Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto ide so mnou na 90-dňovú napr. od 20.1.? Nájde sa niekto?

Džana

No ahojteee všetky kočkošky moje :) Ale tu pribúda tých príspevkov. Ja sa sem cez týždeň dostanem až večer keď prídem z práce, preto tu "chýbam" Jessulik, vieš??? :)) Ale nenechám si újsť aspoň vás pozdraviť :) No musím vzápätí aj utekať, lebo doma prerábame obyvku, tak si viete prestaviť, koľko bordelu to obnáša! ani v jednej izbe nie je poriadok. a ešte k tomu som aj kosila trávu keď som prišla dom :) Takže idem akurát tak hodiť sprchu a spať. som strašne strašne unavená! uf!! Ale zvládla som dník na výbornú čo sa týka papania :))) A teším sa aj s vami, že sa držíte! Len tak ďalej. ajooooojte zatiaľ!

bella1988

lochneska vies co ja mam teraz 64kg pri vyske 170 cm takze by som rada schudla apson 7-10kil. mne ani tak nejde o vahu ako o centimetre aby som zhodila a citila sa lepsie :) a ty ako dlho tu dietu uz drzis?

lochneska

Joooooj, no ja mám z dneskajška dobrý pocit normálne :) pekne som sa naobedovala... :D ale hneva ma to, lebo od štvrtej do osmej robím, tak neviem ako s večerou :( o pol deviatej je neskoro a o pol štvrtej skoro :(

bella1988

jessika dakujem pekne za odpoved :) tak som dnes zacala tym bielkovinovym dnom. akurat si robim na obed kuracie masko na sposob cina :) a ozaj este to som sa chcela spytat ze take veci ako mlieko, jogurty a podobne je povolene kedy jest respektive pit? :D a jasne s tym cvicenim mas pravdu...vzdy to ide lepsie ked je aj daky pohyb tak som si dnes aj zacvicila lebo ozaj uz sa nemozem na seba pozerat :)

jessika

jaj a ešte tolko že podstivé držanie diéty sa radšej nepýtaj lebo už som aj zabudla aké to je.však džanuška:)
ozaj kde si ty nezbednica? :)
lochneska to bude asi tým že sa ti naštartoval organizmus na rýchlejšie spalovanie.som rada že si spokojná.už len vydržať:)
držte sa kočky moje.aj sa snažím:)

jessika

tak bella som rada že sa ti to podarilo stiahnuť.tam más všetko v podstate rozpísané ale čo sa týka tvojej otázky určite nekombinovať mäso so zemiakmi:) no čo sa týka toho chudnutia ja sa už presne nepamätám kolko som schudla za prvý mesiac ale sa mi zdá že vyše 10 kíl asi.tak nejak.a cvičiť nie je povinné.ide to aj bez cvičenia dole.samozrejme že cvičenie len prospeje každej diéte ale aby odpoveď presná aj bez cvičenia to ide krásne:)

bella1988

ahojte tak dakujem za rady stiahla som ti tu knizku co ste tu mali na tych prvych strankach. aaa proste to musim stale dokola opakovat tie styri dni hej? a nesmiem to kombinovat ze napriklad si nesmiem dat na obed maso so zemiakmi hej? ale iba maso sa salatom? a napr maso s pecivom mozem? a mozem sa vas spytat kolko ste v priemere schudli za mesiac ked ste tu dietu poctivo drzali? a popri tej diete sa musi aj cvicit ci to chudnutie ide aj bez toho? dik za vsetky vase odpovede :)

lochneska

Veru tak Jess, máš pravdu ... ja dnes začínam bielkovinovým dnom :)
Inam ma zarazila jedna vec, a to, že odkedy som chudla som dala dole 2 kila... a ako som to prerušila tak sa mi nevrátili naspať ... možno len pár gramov :)) Aj to je také menšie nakopnutie, že asi to má zmysel :))

jessika

dobré ránko:)
som rada že sa pridávate.ale teraz úplne vážne.je na čase sa vschopiť! však sme ženy-nie?toto čo tu už dlhší čas stvárame by možno postačilo v druhej fáze.trošku papám-trošku diétujem:môžme to vyskúšať pri udržovaní po diéte ale určite to nestačí v chudnúcej fáze.a to sme každá zvlášť zbadali na vlastnej koži.takže hlavu hore,pozbierať energiu a všetky sili a ide sa do chudnutia:)
bella vráť sa na prvé naše stránky a tam som skopírovala stránku kde si môžeš túto diétu stiahnuť z netu.aj ja ju mám odtial.som rada že sa chceš pridať a áno pridávam sa k názoru džanušky že táto diéta zaberá a dá sa s ňou pekne chudnúť.hlavne zo začiatku.ja som s ňou schudla skoro 16 kíl ak nerátam toto čo som pustila späť.ale pracujem na tom aby sa to tam vrátilo.prajem vela šťastia aj tebe.
ja mám prvý deň úspešne za sebou.najvädší problém mi včera robil pitný režim.už som si odvykla tolko piť.ale ak chceme schudnúť potrebujeme dodržať aj toto.je to velmi dôležité veď to vieme:)
kočky moje prajem nádherný deň a držte sa:)