Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

Džana

Ajojteee, som tu len na skok, len som vás chcela pozdraviť. Večer sem ešte určite zablúdim. Len chcem, že aj ja som dnes bola spokojná s váhou! takú som ešte nemala. Teda mala, ale niekoľko rokov dozadu.. ani nepamätám kedy to bolo... :))) Takže zatiaľ super, ale dnes mám práve jeden prehrešok za sebou a zachvíľu ideme na ten guláš/opekačku, tak neviem či odolám niečomu z toho alebo môjmu obľúbenému pivku :))) Ale pssst.. nič som nepovedala :) Tak večer. papa kočky moje

jessika

dobré ráno dievčatká moje.
no meduska ako si skončila včerajší deň? na tie orechové cestoviny som dostala chuť aj ja.aj by som si dala.povedzme tie ovocia v konzerve nejedávam.ja uprednostňujem ovocie čerstvé.
džanuska moja kde sa túlaš? predstavte si včerajší vitamínový deň som zvládla bez prehreškov.určite niekde makáš aby si ma porazila čo?? :)))ja dnes balím muža do práce a vráti sa zas iba o mesiac.dúfam že tentokrát príde domov na to že zas ubudli kilá a nie ako teraz.ale to je ešte ďaleko.to sa ukáže po mesiaci.
ako som predpokladala moja váha začala pomerne rýchlo klesať ale nechcem sa prerieknuť:)dnes som spokojná s váhou.
prajem pekný deň dievčatká moje.

jessika

ja som stááááásne hladná:(( nech je už večer lebo umrem od hladu.vieťe čo asi to nie je hlad to je len tým že mám hroznú chuť na všetko.preboha džanuška na čo si ma to len vyzvala ti nezbednica:)

meduska

ahojte - začala som jahodami z konzervy, pokracovat budem asi mandarinkami a obed-orechove cestoviny-ako zvycajne . . . ale netusim, cim to vecer zaklincujem

jessika

dobré ránko dievčatká moje.dnes sa hlásim na bojisku ako prvá:)este mám velké ústa lebo nie som hladná.som strašne neistá.už dávno som necítila hlad a dnes ho budem cítiť určite.dnešné poobede a večer budú kritické.myslite dnes na mňa dievčatká moje.a meduska čo tie gaštany to akože v rámci diéty ujdú však?:)) nevadí.nerob si z toho ťažkú hlavu.tak pokašlať diétu ako ja na to ani jedna z vás nemá:))
vidíš džanuš aj v tomto som bola ja najlepšia:))len ma teraz hnevá že ma chceš poraziť:)) nesmieš ty zlé dievča!!:)) teraz mám dve možnosti.alebo sa poriadne pozbieram a zabojujem alebo ťa priviažem o niečo a napchám aj teba:)))ešte rozmýšlam ktorá verzia by mi viac vyhovovala:)
prajem pekný dník a večer sa ozvem.

jessika

pekný večer dievčatká moje.no akurát dobrý začiatok na boj:)) ja ho začnem vitamínovým dňom.no akurát toto mi chýbalo ku šťastiu.ale nevadí.pokúsim sa vydržať a nesnívaj kočka moja že ma porazíš:))) to nedopustím:)) prajem vela úspechov a vytrvalosti nám všetkým do tohto boja.tak fajn.vážiť sa môže každý ale upozorňujem ťa že po mojich prežieraniach by mala váha u mňa pomerne rýchlo klesať.pravda ak sa nemýlim.no dúfam že sa nemýlim:)) veď uvidíme.džanuš prosííím ťa nedopusť aby som zlihala lebo ťa dobijem ako psa:))

Džana

Ale meduska! TAkto ty gaštany pojedáš? :) dobre vieme, čo sú tie zlé, škaredé gaštany :)) Tak zajtra nech Ti teda výjde lepšie dník, jo? drž sa! Aj ty jessuliček! :)

meduska

ahojte kočky moje - cely den v pohode-ale nakoniec som si dala gastany v cokolade - urcite viete-o aku dobrotu ide-a teraz ma strasne-ale sialene boli hlava . . . .

Džana

Ja mám dnes za sebou ovocný deň! Bol úplne v pohode. V práci som sa od rána do večera nezastavila, takže som vôbec nemala čas myslieť na jedlo.. Len teraz keď som doma.. veď viete.. :)
A v piatok ideme na opekačku/guláš ku kolegovi na chatu! Bože, to mi zase budú slinky tiecť! Už asi mesiac mám neznesiteľnú chuť na opečenú spekačku, teda aspoň dve :))) Tak to budem mať čo robiť.. Po tých dvoch týždňoch, neviem či nebudem mať 75kg! :)) Ale aj to by bol rekord, len smerom hore :)))

Džana

Tu som trdlo moje! :)) Super, že prijímaš výzvu, veľmi sa teším! A bola by som rada, keby sa aj meduska pridala! :)) čo ty na to medus? :)

Takže od zajtra sa začína náš boj!!!! Zajtra je štvrtok. A s tou váhou - môžeme sa teda dohodnúť, že sa odvážime max. vždy po ovocnom dni! Alebo len tak pre svoju info. A po dvoch týždňoch dáme výsledok von, hej? :)) Už sa teším ako vás porazím :))