomôcť.možno práve toto som potrebovala.
takže zdvihni zadok a ide sa do boja:))
meduska pridaj sa aj ty.zvládneme to:)) porazíme tú našu vytrvalú džanušku:)))
priprav sa džanuška:))
takže prajem pekný prvý bojový deň:)
zlatinko a ďakujem pekne za prianie :)) Ja som vedela, že si s nami!! aj keď si nepísala! :) nemysli teraz na starosti ak sa dá a bojuj!! MUSIIIIIIIŠ!!!! Dodaj sebe a nám tú energiu!!! Meduska určite tiež súhlasí s mojím názorom!! :) Veľmi Ti držím palčeky!!! Vám obom!! .)
Jessulinka, strašne rada Ťa tu opäť vidím! :))) Cítim s tebou, ale ja sa tiež stále motám len okolo tej 68-69 a neviem sa týchto čísiel zbaviť!! Ale viem, kde si ty už bola a aká si asi sklamaná! Mrzí ma to! Ale::: Teraz sme teda cca narovnako s tými číslami - tak ťa teda vyzývam bojuj - a súčasne ťA vyzývam aj na súťaž. Povedzme takú dvojtýždňovú - kto viac schudne! :) Budeme sa každá po svojom snažiť zabrať a potom sa pochváliť výsledkom. S tým, že na váhu sa postavíme max. 1x do týždňa. Čo ty na to??? Meduska -ty sa môžeš kľudne pridať. Neviem ako pre vás, ale pre mňa by to bola určite inšpirácia omnoho viac sa snažiť makať. Ako deti keď sa niekedy pretekajú kto bude prvý! :))) Ja vás chcem len povzbudiť, hlavne Teba zlatíčko moje po týchto ťažkých dňoch!! Pevne verím, že opäť zabojuješ a dodáš silu nielen sebe ale aj nám! Mne určite!!! A nebolo by to prvýkrát :)))
Jessica....toto ja presne potrebujem pocut, aby som sa nakopla poriadne aj ja! ten 1, 2aj 3 den sa darí-ten najlepsie-ale ten ovocný - vobec
dakujem meduska lenže ja neporušujem ale prestala som a neviem sa vrátiť na staré kolaje.dnes som odhodlaná vrátiť sa.keď som sa postavila na váhu skoro som odpadla.váha dnes ukázala 69 kg.no vidím že je načase s tým niečo robiť.dnes chcem vydržať.ak nevydržím dnes tak potom neviem kedy a ako sa k diéte vrátim.teraz musím!!!! ozvem sa ako som dopadla a vám držím palce.
Jessi - dakujem, a nerob si hlavu, ved ja som tu pisala-ze dietu tiez porusujem, ale nesmies si robit z toho hlavu, dalsí den je zasa den . . .
ešte raz dodatočne by som chcela zablahoželať k tým vašim narodeninám lebo čo som vám vtedy prispela sa nepodarilo odoslať.bola som dosť nahnevaná lebo som sem fakt doooobrý dlhý príspevok napísala a keď sa nepodarilo to odoslať mislela som že vyhodím počítač.takže dodatočne prajem všetko dobré dievčatká moje.
no s čím sa pochváliť.hm... asi s ničím.
nejak som zlihala.nejde to.neviem sa vrátiť.už sa chystám diétovať dlhší čas ale stále to poobede pokašlem.aj včera som vydržala do šiestej večer potom som sa najedla ale poriadne.som dosť stresovaná v poslednom čase a asi to bude aj preto že sa musím najesť.ale dnes....no dnes už fakt chcem znovu začať.plánujem napriek pokazenému včerajšiemu večeru pokračovať akože druhým dňom.no uvidíme.na váhu som sa už dlhší čas nepostavila.ale cítim že som pribrala.teraz rozmýšlam či sa tam mám vôbec postaviť.tak asi áno:)))