Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Ahojte.. ja mám dnes taký nijaký deň. Dnes mi je nejako všetko jedno. Akože v základe som dodržala jedenie, len po večeri som si dala ešte jeden jogurt a kúštik bábovky. Ale od obeda som nejaká plná, tak aj preto mi je asi tak. Dnes večer keď som sa najedla, ako keby mi išlo roztrhnúť žalúdok a pritom som mala normálnu primeranú porciu! :( A váha sa samozrejme zase zastavila! :(( Po tej dohode, že budeme súťažiť sa dosť pohla, ale odvtedy už tretí deň 0,1kg hore dole.. ani po ovocnom dni som absolútne nič nezhodila. Jess, tebe sa to aspoň trochu hýbe????
ahojte kočky - včera som bola v praci-rano som vypila liter čaju a potom sme sli na obed na 16km túru - o 16tej strasna kríza, nadavala som, ze som si nedela tu kopku ryze, co som dnes mohla, ale som fakt nestihala. O 18tej sme boli spät v praci a kriza bola zazehnana-iba ked som prisla domov, dala som si predsa ryzu a broskyne . . . uvidim dnes-ale ved dnes je moj super den.
Obdivujem vas babenky, ze sa tak drzite, len tak dalej, ja by som tiez uz rada bola na 65kg-ale uz budu dozrievat ceresne, marhule, zelenina, uz to bude aj lahsie pre mna. Vcera som si tiez hladila krasneho konika-byvalý dostihový-no zuby mala riadne . . .papa-vecer mam nocnu
dobré ránko dievčatká moje.večer som sa už neozvala lebo som bola pozvaná na opekačku.a predstavte si dala som si len kávu tam:) bola som poslušné dievčatko a odolala som všetkému:)tak džanuška moja to ti nezávidím.určite to nemôže byť príjemná bolesť.prečo jazdíš tak divo? predstav si čo môže bolieť potom toho koňa:) asi celý chrbát:) dnes mám vitamíny a uvidíme ako to zvládnem.dnes máme tuším piaty deň boja.však džanuš?
prajem pekný deň.
Ale no!! Jess, my predsa nesúťažime kto viac priberie! :)) Takže vidím, že aj u Teba korčulovanie zaberá, ale na váhe smerom hore! :) A ani mi nehovor o tom udieraní! Ty máš udretú našťastie len ruku! Ale ja... Včera som bola po dlhšom čase jazdiť. Mala som nové sedlo a bolo strašne tvrdé, aspoň som ho tak vnímala.. A dnes nemôžem nič! Ako keby som mala panvu od spodu doudieranú, na zadku mám modriny, aj na vnútrnej strane stehien. A na kolenách z vnútrnej strany mám modriny cca 5x6cm.. Nemôžem sedieť, lebo to bolí ako šľak, keď chodím bolí to. Keď ležím - bolí ma buď panva, alebo tie kolená, teda ani jedna poloha mi nevyhovuje.. Ale ja to nechápem, prečo som v takom stave, veď ani keď som začínala jazdiť, tak som v takom stave nebola! :( To určite to blbé sedlo!! tak si vyberte kočky, ktorá z nás je na tom horšie :)) Ale nejako to prežijeme. Dnešok inak ubehol v pohodičke. Bolo ovocie. Priznám sa, že som jedla prvýkrát až okolo jednej! Aj to som náhodou pozrela na hodiny! Absolúútne som nebola hladná. len ráno som hodila do seba kávu a potom už len vodu.. Tak snáď to už nejako dobojujem dnes! len neviem čo si zobrať zajtra.. :( ešte musím niečo vymyslieť.. a vy? dopadol dnešok dobre?? darilo sa? Tak ešte pekný zvyšok večera! :)
meduska, veľmi Ti prajem aby Ti čo najskôr - pozitívne - odpovedali!!! jasné, že si ospravedlnená z diéty pri problémoch, to je samozrejmé! ale myslíme na teba! :)
dobré ránko dievčatká moje. ani ja som sa sem nedostala ale diéta beží naplno:) pribrala som pól kila po ovocnom dni ale nevadí.to preto lebo ja meviem zjesť k obedu 1 krajec chleba ale vždy si dám viac.a včera som večerala o 21 hodine lebo som sa bola korčulovať s kamoškou a neskoro sme sa vrátili.ale dobre sme sa vybláznili.predstavte si spadla som:) udrela som si len pravú ruku ale neviem ako budem takto stierkovať lebo ma poriadne bolí.ale nevadí veď to prejde.včera som robila pre hostí palacinky s nutelou,banánom a so šlahačkou a ja som sa ich ani nedotkla.som sikulka čo??? to preto lebo som si spomenula na teba džanuška moja:))) a nepredbehneš ma:) teraz idem do zahrady porobiť si robotu a neskôr sa tu ešte ukážem.meduska ja viem o čom hovoríš.keď je človek vystresovaný tak sa diéta ťažko zvláda.aj ja som tak bola. prajem vám pekný deň.
