Chce sa niekomu chudnúť 90-dňovou diétou so mnou? napr. od 20.1.???
Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?
dobré ránko.
vidím že ste si tu pár vecí prediskutovali bezomňa:)
potvorka je tu a neulievam sa džanuš:)držím diétu:) ale teraz fakt.nesťažujem sa.prehrešky sú ale diéta pokračuje podla plánov len som rozobrala ďalšiu izbu a nemala som čas na net.ešte sa neskôr ozvem.zaťial príjemný deň vám všetkým.
ja este stale nechudnem baby-ale od pondelka by som rada zacala . . .
zajtra ideme na vylet do Oščadnice - na bobovu drahu-tak sa tesim!len aby to dobre dopadlo
No ja chodím brigádovať väčeinou od piatej do deviatej večer... takže som mala porblem tak skoro večeriavať ešte predtým... ale tento týžden budem chodiť až od šiestej takže sa to bude dať lepšie... a napríklad som včera večerala až o siedmej lebo som akosi nebola hladná a zabudla som že musím aj večerať :)
Ja som dneska mala zemiaky s kyslou kapustou :) a zajtra budem robiť pizzu :D a v pondelok zasa ovocný den ... ach jaaaj :o(
a čo dnes? ako vám to ide? mne sa zatiaľ darí. Na raňajky som pojedala kiwi a na obed som si dala 1,5 rybky so zeleninou :)) No musím vám povedať, že bola vynikajúca!!! A ešte ale za hodinku spapám pol rybky a na dnes by mal byť fajront :)) Vy o koľkej večeriavate? tiež okolo tej piatej - šiestej, či aj neskoršie?? Neviem ako ty lochneska, ale meduska viem, že to má trošku komplikovanejšie s nočnými, že medus? A ozaj, kde sa nám zase stratila Jess???? potvorka jedna sa zase určite ulieva! :)
Meduska, a myslíš, že tie probiotické sú naozaj probiotické?? že tam nie je kopa umelých prísad a látok? Ja už neviem čomu mám veriť, lebo už ani zelenina z obchodu nie je zdravá! (strašne prestriekaná postrekmi, všelijakými látkami, aby to nehnilo atď.) TAkže o tom by sa dalo diskutovať až-až! Tak ja teda neviem či jesť alebo nejesť! Ale raz za čas by to určite nezaškodilo! Alebo treba dať na obed ten litrový jogurt čo je a na večeru pol litra. :)Možno tak vydržíš potom ale mesiac bez jogurtu :)))
Ja ešte nie som tak daleko asi aby mi chýbal pocit hladu :) Ale som skorej plná ako predtým... :D
Ja som si dneska robila vo woku bez oleja len okorené morčacie prsia spolu s cuketou nakrájanou na plátky a k tomu zeleninový šalátik :) Bolo to graciozne :)
pozerala som nedavno 3 rozdielne magazíny o mliecnych výrobkoch a velmi ma sokovalo-ze bryndza-síce obsahuje polovicu tuku-ale tento tuk je "dobrý tuk", vraj funkuje ako urýchlovac metabolizmu a spalovac-ako L carnitin-bola som milo potesená-samozrejme-vsetko s mierou . . .
a Co sa týka nizkotucnych jogurtov-neodporucaju ich dietologovia, ani imunologovia a gastroen. je tam vraj vela iných umelých nahrad a prisad a mas to za jedno-ci zjes nizkotucny, alebo smotanový. jednoznacne odporucaju probioticke- zelený Rajo probio a Activiu . . a ja to mam na sebe odskusane
Ahojtee! Ako pozerám - nová téma - mliečne výrobky :)) Ja som už nad tým tiež rozmýšľala, že by som si z času na čas dala jogurt v bielkovinový deň. Ja ich tiež ľúbim a takmer úplne som ich vynechala. Vždy si zoberiem v tento deň len tak niečo narýchlo - celozrnn.rožok a syr, alebo tak. Ale už si teraz dám aj napr. šálku - dve teplého mlieka s rožkom. A určite zaradím aj jogurty - nejaký taký nízkokalorický - napr. Vitalineu - napr. na obed dva, max.3 s rožkom a na večeru asi 1! Podľa mňa to vôbec neuškodí!!! Ja to určite nebudem jesť každý biekov.deň - teda každý štvrtý, ale z času na čas si to tam zaradím - podľa toho či budem mať chuť alebo nie! Takže meduska, myslím, že sa nemáš čoho báť! :)) Budeme dve! ) A to acidko - to by som skôr nejedla (nepila), minule som pozerala na ňho v obchode, ale malo nejaký strašne vysoký obsah tuku, tak som ho tam aj nechala! zajtra mám napr. bielkovinový deň. A mám v pláne opiecť si rybku s čerstvou zeleninou!! Mňaam, už sa teraz teším!! Inak dnes sa mi "celkom" darilo. Po týchto posledných otrasných dňoch som mala jeden z tých úspešnejších. Mala som ovocný deň. A okrem ovocia som zjedla poobede asi dve-tri lyžicky ryže s lečom. Ale už to je pre mňa veľký úspech, takže sa teším že som sa nerozbehla s tými lyžičkami ešte viac a vydržala, hlavne teraz večer!!! Snáď sa už teda nakopnem naspäť a budem sa stravovať normálne a neprežierať sa!! Inak mne normálne chýba pocit hladu! :)) Vy nemáte ten pocit??
acidko ? Ved ja mám dneska bielkovinový den a to acidko si na milion percent dám :) alebo asi neviem o tom že by sa nemalo? Jogurty moc nemusím, takže to mi až tak nechýba jedine čo som bola zvyknutý jesť Pribináčika :) :(
ja sa teraz budem hambit-ale ja som nevydrzala nikdy poriadne a vzdy tam bolo nejake zhresenie. Po porode som si vahu drzala na 72kg-povodne som vazila tych 61-65-co bolo uplne fajn-lenze zrazu som zacala priberat a ked som zbadala fotky z promocii-skoro ma slahlo-este nas aj fotil zospodu a skratka-na zakalací list-a vaha ukazala skoro 80. Kupila som knihu a s prehreskami chudnem 2 mesiace? ale teraz vobec...cakam-kym bude sezona ovocia a zeleniny-meloooon-mnam. Naposledy som mala 73kg-ale uz to je urcite spät na 75kg.
Mne v tejto diete neskutocne chybaju jogurty a acidko . . .