Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

mata29

mam na vas este jednu otazocku. bola som zvyknuta kazde rano jest jogurt s vlockami alebo cornflaksami. kedy vlastne teraz mozem jest jogurt alebo acidko? mal by to byt bielkovinovy den, ale ako to tam napasovat...:o) dakujem.

mata29

ahojte, chcem vas poprosit o nejake recepty na sacharidovy den, s tymto dnom mam trosku problem ;o), velmi som cestoviny nejedavala a ked uz tak vacsinou zapecene, tak fakt neviem co si urobit na obed. dakujeem :o)

Džana

Meduska, kašli na koláčik, ber si príklad zo mňa - aj prehešok ma teší :)) Ale fakt, pomáha to, keď sa tešíš aj z toho z čoho sa tešiť nemáš! :)) Neboj, zajtra to bude ok a ide sa ďalej! :)

džana

Ahojtee, ja dnes len tak na skok - prišla som vás aspoň pozdraviť! Dnes bol deň úplne v pohodičke čo sa týka jedenia - mala som vitamínky :) Bol zase maličký prehrešok, ale je mi to dnes úplne jedno, žiadnu tragédiu z toho nerobím! :) Baby a viete čo? dnes som mala po dlhej dobe obtiahnuté tričko a nohavice- no viete koľko komplimentov a pochvaly som podostávala?? ako najväčšia hviezda firmy a okolia :)) Tak mi to zdvihlo náladu, že aj tie prehešky sú dnes pre mňa úspech :))) Super pocit! Ale hlavne ma veľmi teší, že ja sama sa cítim perfektne, teším sa, že už nemusím fučať keď si trošku pobehnem atď.... Takže tak! Zajtra sa tu dúfam vidíme. Tak ajoooj zatiaľ :)
Jess - teraz vo štvrtok už sú dva týždne našej stávky?? alebo týždeň? nechce sa mi to tu dnes hľadať kedy sme sa na tom dohodli.. hm?? A čo tak zverejniť naše výsledky budúci týždeň v piatok????

huba-buba

Tieto dva prve dni som zatial s tymi obedmi nejako zvladla. Doobeda som pila vela vody, takze do tej 14:30 sa to dalo.
Uvidim ako to pojde dalej, lebo niektore dni som doma skor a niektore zas neskor ranajkujem a ak to nepojde tak nieco vyspekulujem :-)

meduska

ahojte - vcerajsí bielkovinový som zvládla a dnes ma caka zeleninova polievocka a zemiaky s petrzlenovou vnatkou-mnam-velmi to lubim a uhorkovy salatik. V nedelu sme boli vo Velkej Raci-Oscadnici-vyblaznila som sa statocne a chodila by som tam na bob kazdy vikend-len to aj nieco stojí-no a ked som si vecer pozrela video-zasa ma to nabehlo na dietu . . .strasne nieco:D

lochneska

Fúúú tak ja som ho dneska nejako prežila... :) zajtra bielkovinový ten som mala vždy rada :) teším sa na nejaké to mäsko :D
huba-buba: a nemohla by si si brávať obed do školy? či to asi ani velmi nie, nebolo by to už teplé... ja našťastie končím školu pred jednou a do pol druhej som vždy doma ....

Džana

Huba-buba, ja sa tiež pridávam k názoru, že by si sa mala pokúsiť s tým obedom niečo urobiť - aby si sa napapala okolo tej 12-tej!! Máš to strašne dlho do tej tretej a takto hladovať by si to vydržala možno pár dní a potom by si zjedla naozaj všetko čo zbadáš!! Takže moc neodporúčam!! A medzi obedom a večerou má byť pauza aspoň 4hodiny, to by si potom asi ja neskoro večeriavala, hm??? Ale ak by s tým neišlo nič robiť, tak si hoď medzi obedom a večerou aspoň nejaký zeleninový šalát, aspoň nachvíľku by ťa to zasýtilo :)

Džana

Lochneska, ani Jess nemá rada ovocné dni! Mne práveže úplne vyhovuje, aj po vyše troch mesiacoch :)) Občas mám samozrejme také dni, že by som zjedla aj stôl so stoličkou v tento deň, ale tak vieme si domyslieť prečo :)))