Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

lochneska

meduska: no úprimne povedané, ja som to držala riadne na pevno, začala som v auguste a do konca septembra... potom už začala škola, a nemala som takú pevnú vôlu, a potom som si povedala že 1O kg že to je super, tak som to nechala tak, lebo už aj ovocie a zelenina boli drahšie.. No ja som mala dosť vysokú nadváhu, vtedy to bolo hádam nejakých 1O5 kg... ale ja som to pribrala a teraz začínam od 112, čo je už katastrofa, ale zatial je to úplne v pohode :) držím to piaty deň a mám kilo dole :) Je to strašne super pocit :)))
Čo sa týka tých jogurtov, no neviem, ale podla mojho skromného názoru to nie je dobré, táto dieta je stavaná tak, aby si každý den prijímala aj teplú stravu, dokonca aj v ovocný den si na obed môžeš tepelne upraviť ovocie :) Vyskúšaj, ak chceš je to len na tebe, ale radšej nie ako áno... z jogurtu sa nenaješ... Ale držím palce, a ty ako dlho držíš dietu a kolko si schudla? :)

meduska

do obeda ovocie a poobede tie jogurty-asi 4? s ovocim . . . lochneska - ked si chudla, tak z akej vahy to bolo? a mala si aj prehrešky? alebo si to uplne poctivo tie 2 mesiace držala. . .

lochneska

No ja som mala dnes ovocný den, prvýkrát.. a pohoda, jedla som len ovocie a zeleninu... ale celý den ma bolí hlava ako keby mi ju išlo roztrhnuť ... :( Ale teším sa na zajtra že si dám na obed nejaké to mäsko :) Držím palčoky... a Džana...nič si z toho nerob, hlavu hore ! ;) Inak ako dlho to už držíš a kolko si už schudla?

Džana

Ach baby! Ďalší deň za nami a mne je z neho úplne zle. Chcela som si urobiť ovocný deň - aj sa mi tak super darilo do takej 15h., ale potom všetko doradu. A teraz mi je na.....! Vôbec sa neviem posledné dni ovládať. Keby som sa postavila zajtra na váhu, určite tam bude min. 71! :(( A tentokrát ma to začína poriadne deptať!! Myslím, že to je teraz taká asi najväčšia kríza za tie vyše 3 mesiace!! :(( Čo s tým mám robiť?? viem, ťažko sa pýtať v tejto chvíli, pretože ste nejako tak podobne na tom, aspoň s tým nedodržiavaním... Ale od zajtra sa musím určite zaťať a dať dokopy!! V prvom rade kvôli tomu, že takéto "bláznivé" stravovanie ako kedysi mi už teraz absolútne, ale absolútne nerobí dobre!! Je mi z toho úplne ťažko, večer nemôžem zaspať, lebo mám strašne natrepaný žalúdok!! A celkovo sa cítim omnoho horšie po zdrav.stránke!! Takže je na čase zase sa vzchopiť!!!!!!!!!!!!! A vy??? ako poslúcha diéta vás?? :)

jessika

doooobré ránko:)
tat v čom to teda pretkáme? v diéte alebo v jedení? aj ja som si večer ušipla aj z čokolády aj maslový chlebík vlastne dva som si dala:)ale nejak mi to nerobí nejaké výčitky svedomia:)a za udržiavanie kontaktu aj po diéte som za:) už som si zvykla na vás.
prajem pekný deň.

lochneska

Džana: ja som z BBkraja... no ja ju držím tretí den, ale zatial pohodička, pred dvomi rokmi som ju tiež držala a to som za dva mesiace schudla 1o KG :)

Džana

Meduska - s tým ovocím a zeleninou celkom poznám. Bývam tiež na dedine, ale mávajú dosť často ovocie a zeleninu, aj keď určite nie taký výber ako napr. v bille, tescu.. A ak nemajú u nás, tak skočím niekam na taký väčší nákup, pretože tiež uprednostňujem čerstvé veci! A sú určite aj chutnejšie. Ale nemajú na doma dopestované! :)) aj ja sa už teším na také naše :))
Kočky, máte pravdu s tou diétou, že keby sa nám nedarilo a schudli toľko koľko chceme, už by sme tu spolu asi neboli. Aj keď.. aj po diéte môžme komunikovať, čo by som bola rada. Písanie s vami je moja kažodenná "povinnost" a radosť súčasne. Dosť som si na to zvykla a bolo by mi určite smutno keby sme sa len tak rozlúčili :( Takže teším sa spolu s vami. A keď budete mať pocit, že ste sa konečne dobili, tak začíname znova, jo? :))

Džana

Ajojte kočky moje zlatučké! Vidím teda, že všetky tri na to momentálne kašleme. Ja som dnes jedla tiež všetko doradu, a z čoho mám blbý pocit - že som zjedla kopu sladkostí!!!! :( Hovorím, teraz som taká náladová v chutiach, tak.. Dnes som sa chcela naštartovať, že začnem aspoň pár dní úplne bez prehreškov, ale nakoniec som dopadla úúúplne pravým opakom! :) A to ešte teraz pečiem koláč pre môjho synovca! Zajtra má 6rokov a je to jeho veľmi obľúbený! Takže zajtrajšok vidím zase rúžovo. Navyše mám dovolenku, takže zase budem do všetkého čo nájdem doma poriadne rýpať!!! To je strašné.. :)