Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co je to za diagnoza? M359?

vsevedka

janesse, prečo ťa práve táto choroba tak zaujíma? Veľmi pochybujem, že ti tu o deficitnej propriorecepcii niekto povie, pretože 1x bola diagnostikovaná v r.1977 a je to veľmi zriedkavé ochorenie, sami lekári nevedia presnú príčinu vzniku.
z lat.: proprius=sám + perception=vnímanie,pocit
Z toho je teda odvodená táto choroba, strata vnímania vlastného tela.Mohlo by ísť snáď o neurologické ochorenie-porucha proprioceptívnych podnetov, rovnako však i o psychiatrické ochorenie. Najčastejšie však býva táto choroba spájaná s predávkovaním sa vitamínu B6, nie je ani nákazlivá, nemá genetický podklad, takže sa nemusíš tohto ochorenia obávať.
Slovensk ekvivalent tejto diagnózy mne nie je známy, pochybujem, že niečo na slov.stránkach nájdeš, ak ti anglina ale problém nerobí, tak tam sa dá počítať, ale niečo objavné nečakaj ani tam.

janesse

Dobry den vsetkym, ja by som sa chcela spytat ci niekto nevie slovenský nazov pre tuto chorobu : PDD - Proprioception Deficit Disorder,tiez sa niekedy oznacuje ako Sacks' Syndrom alebo Descartes' Disease . Ide o chorobu , rpi ktorej vase telo vobec o sebe nevie...snazila som sa najst slovensky ekvivalent k tejto chorobe ale vobec sa mi nedari...vie mi tu niekto pomoct? Naozaj by mi to velmi pomohlo. Hrozne ma tato choroba zaujima... Dakujem :)

[zruseny12]

myslim,jest ako normalne cerstvu povarit na pare...
tiez je dobra na imunitu,chrani telo pred ziarenim PC atd.

[zruseny12]

JONI_
skus aj HLIVU USTRICOVU
normalne si ju kup,nasus,pomel na mlinceku na maso,a kazdy den jednu kavovu lyzicku si daj do jedla...
ale aj jest ju mozes...
mozes ju pridavat vsade kde chces do jedla,kde ti bude chutit,alebo kde pasuje...

vsevedka

Joni, Maca 12.3.09 v téme Forum-pravidla, pripomienky písala, že na provizórne vyhľadávanie sa môže použiť google, s tým, že napíšeš: CoChceteHladat zdravie.sk

Tak dúfam, že som aspon trošku pomohla, ja som to ešte neskúšala. A držím palčeky v tvojej chorobe.

[zruseny12]

ahoj joni_.no mne je raz tak raz tak,podla toho ako funguju creva a travenie,potom sa od toho odvija vela veci,bolesti a tak...sak to poznas...
niet dna aby cloveka nieco nebolelo atd.ale aj tak je to 100x LEPSIE AKO TO BOLO PREDTYM,KED SOM NEVEDELA ESTE,CO MI JE...
som STASTNA aj za to,ako sa teraz citim,lebo ja som si myslela,ze uz nikdy z takych bolesti ake som ja mala nikdy nevyjdem...
ked som bola u pri lekarke a pozerala sa mi na moje vysetrenia,tak povedala, ZE SOM PRE SEBA VELMI VELA UROBILA...
ale nie je to len moja zasluha,je to ZASLUHA viacerych ludi...
maj sa krasne a drz sa...
tie temi,ze vraj si mozes nejak cez GOOGLE vyhladavat,raz tu niekto pisal...

joni_

volala som dnes na endokrinologiu, aby ma objednali - najblizsi mozny termin je 11.5. uzas.... a 26.5. potrebujem od nich hotove vysledky pre reumatologicku...
sak aj tak uz doktorv nechcem ani vidiet, vsetci sa zhodli na CFS aj na tom, ze neexistuje liecba, tak nech mi uz daju pokoj
teraz si hlavne musim poriesit zamestnanie a financnu situaciu, len este neviem ako
uvazujem tiez o aloe vera, vraj to ma vela vitaminov aj nejake mineraly a pomaha na vela veci, len nemozem najst temu, kde sa o tom hovorilo, lebo sa neda na fore vyhladavat :/

mariaa tebe sa ako dari? uz davno sme spolu neboli :)

[zruseny12]

tak joni_...prajem ti pekny den,idem nieco robit...ak budes este mat nejake otazky rada odpoviem ked budem vediet...
ohladom kvapky...
nerada tu to moc o nej pisem,lebo aby to nevyznelo ako reklama,ale ked mne pomaha,rada sa chcem podelit s inymi a aj im pomoct...

lebo este toto napisem,ked cloveku beru u lekara krv,robia mu len urcite vysetrenia...
to som pochopila posledny krat,ked som bola na krvi u svojej lekarky...takze ked clovek chce vediet,v akom stave ma krv,potrebuje vela vysetreni na nu,nie len jeden odber...
ako som pisala,zlozite je to nase telo...