Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
Lochneska, chodím jazdiť do Senca - teda je to vedľa Senca presnejšie. Ale to asi nebudeš poznať, teda ak nie si odtiaľto z okolia... Ja viem, že koníky znesú veľa, veď majú na to aj konštrukciu :))) Ja som už čo-to schudla a aj sa mi jazdí lepšie, aj sa lepšie pohybujem, ovládam koňa a tak, takže je to určite lepšie než keď som mala o 10kg viacej :) Odkiaľ si vlastne? a ako sa ti darí s 90-dňovou??
Džana: ahoj, kam chodíš jazdiť? :) teda .... ja mam vlastného kona, a naozaj znesú veľa, tiež chudnem 90 dnovou dietou a mam dost vysoku nadvahu... a moja kobyla v pohode ide so mnou aj na celý den na vychádzku :)
tiež si to myslim . . . kočky zlaté, som rada, že ste tu a sľubujem, že sa do toho zasa pustim-kedy neviem, ale čoskoro-dnes som sa pekne rodinne naraňajkovala-zvalili sme bolovicu čerstvého chleba a na obed varim gulas a obalovane sampiony a cuketu . . . a tesim sa, ked konecne zacne sezona ovocia a zeleniny . . . budu lacnejsie
dobré ránko kočky zlaté.
áno džanuška zdravotné problémy nedovolia.
keď vydržím žiť s mužom tak koňa sa hádam nezlaknem:)viete nadčím rozmýšlam? asi to nie je ani také zlé že nechudneme poriadne.nech je to hociaká 90-dňová diéta aspoň sme tu dlhšie spolu.keby sme ju boli dodržali poctivo tak by sme sa už boli rozlúčili:) takéto chudnutie mi vyhovuje.ani nechudnem rýchlo ani nekončíme:) raz úspech raz neúspech ale sme tu spolu.som rada že to ťaháme spolu a že sme sa vôbec tu takto spoznali.
prajem krásny deň
Ahojte - kočky moje-vobec nechudnem-u nas v obchode po ovoci a zelenine ani stopy-a ani som sa akosi par dní nemohla nastartovat-ale je to urcite len prechodne obdobie a zasa do toho vhupnem-aj vyzera nadejne moja buduca praca-aspon nieco sa rysuje-tak uz budem dufam v uplnej pohode . . . . ved sa do toho zasa dostaneme kočky-ja som dala dokopy dolu len 5kg
Jess, a prečo sa nemôžeš naučiť jazdiť??? nejaké zdravotné problémy, alebo niečo iné? žeby strach? :))
Meduska, aj ty sa nám ozvi nech vieme ako sa darí!!
Jessuli, ja som na tom cca rovnako. Dnes som sa držala v pohode, ale len do tej 17-tej. Prišla som domov, navečerala som sa zemiakov a dala si niekoľko čerstvých pagáčikov, potom ešte k tomu ďalšie zemiaky a teraz malú tyčinku. Takže úplne perfektné zakončenie.A teraz mi je akurát tak dobre zle! :(( Dnes som sa ani nevážila a ani zajtra určite nebudem! :(( No darí sa nám teda statočne! :( Dnes som si kúpila o číslo menšie rifle, pretože už som doma nemala nič, čo by mi bolo dobré, všetko mi už padalo :) Ale takýmto tempom sa asi rýchlo vrátim k tým o číslo väčším! :(( Potom ma asi švihne!! Ja mám nejaké divné chute včera, dnes... Blížia sa mi "moje" dni, takže to zase bude nálad a pokúšania do jedla :(( Snáď to nejako vydržím! Od zajtra by som si chcela stanoviť zase také niečo, že: "a oddnes aspoň 4 dni bez jediného prehešku"! Snáď to aj dodržím! :) čo je to vlastne s nami? Všetko to robia tie starosti, stresy?? Ja som asi v najlahšej situácií z nás troch,nehovorím, že nemám stresy, ale určite nie také, ako napr. meduska! :( Meduska, aj na teba myslím, neboj! :) Ale aj tak, nejako sa mi prestáva dariť.
Kočky, čo vymyslíme?? čím sa naozaj teda poriadne nakopneme a dodáme si silu nielen do diéty, ale aj do života?? Musíme niečo podniknúť, nemôže nás ničiť stres a nervy, takto to nejde! :((
dobré ráno
džanuška ver tomu že mne sa to híbe poriadne.napríklad včera som bola strašne nervózna a mala som ovocný deň.zvládnutý perfektne do tej 18-tej hodiny.potom som zjedla všetko čo mi prišlo pod ruku.vnoci obrovské krče takže stres urobil svoje.perfektne som začala chudnúť a na dnes mám zase viac kíl.som maximálne nespokojná so svojou výdržou.no neviem alebo sa pokúsim trocha ukludniť alebo diéta nebude fungovať.
hát džanuška aj ja by som sa rada naučila jazdiť na koni.škoda že ja nemôžem.je to nádherný šport.
meduska to je perfektné.som na teba hrdá.si šikulka.takže máš za sebou perfektne zvládnutý deň.len tak ďalej:) a tá vysnívaná váha sa ukáže neboj:)
prajem krásny deň.
Jessuli, hej, máme 5-ty deň boja. Ale mne sa zatiaľ váha pohla len na druhý deň, odvtedy nič! :(( ty ako??
No a tá bolesť z toho jazdenia - nie je to nič príjemné, ale pre mňa to je súčasne super pocit, že som bola zase v tejto mojej obľúbenej "oblasti" :)))) Koníka určite nič nebolelo, kôň nie je nejaká padavka! Ten vydrží toooľko veeľa!!! Takže žiadne strachy :) Len mne jednoducho nesadlo to sedlo, to je celé. Skúsim sa nabudúce opýtať, či sa nedá vymeniť, dúfam, že budú súhlasiť!! Meduska a ty kde si hladkala koníka?? ha? a nebála si sa? veľa ľudí sa bojí týchto krásnych stvorení. Nehovorím - aj ja mám pred nimi obrovský rešpekt, ale aj obdiv a lásku k nim :)))