ahojte kočky - dnes som jedla uplne normalne-ziadna dieta, uvidim, kedy sa znov nakopnem. Strasne mi chyba polievka a mäso so zemiakmi . . . jogurty. Ale nerobim z toho dramu-az teraz mi konecne zacne dozrievat ovocie a bude to aj lacnejsie . . .uz sa tesim na melony, marhule, broskyne, ceresne . . . .
Idem do skolstva-takze bude este nejaky ten cas trvat-kym sa mi niekto vyjadrí k ziadosti . . . zial
Jessuli, tak s tým nepočítaj, že ma porazíš!! JA budem prvá! :)) Síce som tieto dva dni trochu pokašlala, ale to som bola nútená, inak by bolo všetko ok. A od zajtra zase štartujem na plno a bežím "pred" tebou! :)) A to si píš, že Ťa nenechám vzdať to, lebo potom ty dostaneš poriadnu bombu odo mňa!!!
Meduska, je mi ľúto, že máš také nepríjemnosti s tou prácou. Tým pádom sa nemôžeš ani naplno venovať nášmu spoločnému bojovaniu!! ale nevadí, treba to nejako vyriešiť a potom sa pustíš znova do toho. Inak nič si zatiaľ nenašla nové - nejakú prácu???
Ahojte dievčatá! :) Ja som sa sem nakoniec včera nedostala ako som plánovala, pretože sme prišli neskoro z tej akcie! Včera som si trošku pokazila deň - síce som večer odolala špekačkám a veciam podobným, ale poobede som si dala niečo navyše (suché keksíky) a večer pár čipsov. A aj sa to dnes trošku odzrkadlilo na váhe. Dnešok mi takisto moc nevyšiel - teda iba obed. Boli sme so ségrou na nákupoch a bola som nútená si dať niečo iné na obed, tak som si kúpila kebab. A teraz som úplne plná. Asi už nemám žalúdok na takéto veci aj keď ich milujem.. :((Navyše dnes strašne málo pijem, nejako nestíham! Ale zvyšok dňa a ďalšie dni by som chcela už normálne pokračovať bez prehreškov!!! za hodinku si idem zajazdiť (na kone), tak sa veeľmi teším! len dúfam, že nezačne pršať. Od včera tu strašne fúka a dnes sa celý deň tak zmráka!!! také škaredé počasie!! mohlo by sa umúdriť. ako je tam u vás?
ahojte - ja sa s vami urcite nemozem pretekat . . . posledne dni mam take nervy a stresy z prace,ze skratka dietujem polovicne. Este aj tie zenske veci . . .zjedla by som vsetko. Dnes som sadila zemiaky,tentokrat uz mne . . a hladna som stale-ale segedak s knedlou-to mu som odolala-ovocie z konzervy jem preto, lebo u nas na dedine malokedy nieco maju-tak musi postacit aj to zavarane . . . .