Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

Džana

Werkaa, myslím, že by sa malo papať to ovocie. To keby sme si každý niečo takto pomenili v pôvodnej diéte, asi by sme ďaleko neprišli s úspechom! :))

Džana

no ahojteee! ale vás tu pribudlo :)) Neboj Jess, neflákam sa, pekne držím diétu! Síce s takými mini prehreškami, ale v pohodičke! Včera som mala škroby a okrem toho som pojedla nejaké lentilky a veci podobné, ale zaujímavé, že ráno som bola váhou milo prekvapená :)) Mala som inak super víkend - hlavne včerajšok, to bude asi tým! Super mi to pomohlo k dobrej nálade a pesimizmus ma zďaleka obchádzal :)) a ja verím, že diéta a chudnutie je založené na psychike - na jej pohode! :))

werkaa

mam otazku.na ranajky sa musia jest stale iba 2ks ovocia?? a ked som zvyknuta jest ovsenu kasu nemoze to tak ostat? alebo ako to robite vy?:)

jessika

takže prajem vela šťastia a vytrvalosti aj tebe meduska.
džanuška moja ty si mi kam zdrhla?ja som mala včera normálnu večeru ale dnes pokračujem ďalej ako by sa nič nestalo. prajem pekný deň vám všetkým.

jessika

dobré ránko:)
ahoj huba-buba.podla mňa čo sa týka tvojej otázky ani nie v tom vidím problém že dať si niečo medzi raňajkami a obedom ale skôr v tom ak budeš jesť obed až okolo 15-tej, no z vlastnej skúsenosti viem že je lepšie najesť sa fakt okolo obeda lebo potom už budeš taká hladná že zješ všetko čo ti príde do cesty.ver tomu že niekedy je problém vydržať aj do odbeda.niekedy kukám hodiny kedy bude konečne obed.pokús sa myslím že by nemal byť taký problém dať si nejaký šalát medzi aj tak trénery čo videli túto diétu všetci jednohlasne kritizovali túto diétu len z jedného dôvodu.je tu len 3x jedenie.malo by sa 5x.takže nevidím problém v jedení medzi raňajkami a obedom.

huba-buba

Ahojte :-)
Ja zacinam s dietou od zajtra a chcem sa opytat jednu vec vas skusenejsich :-P
Kedze ranajkujem okolo pol 7 a domov zo skoly sa potom dostanem niekedy az okolo 15.00, je dovolene zjest nieco aj medzi ranajkami a obedom? Nejaky zeleninovy salat alebo nieco podobne...

lochneska

A ja mám dole dalšie kilečko :) .... no ale na nejaký čas som skončila s cvičením, lebo ja šikovná som sa včera strepala z kopca.. a moje koleno je úplne out :o((((