Mam dotaz, co je to za diagnoza
M359? je to z reumatologie
dik
Co je to za diagnoza? M359?
JONI_
takze je to uz ok?to som rada...
tak teraz uz len tie vysledky aby boli ok...
pekny den
Nabuduce doporucujem nasu databazu diagnoz
www.zdravie.sk
no som strasne rada, ze to uz mam za sebou a ze som to zvladla
au, au teraz som sa vratila do detskych cias - jem len kasicky alebo vsetko pokrajane na male kusky a nemozem riadne rozpravat, rano bol zazitok si aspom trosku umyt zuby :)
vyplachujem si to kamilkami, tabletky od bolesti som zatial nemusela, da sa to vydrzat
Tak super, že už to máš za sebou.Však v mojom príspevku z 22.03.09 som písala, že odber sa robí zo slin.žliaz dolnej pery ale našťastie si zabudla, už som ťa nechcela stresovať, tak som sa robila, že som prehliadla tvoju otázku.Muselo sa to z tej pery(malé žľazy), lebo odber z veľkých žliaz je rizikový.
ahoj, tak mam to za sebou a zijem :)
ale opakovanie by som nechcela, skoro som tam odpadla, zakrok som zvladla dobre, aj doktorka ma pochvalila, ale potom mi prislo zle od hladu, ja potrebujem pravidelnu stravu a dnes som musela byt na lacno, a este k tomu mi presunuli zakrok o hodinu neskor...
ked nerozpravam, neusmievam sa a nejem tak to moc neboli, no jo - ale od hladu zomriet nehodlam, som teraz na kasickach. Rezali mi spodnu peru z vnutornej strany oproti spodnym zubom, mam tam dva stehy. Vraj tak za tri dni by sa to malo upokojit. A o 10 dni mam vysledok.
vdaka za rady. v lete to budu dva roky co beriem euthyrox 50. no je to asi lepsie na poradu s lekarom. sama zase vysadzovat lieky nechcem. trosku ma este trapi otazka odvapnovania pri tomto lieku...
JONI_
drzim vsetky prsty.....drz sa..
Anetka, to teda neviem ako na to prišla, veď mne tiež endokrinologička spočiatku písala "syntetiku",ale moje telo v pohode spracovalo aj prírodné zdroje.
Tu ti ešte píšem homeopatiká, ktoré sa používajú pri zníženej funkcii ŠŽ: Fucus vesiculosus DH4, Spongia tosta DH6, Calcium jodatum DH6.
Neviem ako dlho berieš Euthyrox, už možno tvoje telo privyklo na určitú hladinu tohto syntetického hormónu, ak by si sa rozhodla pre prírodné doplnky, musela by si asi postupne znižovať dávky euthyroxu povedzme od polovičnej až na nulu, brať euthyrox a súčasne napr.kelp a pod.sa nedoporučuje.
Anetka, to teda neviem ako na to prišla, veď mne tiež endokrinologička spočiatku písala "syntetiku",ale moje telo v pohode spracovalo aj prírodné zdroje.
Tu ti ešte píšem homeopatiká, ktoré sa používajú pri zníženej funkcii ŠŽ: Fucus vesiculosus DH4, Spongia tosta DH6, Calcium jodatum DH6.
Neviem ako dlho berieš Euthyrox, už možno tvoje telo privyklo na určitú hladinu tohto syntetického hormónu, ak by si sa rozhodla pre prírodné doplnky, musela by si asi postupne znižovať dávky euthyroxu povedzme od polovičnej až na nulu, brať euthyrox a súčasne napr.kelp a pod.sa nedoporučuje.
moja lekarka -sz- mi povedala, ze aj keby som si dodavala do tela jod napr. morske riasy, tak mi to nepomoze, lebo moje telo to nespracuje. hmm doteraz mi je zahadou, ako na to prisla, ked ma videla tak 5x...